Κοκτέηλ καρπούζι με prosecco

watermelon champagneΤι χρειάζεστε: 

5 φλιτζάνια καρπούζι κομμένο σε κομμάτια, χωρίς κουκούτσια
1/4 φλιτζανιού φρέσκα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
1/2 φλιτζάνι βότκα
1/4 φλιτζανιού cointreau
3 κ.σ φρέσκο ​​χυμό λάιμ
3 φλιτζάνια prosecco (ή αφρώδη οίνο), παγωμένα
Καρπούζι κύβους και φέτες λάιμ

Πώς το κάνετε: 

Βάζετε τα κομμάτια του καρπουζιού στο μπλέντερ μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Προσθέστε τον δυόσμο, ανακατέψτε κι αφήστε το να "ξεκουραστεί" για ένα μισάωρο. Έπειτα προσθέστε το Cointreau, τη βότκα, τον χυμό λάιμ και ένα φλιτσάνι τριμμένο πάγο. Ανακατέψτε, αφαιρέστε τα φύλλα δυόσμου, γεμίστε τα ποτήρια με πάγο και βάλτε το μείγμα που φτιάξατε στο 1/3. Το υπόλοιπο 1/3 το καλύπτετε με prosecco, ανακατεύετε, και γαρνίρετε με κύβους καρπουζιού και φέτες λάιμ!

WOMANNOW.GR LOVES...