Με θέλει ή όχι: Τα σημάδια που μας μπερδεύουν στους άντρες

Με θέλει ή όχι: Τα σημάδια που μας μπερδεύουν στους άντρες Είστε στην αρχή μιας γνωριμίας, εκείνος κι εσείς και βασανίζεστε με τις ώρες με το ερώτημα "Με θέλει ή όχι". Το ερώτημα αυτό, το πιο δημοφιλές των ερωτευμένων γυναικών, ή τέλος πάντων των γυναικών που τους αρέσει κάποιος, γίνεται ακόμη πιο βασανιστικό όταν αυτός ο άλλος... άντρας στέλνει μπερδεμένα μηνύματα. Και τότε περνάτε ώρες ατέλειωτες με τις φίλες σας στο τηλέφωνο, στον καφέ, στα εσωτερικά μηνύματα των social media προσπαθώντας να καταλάβετε αν σας θέλει ή όχι. Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ για να ξεμπερδέψουμε την κατάσταση ή τέλος πάντων να ρίξουμε... φως στις σκέψεις των ανδρών. 

1. Χρόνος γνωριμίας : Απο εκεί πρέπει να ξεκινήσετε. Πόσο καιρό τον γνωρίζετε; Πώς τον γνωρίσατε; Αν τον γνωρίσατε σε μια κοινή παρέα μεν αλλά δεν έχετε κανέναν γνωστό για να σας βρει δε, ναι μπορεί να του αρέσατε αλλά υπάρχουν και πρακτικές δυσκολίες. Πώς θα σας βρει. Κι αν τα καταφέρει τελικά, ας πούμε μέσω social media, πώς θα σας προσεγγίσει; Μία φορά τον έχετε δει. Περιμένετε λοιπόν λίγο ακόμη ή βρείτε εσείς κάποιον κοινό γνωστό, για να οργανώσετε την επόμενη... τυχαία συνάντηση. Αν τώρα, τον έχετε δει δυο και τρεις φορές πάμε στην επόμενη παράγραφο και... κατηγορία.

2. Ποιότητα γνωριμίας: Εννοούμε πώς γνωριστήκατε, τι είπατε, τι μπορείτε να πείτε και να σας πει. Αν για παράδειγμα η γνωριμία σας είναι επαγγελματική, και του αρέσετε, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος και συναντήσεις για να σας δείξει ότι σας θέλει. Αν όμως συναντιέστε συχνά σε μπαρ ή σε σπίτια σε κοινωνικό επίπεδο τότε περάστε στην επόμενη κατηγορία! 

3. Προσωπική κατάσταση: Ναι, μπορεί να του αρέσετε όμως δεν ξέρει αν είστε μόνη (εξάλλου τόσο όμορφη που είστε πώς να το φανταστεί;) Μπορεί να ρώτησε για εσάς και να έμαθε πως χωρίσατε πρόσφατα, ε όσο να ναι φοβάται λίγο. Έπειτα μπορεί να αρέσετε σε κάποιον φίλο του. Αν είστε τόσο... άτυχη, λογικά μπερδεύεστε για το αν σας θέλει ή όχι αλλά εδώ η ερώτηση θα έπρεπε να είναι "θα κάνει το επόμενο βήμα ή όχι;" για να πάρετε την απάντηση... "όχι"! Να δούμε τώρα την δική του προσωπική κατάσταση. Μπορεί να του αρέσετε αλλά να μην είναι μόνος (δράμα!). Μπορεί μόλις να χώρισε και να θέλει μεν να φλερτάρει αλλά τίποτε παραπάνω. Για την ώρα τουλάχιστον... 

Ας ξεμπερδέψουμε τα σημάδια για να καταλήξουμε αν μας θέλει ή όχι. Γιατί εμείς, αυτό που θέλουμε σίγουρα είναι να νιώσουμε όπως η Scarlett Johansson στις ταινίες... Ποθητές, μοιραίες και παθιασμένες να φιλιόμαστε κάτω από τη βροχή!

4. Σας κάνει κοπλιμέντα: Υπάρχουν άνδρες που τους αρέσει να τραβούν την προσοχή μιας γυναίκας. Και το πιο σίγουρο όπλο είναι να της κάνουν κοπλιμέντα. Μπορεί να το κάνουν αδιακρίτως. Αυτό τώρα πρέπει να το παρατηρήσετε εσείς. Πώς κινείται και φέρεται στο περιβάλλον; Αν πράγματι δεν έχει μάτια γι άλλη τότε περάστε στην επόμενη... κατηγορία. 

5. Πώς είναι η δική σας στάση: Λέμε για τους άνδρες τόσα, αλλά ας μιλήσουμε και για εμάς, τις γυναίκες. Πολλές λοιπόν γυναίκες και να θέλουν έναν άνδρα δεν του το δείχνουν. Κι όχι μόνο αυτό, κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Κοιτούν από την άλλη, μιλούν με άλλους. Ε, πώς θα καταλάβει κι αυτός το ενδιαφέρον σας αν κι εσείς δεν του δίνετε σημασία; Ή μήπως του... παραδίνετε; Για περάστε στην επόμενη κατηγορία παρακαλώ...

6. Μήπως γίνεστε υπερβολική; Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Οτι του μιλάτε διαρκώς, μιλάτε για τον εαυτό σας, του παίρνετε συνέντευξη για να μάθετε τα πάντα γι αυτόν, δεν τον αφήνετε σε χλωρό κλαρί. Ε σιγά σιγά γίνονται αυτά. Και μ΄έναν αέρα μυστηρίου... Μιλήστε, χορέψτε, γελάστε αλλά όχι υπερβολικά κι όλη την ώρα κολλημένη πάνω του. Γιατί έτσι και να σας ήθελε στην αρχή, τώρα δεν σας θέλει. 

7. Σας λέει οτι θα σας τηλεφωνήσει και δεν το κάνει: Αυτό είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο που θέλει ανάλυση, ανατρέξτε στο site και θα δείτε πολλά άρθρα γι αυτό, αλλά σε γενικές γραμμές σας λέμε πως πολλοί άνθρωποι το λένε έτσι τυπικά ότι θα τηλεφωνήσουν και δεν το κάνουν. Αν πιστεύετε όμως πως του αρέσετε και περνάει καιρός χωρίς να έχει χτυπήσει το τηλέφωνο, ε τότε δεν θέλει στην παρούσα φάση να βγείτε και όχι, δεν έχασε το τηλέφωνό σας! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ! 

Αυτά είναι τα πιο βασικά από τα σημάδια στην αρχή μιας σχέσης που μας μπερδεύουν στους άντρες και δεν καταλαβαίνουμε αν μας θέλουν ή όχι. Υπάρχουν κι άλλα πολλά, όλ΄αυτά ας πούμε που πηγάζουν από την ανασφάλεια των ανθρώπων (είδατε δεν βάζω μέσα μόνο τους άνδρες) κι οδηγούν σε μπερδεμένες συμπεριφορές. Όλοι έχουμε ανασφάλειες, απλώς δεν χρειάζεται να βρούμε κάποιον με περισσότερες από τις δικές μας! Τουλάχιστον να μπορούμε να συνεννοούμαστε!  

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε για τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν... Ξέρετε, άνδρες, σχέσεις και όλ΄αυτά τα γυναικεία μας, στο womannow!

WOMANNOW.GR LOVES...