Ποια είναι τα μυστικά της δίαιτας των σταρ;

jessica-biel-beach-body-986156210Μη νομίζετε πως οι διάσημοι σταρ που έχουν αυτά τα ωραία κι αδύνατα σώματα δεν αγωνιούν και δεν κάνουν δίαιτα για να κρατήσουν τη γραμμή τους... Απλώς έχουν τα δικά τους μυστικά διατροφής. Για να δούμε λοιπόν ποια είναι τα μυστικά  της δίαιτας των σταρ!

Η Jessica Biel τρώει ανελλιπώς πέντε γεύματα την ημέρα για να λειτουργεί στο φουλ ο μεταβολισμός της. Προτιμάει γιαούρτια χωρίς λιπαρά, βιολογικά δημητριακά για πρωινό, ψάρι και κοτόπουλο με λαχανικά για το μεσημέρι και το βράδυ. Μεταξύ των γευμάτων διαλέγει φρέσκα φρούτα ή μπάρες δημητριακών.

alg-madonna-headshot-jpgΗ Madonna, η Demi Moore, ο Matthew Mc Conaughey χάνουν βάρος πίνοντας νερό καρύδας, που όπως ο καφές έχει την ιδιότητα να κάνει τον μεταβολισμό να δουλεύει στο φουλ. Η διαφορά από τον καφέ όμως είναι το νερό καρύδας είναι πλούσιο σε κάλιο, ασβέστιο και μαγνήσιο. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, λιγότερα σάκχαρα απ΄ότι οι χυμοί και είναι ιδανικό για να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας και μετά την γυμναστική. Εμείς το βρήκαμε εδώ!

20110413-oprah-whiteshirt-600x411Η Beyonce αλλά και η Οprah Winfrey ακολουθούν μια δίαιτα με ειδικά σκευάσματα που γίνονται μιλκ σέικ ή χυμοί και συνοδεύουν ή αντικαθιστούν κάποια γεύματα. Πρόκειται για  τη δίαιτα Cleanse που βοηθάει και στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Η Όπρα μάλιστα έχασε 20 κιλά πολύ πολύ γρήγορα ακολουθώντας αυτή τη μέθοδο.

 

WOMANNOW.GR LOVES...