Οι νέες τάσεις του φθινοπώρου στο maquillage ματιών

metallic-technicolor-makeupΟι νέες τάσεις του φθινοπώρου στο maquillage ματιών, έχουν πολύ παιχνίδι κι ενδιαφέρον. Πρώτα απ΄ολα τα χρώματα γίνονται πιο σκούρα, οι υφές πιο πλούσιες και στόχος είναι ένα δραματικό αποτέλεσμα στα μάτια, με το smokey eyes να γίνεται πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ αλλά με χρώματα που μέχρι χθες δεν χρησιμοποιούσαμε τόσο συχνά.

Το χρώμα του χαλκού, άλλοτε πιο σκούρο, άλλοτε πιο ανοιχτό με κόκκινες αποχρώσεις καθώς και τα μεταλλικά χρώματα γίνονται απαραίτητα στο maquillage του φθινοπώρου 2014. Έτσι τα μάτια τονίζονται, αποκτούν όγκο ενώ οι τολμηρές θα ενθουσιαστούν με τους νέους τρόπους μακιγιάζ ματιών που λανσάρονται φέτος. Πάρτε τα πινέλα σας, βουτήξτε τα στις μεταλλικές trendy σκιές και δημιουργήστε!

dramatic eyes1. Dramatic eyes 

Το γνωστό μας smokey eyes παίρνει πιο... δραματική διάσταση, απλώνεται σε μεγαλύτερο μέρος του ματιού και στο κάτω βλέφαρο και οι αποχρώσεις που επιλέγονται είναι σκούρες γήινες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒRONZE SMOKEY EYES ΣΕ 4 ΒΗΜΑΤΑ

vampish2. Vampish eyes 

Σαν από ταινία τα vampish eyes κλέβουν λίγο από το μυστήριο των ταινιών. Σκιές με βάση το κόκκινο και το πορτοκαλί απλώνονται στα μάτια με ένταση στο πάνω και κάτω βλέφαρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ BLACK SMOKEY EYES

graphic eyes3. Graphic eyes

Με μεταλλικές σκιές και μολύβια η νέα τάση θέλει γραμμές στο πάνω βλέφαρο αλλά και στο σημείο όπου το καπάκι του ματιού συναντάει το κόκκαλο.

WOMANNOW.GR LOVES...