Πέθανε ο Μιχάλης Ασλάνης

ASLANISΟ σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης, βρέθηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι του στο Κολωνάκι. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του, αν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία με χάπια. Ο σχεδιαστής που απογειώθηκε επαγγελματικά τη δεκαετία του 90, που έντυσε δεκάδες διάσημες και μη Ελληνίδες και ξένες είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι είχε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς δυό γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του τον εξαπάτησαν κι εξαφανίστηκαν.

Όπως ανέφερε, στη συνέντευξη που είχε δώσει στην εφημερίδα Espresso: «Τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχα στο ΙΚΑ, στην Εφορία και στις διάφορες τράπεζες. Εκείνες όμως ούτε τακτοποιούσαν τις εκκρεμότητες, ούτε έκαναν αποδόσεις, π.χ. ΦΠΑ. Κρατούσαν τα λεφτά για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μαζεύονται χρωστούμενα, τα οποία εγώ όμως δεν γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας φίλος μου, ο Γιώργος που είναι λογιστής και με ταρακούνησε. Αν το είχε κάνει πιο νωρίς, ίσως είχα μπορέσει να σωθώ».

Στην ίδια συνέντευξη, εξέφραζε μέχρι και φόβους του για τη ζωή του: «Ανησυχώ πλέον και για την ίδια μου τη ζωή, νομίζω ότι έχω μπλέξει, είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Εκκρεμούν πολλές υποθέσεις. Μιλάω με τους δικηγόρους μου για να δούμε τι θα κάνουμε και πώς θα βρεθεί μια λύση. Δίνω μεγάλο αγώνα. Αν κι έφυγαν μόνες τους, αφού πρώτα με "έγδυσαν", τώρα λαμβάνω περίεργα τηλεφωνήματα από τους δικηγόρους τους, γιατί μου ζητούν και αποζημίωση από πάνω».

WOMANNOW.GR LOVES...