Ο πρωταγωνιστής του Prison Break δηλώνει ότι είναι gay

Wentworth-MillerΤον θυμάστε τον Hunky Wentworth Miller. Έκαψε πολλές  καρδιές στην τηλεοπτική σειρά Prison Break. Πρόσφατα λοιπόν με αφορμή την άρνησή του να συμμετάσχει σ΄ένα ρωσικό φεστιβάλ κινηματογράφου, μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

Ο Miller που πλέον είναι 41 ετών, απέρριψε την πρόσκληση που του απηύθυνε το  Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Αγία Πετρούπολη γράφοντας ένα γράμμα στον διευθυντή του φεστιβάλ.

"Σας ευχαριστώ για την ευγενική πρόσκλησή σας. Ως κάποιος που έχει απολαύσει την επίσκεψή του στη Ρωσία κατά το παρελθόν και μπορεί να διεκδικήσει επίσης ένα βαθμό ρωσικής καταγωγής, θα ήθελα πολύ να πω ναι κι αυτό θα μ΄έκανε χαρούμενο. Όμως ως ομοφυλόφιλος άνδρας, θα πρέπει να αρνηθώ".

"Είμαι βαθύτατα προβληματισμένος από την στάση της ρωσικής κυβέρνησης απέναντι στους ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες", ανέφερε στην επιστολή του και συνέχισε λέγοντας "Η κατάσταση αυτή δεν είναι με κανένα τρόπο αποδεκτή και δεν θα είμαι καλά με τη συνείδησή μου αν συμμετάσχω  σε μια γιορτή που φιλοξενείται από μια χώρα,  όπου άνθρωποι σαν κι εμένα, στερούνται συστηματικά το βασικό τους δικαίωμα να ζουν και ν΄αγαπούν ανοιχτά".

 

WOMANNOW.GR LOVES...