Μήπως ο πρώην σου σε θέλει ακόμη; Για δες τα σημάδια

Χωρίσατε πριν απο λίγο ή πολύ καιρό, αλλά μήπως ο πρώην σου σε θέλει ακόμη; Γιατί υπάρχουν σημάδια που μπορείς να δεις... αρκεί να τα ξέρεις! Και ναι δεν τα φαντάζεσαι...

Μήπως ο πρώην σου σε θέλει ακόμη; Για δες τα σημάδια

Μήπως ο πρώην σου σε θέλει ακόμη; Για δες τα σημάδια αν έχετε χωρίσει εδώ και λίγους μήνες

1. Ρωτάει για σένα- Πέφτει πάνω σε φίλους και γνωστούς και ρωτάει τι κάνεις, πώς είσαι, αν η δουλειά σου πάει καλά κι άλλα τέτοια

2. Κανονίζει με κάποιον δικό σου φίλο να βρεθείτε- Όχι σαν ραντεβού, αλλά με αφορμή μια τυχαία συνάντηση με τον/τη φίλη σου λέει πως την Παρασκευή θα είναι στο τάδε μπαρ κι αν θέλετε να πάτε.

3. Σου κάνει διαρκώς like στο facebook- Mπορεί να κάνει και σχόλια, οι φωτογραφίες του στον τοίχο είναι διαλεγμένες μία μία και πουθενά δεν υπάρχει κοπέλα.

4. Λέει σε όλους πως είναι μόνος- Ε, θα το πάρεις το μήνυμα, ελπίζει.

5. Πηγαίνει στα δικά σου μέρη και ντύνεται, συμπεριφέρεται, μιλάει όπως θα ήθελες. Αν όταν είσαστε μαζί, βαριόταν και να σηκωθεί ακόμη από τον καναπέ, ίσως τώρα δεις έναν άλλο άνθρωπο όλο ζωντάνια κι ενέργεια στο μπαρ. Ντυμένο μάλιστα όπως του έλεγες πως είναι κούκλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΓΙΑΤΙ; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ

Μήπως ο πρώην σου σε θέλει ακόμη; Για δες τα σημάδια αν έχετε χωρίσει πολύ καιρό πριν

Τι μπορεί να έχει συμβεί και να σε θέλει πάλι; Ίσως τον είχες πιάσει σε μια δύσκολη φάση της ζωής του. Ίσως ήθελε να "ζήσει" ελεύθερος, να κάνει βόλτες με τους φίλους του, να γνωρίσει κορίτσια και τώρα που έχει πια περάσει ο καιρός, κατάλαβε πως εσύ ήσουν γι αυτόν η ιδανική γυναίκα. Αν μάλιστα εσύ τον χώρισες, χωρίς πολλές εξηγήσεις, τότε οι πιθανότητες να μην σε έχει ξεπεράσει ποτέ είναι πολλές, πάρα πολλές. Αν περνούσατε τέλεια και είχατε και χημεία στο σεξ, οι πιθανότητες αυξάνονται αυτομάτως φοβερά. Τι κάνει λοιπόν; 

1. Ασχολείται πολύ ενεργά με τα social media- Αλλάζει την εικόνα του προφίλ του κάθε τρεις και λίγο, σου κάνει διαρκώς Like, ίσως και σχόλια και κάποια στιγμή μπορεί να εμφανιστεί με εσωτερικό μήνυμα για να συναντηθείτε. 

2. Πηγαίνει στα μέρη που ξέρει πως σου αρέσουν- Στόχος είναι να σε δει τυχαία, αλλά και να μην το πετύχει αυτό, ανεβάζει μια φωτογραφία στο facebook ή στο Instagram μόνος του ή με κάποιους φίλους του (πάντα ΧΩΡΙΣ κοπέλα).

3. Έχει χωρίσει από κάποια σοβαρή σχέση (ή ακόμη και γάμο) και είναι καιρός μόνος του- Το δείχνει με κάθε τρόπο, το λέει δημοσίως, το αναφέρει σε κοινούς γνωστούς αν τους δει τυχαία μπροστά του. 

4. Βρίσκει μια οποιαδήποτε αφορμή για να επικοινωνήσει μαζί σου- Μπορεί να είναι ένα θέμα δουλειάς στο οποίο θα μπορούσες να τον βοηθήσεις ή να σε βοηθήσει. Μπορεί να είναι ένα πάρτυ ενός παλιού φίλου που θέλει πολύ να σε δει (και βάζει εκείνον να στο πει), μπορεί να έμαθε πως το γραφείο σου είναι κοντά στο δικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: OTAN O ΑΝΤΡΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; 

Θέλεις κι άλλα άρθρα για σχέσεις, άντρες, μόδα, ομορφιά; Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα κάτι νέο έχουμε για σένα! 

WOMANNOW.GR LOVES...