Μήπως του αρέσει μόνο να φλερτάρει;

2e00e90ce81eed810c87d32933dbe839Ένας άντρας που έχετε γνωρίσει σε μια παρέα και σας κάνει κοπλιμέντα, σας μιλάει, σας κάνει να γελάτε, σας δείχνει με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον του, θεωρείτε - και λογικά δηλαδή- ότι του αρέσετε και αργά ή γρήγορα θα σας ζητήσει να βγείτε. Μπορεί, αλλά μπορεί και όχι. Τι σημαίνει αυτό; Μπορεί να του αρέσει μόνο να φλερτάρει, γενικώς και διαρκώς. Πώς θα το καταλάβετε όμως για να μην τρέφετε φρούδες ελπίδες; Απλώς αναγνωρίζοντας τα σημάδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 7 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ

1. Κοιτάξτε τον... χρόνο

Σήμερα φαίνεται ξετρελαμένος μαζί σας. Όλη τη νύχτα μπορεί να μην σας αφήσει από τα μάτια του και διαρκώς σας μιλάει. Την επόμενη μέρα όμως; Τις επόμενες; Την εβδομάδα; Αν δεν δώσει σημάδια ζωής, πρέπει να καταλάβετε πως ήθελε απλώς να φλερτάρει. Και αυτό να το θυμάστε και την επόμενη φορά γιατί το ίδιο θα θέλει πάλι όταν σας ξαναδεί.

2. Μάθετε τα... σχέδιά του

Αν δεν θέλει να αποκαλύπτει τα σχέδιά του και δεν μιλάμε για επαγγελματικά μυστικά και projects , αλλά το πού θα πάει διακοπές, αν θα θελε να δει μαζί σας την επόμενη ταινία περιπέτειας κλπ και αλλάζει θέμα, απλώς δεν θέλει να προγραμματίζει... με καμία γυναίκα σ΄αυτή τη φάση.

3. Πώς φέρεται στις άλλες γυναίκες;

Μήπως κάνει πολλά κοπλιμέντα και σε άλλες γυναίκες; Παρατηρήστε το σώμα του (τη γλώσσα του σώματος λέμε) ενώ πλησιάζει, μιλάει, γελάει με άλλες και βρείτε τις... ομοιότητες!

4. Μήπως η φήμη του... προηγείται; 

Αν έχετε ακούσει από κάποιες φίλες ή φίλους πως αυτός ο άντρας γενικα φλερτάρει, ε... δεν είναι και όλοι κακοπροαίρετοι. Μπορεί και να συμβαίνει αυτό, οπότε εξετάστε το!

5. Σας έχει πει κάτι προσωπικό; 

Μιλάτε για ώρες, κάθε φορά που συναντιέστε. Τι σας έχει πει για την προσωπική του ζωή; Για την οικογένειά του; Για τις σχέσεις του; Τίποτε; Ε,  σκεφτείτε πως δεν θέλει να μοιραστεί όλ΄αυτά, αλλά απλώς να περάσει καλά φλερτάροντας!

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ Ν΄ΑΡΕΣΕΙ Σ΄ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ

WOMANNOW.GR LOVES...