Μάθε για το σεμινάριο "Extensions βλεφαρίδων" και γίνε expert!

Μάθε για το σεμινάριο για extensions βλεφαρίδων και γίνε expert

Τα extensions βλεφαρίδων έχουν ήδη χιλιάδες φαν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Κάθε γυναίκα μπορεί πια να "ανοίξει" το βλέμμα της, να "σηκώσει" τα μάτια της, ν΄αποκτήσει πυκνές, πλούσιες και καμπυλωτές βλεφαρίδες. Και μάλιστα, χωρίς να ταλαιπωρηθεί και να πληρώσει ακριβά. Ολοένα και περισσότερες γυναίκες αναζητούν τη λύση, που θα τις απαλλάξει από το καθημερινό μακιγιάζ με μάσκαρα ή με ψεύτικες βλεφαρίδες (στις επίσημες ή ιδιαίτερες προσκήσεις) στα extensions βλεφαρίδων.

Η Πηνελόπη Παπαγεωργίου (permanent make-up artist/ instructor), μία από τις κορυφαίες ειδικούς στην Ελλάδα, μετά την απίστευτη επιτυχία που είχε ως επαγγελματίας του χώρου, αποφάσισε να μοιραστεί την τεχνική και τα μυστικά στην τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων, με όσες από εσάς θέλετε να κάνετε ένα νέο βήμα στην καριέρα σας, που θα σας αποφέρει σίγουρα κέρδη. Έτσι λοιπόν, σας καλεί στο διήμερο σεμινάριο που διοργανώνει στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία (γιατί και το περιβάλλον μας εμπνέει), το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουλίου. 

Στο σεμινάριο που διαρκεί 16 ώρες συνολικά, 8 ώρες την κάθε μέρα, η Πηνελόπη Παπαγεωργίου θα σας μυήσει στην τεχνική τοποθέτησης extensions με τον πιο ασφαλή τρόπο, τόσο στην θεωρία, όσο και στην πράξη.

Έχει ετοιμάσει έναν πληρέστατο οδηγό, πραγματικό βιβλίο, που θα σας δώσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου (για να μπορείτε να ανατρέχετε κάθε στιγμή που έχετε οποιαδήποτε απορία) ενώ θα δοθούν και certificates, που θα σας ανοίξουν το δρόμο για μια νέα καριέρα, πολύ προσοδοφόρα.

Επίσης,  κάθεμιά που θα παρακολουθήσει το σεμινάριο, θα πάρει δώρο ένα kit που περιέχει πάνω από 100 εφαρμογές. Εννοείται πως τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε στο σεμινάριο, περιλαμβάνονται στην τιμή της συμμετοχής. 

Αν θέλετε λοιπόν ο Σεπτέμβρης να σας βρει με μια νέα δουλειά, πολλά υποσχόμενη, γίνετε expert στην τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων στο πιο αξιόπιστο σεμινάριο που θα γίνει από την Πηνελόπη Παπαγεωργίου στις 23 και 24 Ιουλίου, στo ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. 

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, για να γίνει πραγματικά επαγγελματική εκπαίδευση με όλους τους συμμετέχοντες. Κρατήστε τη θέση σας, τηλεφωνώντας στο 698 781 5367  ή κάντε κλικ εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου και να πάρετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε!  

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 550 ευρώ 

Κάντε like στη σελίδα της εταιρείας prosopo,πατώντας εδώ, για να μαθαίνετε όλα τα νέα από τον χώρο της permanent make-up art!

Kάντε κλικ στο www.p-prosopo.gr για να ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς που παρέχει η Πηνελόπη Παπαγεωργίου και η ομάδα της.

WOMANNOW.GR LOVES...