Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του άντρα που απατάει;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του άντρα που απατάει;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του άντρα που απατάει τη σύντροφό του; Μη βιαστείτε ν΄απαντήσετε πως είναι η ανάγκη για επιβεβαίωση, η έλλειψη επικοινωνίας μέσα στο ζευγάρι ή η ρουτίνα που τον έχει... "πάρει από κάτω". Γιατί μπορεί πράγματι αυτοί να είναι μερικοί από τους λόγους που απατάει ένας άντρας, όμως εδώ θα μιλήσουμε με έρευνες και στοιχεία που καταλήγουν σε κάποια κοινά συμπεράσματα- χαρακτηριστικά των ανδρών, που δεν είναι και τόσο... πιστοί. 

Μερικά από τα χαρακτηριστικά έχουν πράγματι ουσία, αφού βασίζονται στο πώς νιώθει ένας άντρας μεγαλώνοντας, πώς διαχειρίζεται την οικονομική του ανεξαρτησία, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Άλλα έχουν να κάνουν με εξωτερικά χαρακτηριστικά, που απλώς είχαν οι περισσότεροι "άπιστοι" άντρες, που πήραν μέρος στις έρευνες. 

Σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας Indepentent, οι ψηλοί άντρες έχουν τα πρωτεία στην απιστία σε σχέση με τους πιο... κοντούς. Αυτό ίσως οφείλεται στην μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που νιώθουν και στο γεγονός ότι οι γυναίκες προτιμούν τους ψηλούς. Επίσης οι άντρες με τατουάζ, φαίνεται πως είναι άπιστοι. Μάλλον θα είναι η αίσθηση ελευθερίας που θέλουν να νιώσουν, αυτή η πιο bohemian ζωή που παλεύουν να βιώσουν, ξεκινώντας από τα τατού τους.

Αυτό που φαίνεται ενδιαφέρον στην ίδια έρευνα, είναι πως οι άνδρες πριν κλείσουν μια δεκαετία και σβήσουν κεράκια με στρογγυλό αριθμό στην τούρτα τους, είναι επιρρεπείς στην απιστία. Στα 29, 39, στα 49 κ.ο.κ . Είναι η κρίση ηλικίας; Είναι που νιώθουν πως μεγαλώνουν και θέλουν να "ζήσουν" τον έρωτα που θα τους κρατήσει... αθάνατους; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5 ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΆΝΤΡΑΣ ΌΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ; 

Επίσης, όσοι ασχολούνται με σπορ ομαδικά, είναι πιο εύκολο ν΄απιστήσουν. Λογικό φαίνεται, αφού έρχονται σ΄επαφή σε χαλαρές στιγμές με γυναίκες, κάνουν κοινωνικές γνωριμίες με άντρες που ίσως μετά το σπορ πιουν κι ένα ποτό μαζί τους (κι εκεί όλο και κάποιος πειρασμός θα φανεί).

Η έρευνα του Πανεπιστημίου του Τολέδο για το ίδιο θέμα, της απιστίας των ανδρών, μας πείθει λίγο περισσότερο. Οι άνδρες που έχουν καλή οικονομική κατάσταση, είναι πιο άπιστοι. Έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση (γιατί στον άνδρα τα χρήματα και η δουλειά παίζουν τον πρώτο ρόλο) και δεν έχουν να προβληματίζονται για λογαριασμούς και δάνεια. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι μικροί σε ηλικία άνδρες είναι άπιστοι. Δεν έχουν συνηθίσει μέσα στη ρουτίνα της σχέσης, δεν έχουν την υπομονή να "χτίσουν" με τη σύντροφό τους μια καλή, ποιοτική καθημερινότητα κι έτσι απιστούν. Τέλος, αυτοί που δεν είναι θρήσκοι, είναι στην ομάδα... υψηλού κινδύνου για ν΄απατήσουν τη σύντροφό τους.

Εσείς τώρα, μην τα πάρετε τοις μετρητοίς αυτά. Σίγουρα όμως να έχετε κάθε μέρα στο νου σας πως οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά, φροντίδα, νοιάξιμο και να μην αφήνετε "σκιές" στη σχέση σας, που σε λίγο καιρό μπορούν να μεταμορφωθούν σε... φαντάσματα που θα σας τρομάζουν! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο ΑΝΤΡΑΣ- ΠΑΙΚΤΗΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΑΠΙΣΤΗΣΕΙ;

Θέλετε κι άλλα άρθρα για σχέσεις, ιδέες για ομορφιά, διακόσμηση, ντύσιμο, διατροφή; Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και μπείτε κι εσείς στη μεγάλη παρέα του womannow.gr  

WOMANNOW.GR LOVES...