Κάνει τον δύσκολο; Να τι μπορείς να κάνεις

Αυτός ο άντρας σου αρέσει. Και δεν φαίνεται μια εύκολη περίπτωση, για την ακρίβεια ίσως αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που σ΄αρέσει. Για να δούμε όμως τι συμβαίνει και κάνει τον δύσκολο; Κι εσύ τι μπορείς να κάνεις για να τον κατακτήσεις;

Κάνει τον δύσκολο; Να τι μπορείς να κάνεις

Πολλές γυναίκες, όπως και άντρες φυσικά, ελκύονται από δύσκολες περιπτώσεις, γιατί θεωρούν πως έχουν περισσότερο ενδιαφέρον και σασπένς. Ίσως αυτό πηγάζει από μια πεποίθηση που πολλοί άνθρωποι έχουμε, να θεωρούμε πως τα ωραία πράγματα και κατ΄επέκταση η ευτυχία, κατακτιέται δύσκολα. Έτσι αν όλα έρθουν εύκολα κι απλά, υποτιμούμε την κατάσταση, τη σχέση ή έναν άνθρωπο, πράγμα που είναι τις περισσότερες φορές λάθος. Γιατί η ευτυχία είναι δικαίωμα στον καθένα από εμάς, την αξίζουμε και καλό είναι "ψάχνοντας" λιγάκι τον εαυτό μας, να καταλάβουμε πως ένας άντρας δεν είναι καλύτερος όταν σου βγαίνει η ψυχή για να τον κατακτήσεις.

Παρ ΄όλ΄αυτά, οι άντρες ξέρουν πως οι γυναίκες "κολλάνε" με τις δυσκολίες, οπότε πολλές φορές χρησιμοποιούν αυτή την τακτική. 

Μπορεί ένας άντρας να κάνει τον δύσκολο γιατί δεν ξέρει τι θέλει και πόσο σε θέλει. Γιατί κακά τα ψέματα, όταν ο άντρας ερωτευθεί, αργά ή γρήγορα θα ξεχάσει τα τερτίπια και τις τεχνικές, αφού το μόνο που θα θέλει είναι να είστε μαζί. Άρα για δες, έχει τελειώσει με την προηγούμενη σχέση του; Μήπως θέλει χρόνο για να μαζέψει τα κομμάτια του; Μήπως "παίζει" ταυτόχρονα και με άλλες; Σ΄αυτή την περίπτωση πρέπει να εξακριβώσεις τις αιτίες και να πράξεις ανάλογα. Πάντως σίγουρα, μην ποντάρεις πως θα τον κάνεις να την ξεπεράσει, γιατί αν εκείνος δεν θέλει, εσύ απλώς θα πληγωθείς και θα έχεις χάσει και χρόνο... 

Μήπως όμως κάνει τον δύσκολο, γιατί εσύ είσαι υπερβολικά... εύκολη; Και δεν εννοούμε σεξουαλικά, σε καμία περίπτωση, αλλά "ανοιχτό βιβλίο". Λες πολύ περισσότερα απ΄όσα χρειάζεται, ανοίγεσαι, μιλάς για τον εαυτό σου και τη ζωή σου με λεπτομέρειες που ο άλλος χάνει το παιχνίδι της κατάκτησης. 

Τέλος, ένας άντρας μπορεί να σε θέλει πολύ, αλλά να κάνει τον δύσκολο γιατί φοβάται... Φοβάται την απόρριψη, οπότε κερδίζει χρόνο ζυγίζοντας τη συμπεριφορά σου και συλλέγει πληροφορίες που θα τον οδηγήσουν κοντά σου αλλά με επιτυχία, δηλαδή δεν θα αρνηθείς ένα ραντεβού μαζί του. Σ΄αυτή την περίπτωση, δώσε χρόνο, όχι όμως... χρόνια... Εσύ κρίνε, αλλά μην έρθουν τα επόμενα Χριστούγεννα κι ακόμη μιλάμε για το ότι σου κάνει τον δύσκολο.

Σε γενικές γραμμές αυτό που μπορείς να κάνεις για να κατακτήσεις τον τύπο που σου κάνει τον δύσκολο είναι να μη σε θεωρεί δεδομένη.

Δεν μπορεί να βγείτε ενώ το είχατε κανονίσει ή έστω το περίμενες; Δεν πειράζει! Εσύ θα κάνεις τον πρόγραμμά σου, θα βγεις, θα περάσεις τέλεια κι αύριο βλέπουμε... Επίσης, μην είσαι πάντα διαθέσιμη. Όχι, δεν θα τον κάνεις να ζηλέψει, γιατί αν ανήκει στην τελευταία κατηγορία που φοβάται την απόρριψη, απλώς θα εξαφανιστεί. Απλώς θα επικαλεσθείς πως είσαι πολύ κουρασμένη ή πως έχεις να ετοιμάσει ένα project για τη δουλειά, θα είσαι σπίτι αν θέλει να μιλήσετε τηλεφωνικώς αλλά να συναντηθείτε την επομένη. Και για να κλείσουμε, όταν τον συναντάς απλώς να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς άγχος, χωρίς υπερβολές, με το υπέροχο ζεστό σου χαμόγελο που σε κάνει... ακαταμάχητη! 

Θέλεις να μαθαίνεις κι άλλα νέα από το womannow.gr ; Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί έχουμε πολλά να μοιραστούμε! 

WOMANNOW.GR LOVES...