Ποια γυαλιά σας ταιριάζουν;

sunglassesΤα γυαλιά ηλίου για πολλές από εμάς είναι φετίχ. Θέλουμε να έχουμε πολλά ζευγάρια σε διαφορετικά χρώματα και στυλ. Είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωριζόμαστε σχεδόν ποτέ. Μάς βγάζουν συχνά από τη δύσκολη θέση, όταν είμαστε άβαφες, κουρασμένες ή άυπνες. Για να δούμε όμως τι πρέπει να έχουμε υπόψη μας όταν αγοράζουμε γυαλιά.

  1. Το σχήμα του προσώπου: Αν έχετε οβάλ πρόσωπο, είστε από αυτές που σας πάνε όλα. Ο,τι σκελετό διαλέξετε, θα σάς ταιριάζει. Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, διαλέξτε τετράγωνα γυαλιά που θα δώσουν "γωνίες" στο πρόσωπό σας. Αν έχετε τετράγωνο  πρόσωπο διαλέξτε είτε οβάλ, είτε στρογγυλά
  2. Το είδος του φακού: Μπορεί να λατρέψατε αυτό το ζευγάρι γυαλιών που είδατε σ΄ένα φθηνό κατάστημα με ρούχα στο νησί, πόσο σίγουρες όμως είστε για την ποιότητα του φακού; Προσπαθήστε ν΄αγοράζετε γυαλιά από καταστήματα οπτικών, που δεν είναι πια τόσο ακριβά όσο παλιά. Μην "παίζετε" με τα μάτια σας.
  3. Το στυλ των γυαλιών: Αν σκέφτεστε ν΄αγοράσετε γυαλιά με αφορμή ένα γεγονός π.χ μιά πρόσκληση σε βάπτιση, ή ένα πάρτυ πρέπει να υπολογίσετε και το στυλ του ντυσίματός σας καθώς και της εκδήλωσης. Δεν μπορείτε να φοράτε κοκτέιλ φόρεμα με γυαλιά τύπου pilot όσο κι αν τα λατρεύετε. Όπως επίσης ίσως σας κοιτούν περίεργα σε μια σοβαρή εκδήλωση αν εμφανιστείτε με γυαλιά ...καρδούλες!

WOMANNOW.GR LOVES...