Μπούκλες και βάγκ για εντυπωσιακά μακριά μαλλιά

large makria malliaΈχετε υπέροχα μακριά μαλλιά αλλά έχετε κουραστεί να βλέπετε στον καθρέφτη το ίδιο χτένισμα κάθε μέρα. Εμείς σας δίνουμε μερικές προτάσεις που μπορείτε να τις κάνετε για να εντυπωσιάσετε το βράδυ αλλά και να νιώσετε ανανεωμένες το πρωί!

1.GIRLY LOOK: Μαλλιά με όγκο και μπούκλες.

Στεγνώνετε τα μαλλιά σας αφού έχετε περάσει στις άκρες λάδι ή σιλικόνη, βουρτσίζοντας απαλά. Με μια χοντρή βούρτσα αρχίζετε να πιάνετε μία μία τούφα να την ισιώνετε προς τα μέσα, δυο τρεις φορές όχι περισσότερο γιατί εδώ δεν θέλουμε ίσιο αποτέλεσμα, κι έπειτα βάζετε χοντρά ρόλλεϋ συγκρατώντας τα με πενσούλες. Βάζετε λακ και μένετε έτσι για μισή ώρα τουλάχιστον. Όταν θα βγάλετε τα ρόλλεϋ, ανοίξτε τις μπούκλες με τα δάκτυλά σας και κρεπάρετε την κορυφή και τα πλαϊνά με μια λεπτή χτένα. Κατεβάστε τα με προσοχή. Βουρτσίστε τα απαλά με μια βούρτσα αέρος και βάλτε μια κορδέλα. Τέλειο!

Πότε: Kαι πρωί και βράδυ 

2. FEMME FATALE: LOOK Μαλλιά με βαγκ 

wavesΑυτό είναι ένα μάλλον δύσκολο χτένισμα για να το κάνετε μόνες σας. Η τεχνική είναι σχεδόν η ίδια, απλώς ισιώνετε περισσότερο την κάθε τούφα κι αντί για ρόλλεϋ βάζετε μεγάλες σιδερένιες πένσες οριζόντια στα μαλλιά αφήνοντας κενά μεταξύ τους περίπου δύο δάκτυλα. Βάζετε αρκετή λακ και μένετε έτσι όσο περισσότερη ώρα μπορείτε. Όταν βγάλετε τις πένσες είστε έτοιμη!

Πότε: Μόνο βράδυ 

f5c974e9469196a83c2516c0c3ce4b0a3.DIVA LOOK: Μαλλιά με κίνηση στις άκρες  

Εύκολη αυτή η εκδοχή, αρκεί να ξέρετε να δουλεύετε το σίδερο για μπούκλες. Αφού έχετε στεγνώσει και ισιώσει πολύ καλά τα μαλλιά σας, παίρνετε μόνο τις άκρες σε χοντρές τούφες και τις τυλίγετε στο σίδερο. Προσοχή, αν πάρετε λεπτές τούφες θα γίνουν "δακτυλίδια" που δεν είναι το επιθυμητό. Μην ξεχάσετε και πάλι τη λακ και βγείτε να μαγέψετε!

Πότε: Από το απόγευμα και μετά 

WOMANNOW.GR LOVES...