Περάστε για brunch

BRUNCH

Τίποτε άλλο δεν είναι τόσο ωραίο το καλοκαίρι από ένα μεσημεριανό τραπέζι με καλή παρέα και αυγά μάτια, ή  και αυγά μάτια . Η ανάμνηση τoυ αγαπημένου μας παιδικού φαγητού, εύκολο και για τις μαμάδες μετά το πρωινό μπάνιο, συνδυασμένο με τη χαλάρωση, μας ακολουθεί εως σήμερα στην ενήλικη ζωή μας. Για κάποιους το πρωινό στις διακοπές είναι το αγαπημένο γεύμα της ημέρας. Με τα ζεστά κρουασάν και τους χυμούς. Και επειδή τα τελευταία χρόνια υιοθετήσαμε και αμερικάνικες συνήθειες, τρώγαμε πρωί πρωί στο μπουφέ παραθαλάσσιων ξενοδοχείων απο πατάτες τηγανητές μέχρι και ντομάτες. Εμείς οι Ελληνες όμως θέλουμε να ξυπνήσουμε το πρωί και να βουτήξουμε στη θάλασσα. Πώς θα συνδυάσουμε όλες τις απολαύσεις μαζί; Με το απολαυστικό, αν και καθόλου ελληνικό, breakfast + lunch δηλαδή... brunch.

Δεν χρειάζεται καν να βάλετε τραπεζομάντηλο. Αφήστε το τραπέζι σας έτσι, φυσικό, ειδικά αν είναι ξύλινο και δώστε μια χαρούμενη πινελιά με πετσέτες που θα  τοποθετήσετε σε κάθε πιάτο σε έντονα χρώματα!

table yellow

Στρώστε τραπέζι λοιπόν, στα χρώματα του καλοκαιριού, βάλτε λίγα λουλούδια στο κέντρο, καλέστε τους αγαπημένους σας φίλους και χωρίς πολύ κόπο, ψήστε αυγά μάτια πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί, συνοδεύστε τα με πατάτες, κρουασάν, μικρά σάντουιτς και με τη συνοδεία χυμών, αναψυκτικών ή μπύρας, κάντε το δικό σας σπιτικό... brunch!

WOMANNOW.GR LOVES...