Πιάστε τα μαλλιά σας σε ponytail

big ponytail2big ponytail3big ponytail4ponytail6ponytail5ponytail4Αν τα μαλλιά σας είναι από τους ώμους και κάτω, σίγουρα τα πιάνετε ψηλά, σε σφιχτές-και όχι μόνο- κοτσίδες. Έρχονται όμως μερικές στιγμές που δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις. Τα θέλεις πιασμένα, αλλά όχι βαρετά. Εμείς σας βρήκαμε τις ωραιότερες polytail, που θα αναδείξουν το πρόσωπό και την εμφάνισή σας.

Τι πρέπει να θυμάστε:

1. Τα μαλλιά σας πρέπει να είναι καλά χτενισμένα και ισιωμένα αν θέλετε η κοτσίδα σας να είναι τέλεια. Μόνο αν έχετε πολύ πολύ μακριά μαλλιά και θέλετε ένα επιμελώς ατημέλητο Look μπορείτε να τα λούσετε, να τους βάλετε αφρό ή κάποιο προϊόν που τα στυλιζάρει, να τα στεγνώσετε και να τα πιάσετε ψηλά.

2.Πάντα να έχετε μικρά διαφανή λαστιχάκια ή στο χρώμα των μαλλιών σας για να μην φαίνονται.

3.Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να πάρετε μια μικρή τουφίτσα από την κοτσίδα σας για να καλύψετε το λαστιχάκι και να φαίνεται σαν τα ίδια τα μαλλιά σας να κρατούν όλη την κοτσίδα.

4.Για πιο πρωτότυπες εμφανίσεις, δώστε όγκο στη ρίζα, κρεπάρετε την κορυφή και πιάστε τα μαλλιά σας, χωρίς να τα σφίξετε, σε χαλαρή κοτσίδα.

5.Πολύ θηλυκή είναι η πλαϊνή κοτσίδα που είτε ξεκινά χαμηλά και πέφτει στον έναν ώμο, είτε -αν έχετε πολύ μακριά μαλλιά- ξεκινά από τη μία πλευρά της κορφής του κεφαλιού και πέφτει χαλαρά κάτω.

6.Για τελείως 60s αποτέλεσμα ισιώστε τα μαλλιά σας όχι τελείως, αλλά δίνοντας στις άκρες κλίση προς τα έξω ή προς τα μέσα.

7.Παίξτε με τα πλαϊνά τουφάκια των μαλλιών σας, γυρίζοντάς τα προς τα μέσα ή κάνοντάς τα λεπτές πλεξούδες κι έπειτα πιάστε τα όλα μαζί για να καταλήξουν σε μια υπέροχη ponytail.

WOMANNOW.GR LOVES...