Κάντε τα χείλια σας να φαίνονται μεγαλύτερα με αυτά τα τρικ μακιγιάζ

Τα μεγάλα, ζουμερά χείλια είναι ένα απο τα πρώτα πράγματα που κοιτάζει κάποιος, όταν συναντάει μια γυναίκα. Και μάλιστα προσδίδουν φοβερή θηλυκότητα και ερωτισμό. Αν η ίδια η φύση δεν σας έχει... προικίσει με τέτοια χείλια, τότε υιοθετήστε τα 5 μυστικά τρικ που εφαρμόζουν οι make up artists, έχοντας απλώς λίγο χρόνο, τα καλλυντικά σας κι έναν καθρέφτη. Πραγματικά τα χείλια σας θα έχουν εντυπωσιακή διαφορά!  

1. Περάστε τα χείλη σας, όλη την επιφάνεια με το προϊόν βάσης που περνάτε σε όλο σας το πρόσωπο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με την πούδρα και μάλιστα έτσι εξασφαλίζετε και σταθερότητα στο αποτέλεσμα. 

2. Μεγαλώστε τα χείλη σας, "σβήνοντας" με κονσίλερ τις πραγματικές γραμμές των χειλιών σας. 

3. Σχεδιάστε με ένα λευκό ή μπεζ μολύβι  τις νέες μεγαλύτερες γραμμές στα χείλια σας, που θα ξεκινούν ακριβώς πιο πάνω από τις αληθινές σας γραμμές στο κέντρο, αλλά θα ακουλουθούν το πραγματικό σχήμα προς τις άκρες. 

4. Περάστε με ένα πινελάκι το κραγιόν σας, για να μπορείτε να το βάλετε με ακρίβεια μέσα στις γραμμές που θα έχετε σχεδιάσει. 

5. Αφού βάλετε το κραγιόν σας, βάλτε στο κέντρο των χειλιών λίγο κραγιόν σε μία πιο ανοιχτή απόχρωση για να φωτιστούν τα χείλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ

Θέλετε κι άλλες ιδέες για το μακιγιάζ, το ντύσιμο, το σπίτι, τις σχέσεις; Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και μπείτε στη μεγάλη παρέα του womannow.gr  

WOMANNOW.GR LOVES...