Κάντε τον μεταβολισμό σας να δουλέψει στο φουλ!

Κάνουμε δίαιτες, στερούμαστε αγαπημένες μας γεύσεις, γυμναζόμαστε κι όμως νιώθουμε ότι δεν χάνουμε βάρος κι έχουμε "κολλήσει".Τι μπορούμε να κάνουμε για να "ξυπνήσουμε" τον μεταβολισμό μας; Υπάρχουν μερικά πολύ απλά αλλά άγνωστα στους περισσότερους μυστικά που θα κάνουν τον μεταβολισμό μας να δουλέψει στο ... φουλ!

Κάντε τον μεταβολισμό σας να δουλέψει στο φουλ!

Κάντε τον μεταβολισμό σας να δουλέψει στο φουλ!

  • Ύπνος: Κοιμηθείτε καλά, τουλάχιστον 8 ώρες και ιδανικά πριν από τις 12 το βράδυ.
  • Ασκηση: Γυμναστείτε, αλλά όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό κι όχι διαρκώς τις ίδιες ασκήσεις, γιατί το σώμα συνηθίζει κι ο μεταβολισμός τεμπελιάζει. Αυξομειώστε την ένταση, αργά- γρήγορα, ακόμη κι αν κάνετε ένα απλό τρέξιμο ή περπάτημα στο δρόμο.
  • Βαράκια: Γυμναστείτε με βαράκια. 'Οχι πολύ βαριά αλλά χρησιμοποιείστε τα σε χέρια και πόδια κάνοντας πολλές επαναλήψεις. Γενικά χρησιμοποιείστε αντιστάσεις, όπως λάστιχα ή κάντε ασκήσεις με το βάρος του σώματός σας. Ο μεταβολισμός λειτουργεί στο φουλ με τα βάρη και τις αντιστάσεις, κάτι που δεν είναι πολύ γνωστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΙ 6 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

  • Πράσινο τσάι: Πιείτε δυο φλιτζάνια πράσινο τσάι καθημερινά, που επιπλέον έχει και πολλά αντιοξειδωτικά
  • Νερό: Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό, πολύ νερό, δυο λίτρα τη μέρα. Αφήστε δε που θ΄αποκτήσετε κι ένα πρόσωπο που θα λάμπει!
  • Πρωτεϊνες: Φάτε πρωτείνες, κρέας χωρίς λιπαρά και αυγά. Ειδικά το βράδυ, είναι ο,τι καλύτερο.
  • Καυτερά: Βάλτε καυτερές γεύσεις στη διατροφή σας, καθώς ο μεταβολισμός τονώνεται πολύ και λειτουργεί για αρκετή ώρα ακόμη κι όταν θα έχετε τελειώσει το φαγητό σας..

Ο μεταβολισμός σας θα πάρει σίγουρα μπρος και γρήγορα θα δείτε τη ζυγαριά να ξεκολλάει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 3 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ

Θέλεις κι άλλα άρθρα για διατροφή, αδυνάτισμα, γυμναστική, ντύσιμο, μακιγιάζ, σπίτι, σχέσεις; Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook και μπες στη μεγάλη παρέα του womannow.gr 

WOMANNOW.GR LOVES...