Μακιγιάζ: Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα!

Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα Θέλετε να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα; Με τη βοήθεια του μακιγιάζ, ή μάλλον του σωστού μακιγιάζ, τα μάτια σας θα φαίνονται υπέροχα μεγάλα και θα μαγνητίζουν όλους όσους θέλετε... Δείτε όμως τι πρέπει να κάνετε! 

1. Σωστά φρύδια 

Όπως κι αν είναι το σχήμα των φρυδιών σας, αυτό που πρέπει να προσέξετε για να φαίνονται αληθινά μεγαλύτερα τα μάτια σας, είναι να μην υπάρχουν μικρές τριχούλες ώστε να είναι καθαρό και μεγάλο το βλέφατο από το φρύδι ως κάτω. Αν σας αρέσουν τα παχιά φρύδια, που είναι και η νέα τάση, θα πρέπει να μην το παρακάνετε στην περίπτωση που τα μάτια σας δεν είναι μεγάλα, γιατί έτσι θα κλέψουν τα φρύδια κι όχι τα μάτια την παράσταση! 

2. Η σκιά 

Αφού καθαρίσατε τέλεια τα φρύδια σας, επιλέξτε μια σκιά σε τόνο φυσικό, αλλά ανοιχτόχρωμο, όχι μεταλλική προκειμένου να περάσετε το κόκαλο κάτω από το φρύδι που θα κάνει έτσι τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα. 

Κι αν τα μάτια σας δεν είναι τόσο μεγάλα όσο θα θέλατε, επιλέξτε ένα μακιγιάζ που τονίζει τα χείλη, όπως eye liner κι ένα κατακόκκινο σέξυ κραγιόν !

3. Το μολύβι μεσα στα μάτια

Αν τα μάτια σας δεν είναι τόσο μεγάλα όσο θα θέλατε, μην επηρεάζεστε από τις φίλες ή τη μόδα επιλέγουν στο μακιγιάζ τους, να βάζουν μαλακό μολύβι μέσα στο μάτι, γιατί μπορεί να κάνει το βλέμμα πιο έντονο κι εντυπωσιακό, δυστυχώς όμως μικραίνει τα μάτια. Αυτό που εσείς πρέπει να επιλέξετε για το μακιγιάζ σας, είναι ένα λευκό ή μπεζ μολύβι για να μεγαλώσει τα μάτια σας.

4. Πώς θα βάψετε τα μάτια σας 

Θα περάσετε το πάνω βλέβαρο κατά μήκος των βλεφαρίδων με μαύρο μολύβι ή eye liner, δίνοντας όμως έμφαση στην εξωτερική γωνία. Εκεί μάλιστα τραβήξτε τη γωνία όσο σας παίρνει για να δώσετε μεγαλύτερο σχήμα. Στις κάτω βλεφαρίδες περάστε μολύβι μόνο στο μισό βλέφαρο, ή και καθόλου, για να φαίνονται τα μάτια μεγαλύτερα.

5. Μάσκαρα 

Και τέλος, μάσκαρα, πολλή μάσκαρα, μαύρη, παχιά που θα δώσει εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών σας και το βλέμμα σας! 

WOMANNOW.GR LOVES...