Νέος διαγωνισμός από το womannow.gr και το Damoda stories

Νέος διαγωνισμός από το womannow.gr και το damoda stories

Η Claire Gianneli στο facebook και η konstantina tsiatsiou από το Instagram είναι οι δυο νικήτριες του διαγωνισμού του womannow.gr σε συνεργασία με το Damoda stories, την εταιρεία ρούχων για γυναίκες με ιδιαίτερο στυλ και κέρδισαν το πουκάμισο της φωτογραφίας, που είναι γεμάτο αγάπη και... καρδούλες. Συγχαρητήρια κορίτσια και να ξέρετε πως οι διαγωνισμοί για όλες εσάς που μας ακολουθείτε και μας διαβάζετε συνεχίζονται!!!

Στο Damodastories θα βρεις ρούχα με ξεχωριστές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τη θηλυκότητά σου. Ρούχα που ταιριάζουν στο σώμα σου, με "μυστικά" για να προβάλλουν τα δυνατά σημεία σου και να κρύβουν εκείνα που... εσύ θες.

Εκτός από την δωρεάν αποστολή σε κάθε μέρος της Ελλάδας, η εταιρεία Damoda stories κάνει μια καταπληκτική καινοτομία που μας εξυπηρετεί όλες πολύ! Έρχεται στο σπίτι σου να σου δειγματίσει τα ρούχα που σου άρεσαν, εσύ τα δοκιμάζεις με την ησυχία σου και... το καφεδάκι σου κι αγοράζεις αυτό (ή αυτά γιατί η ποικιλία είναι απίστευτη) που ταιριάζουν σ΄εσένα! 

Δες τώρα πώς θα πάρεις μέρος στον διαγωνισμό:

Δυο τυχερές μία από το instagram και μία από το facebook θα κερδίσουν το δώρο. O διαγωνισμός θα λήξει την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου και τα ονόματα των νικητριών θ΄ανακοινωθούν τη Δευτέρα 29 Απριλίου! Καλή επιτυχία!

Από το Instagram

1. Kάνεις follow @womannow.gr

2. Kάνεις follow @damodastories

3. Kάνεις tag μία φίλη σου

Από το Facebook

1. Like στη σελίδα womannow.gr

2. Koινοποίηση δημόσια του post στον τοίχο σου

3. Like στη σελίδα damoda stories

Κι αν θες πάρε και μια ιδέα για τα ρούχα που θα βρεις στο Damoda stories για να σε συντροφεύσουν το καλοκαίρι σου...  

Νέος διαγωνισμός από το womannow.gr και το damoda stories

Νέος διαγωνισμός από το womannow.gr και το damoda stories

WOMANNOW.GR LOVES...