Ιδέες οργάνωσης με κουτιά παπουτσιών

Έχετε τόσα κουτιά παπουτσιών, κάποια τα χρησιμοποιείτε για να αποθηκεύετε τα παπούτσια σας, κάποια άλλα όμως ίσως τα έχετε αφήσει άδεια μήπως και τα χρειαστείτε. Γιατί λοιπόν να μην τα αξιοποιήσετε και να οργανώσετε κάποιες γωνιές του σπιτιού σας; Εμείς σας προτείνουμε μερικές έξυπνες ιδέες οργάνωσης με χάρτινα κουτιά παπουτσιών!

1. Κουτιά αποθήκευσης για το παιδικό δωμάτιο

box2Το παιδικό δωμάτιο πάντα χρειάζεται κι άλλα κουτιά για να τοποθετήσετε και να οργανώσετε τα παιχνίδια του μικρού σας. "Ντύστε" τα λοιπόν με χάρτες που έχουν χρώματα και δώστε μια νέα νότα εξερεύνησης στο παιδικό δωμάτιο. Το ίδιο φυσικά μπορείτε να κάνετε και για το γραφείο σας, όπου θ΄αποθηκεύετε στυλό, μολύβια κλπ.

2. Κουτιά αποθήκευσης για το γραφείο 

3df73581a94aba01a1ac418a0197a2b9Ντύστε κουτιά παπουτσιών με πολύχρωμο χαρτί και τοποθετήστε μέσα (πάλι ντυμένα) άδεια ρολά τουαλέτας. Έτσι θα μπορείτε τέλεια να οργανώσετε το γραφείο σας, τα στυλό, τα ψαλίδια και τους μαρκαδόρους. Είτε για εσάς, είτε για τον μικρό μαθητή σας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ

3. Κουτιά αποθήκευσης με ετικέτες 

box1Έχετε ένα έπιπλο χωρίς ράφια στο δωμάτιο ή το χολ; Τέλεια! "Ντύστε" λοιπόν μικρά ή μεγαλύτερα κουτιά παπουτσιών, κολλήστε απ΄έξω ετικέτες ώστε να ξέρετε τι έχει μέσα το κάθε κουτί και δημιουργήστε μια νέα γωνιά με τακτοποιημένα πράγματα στο σπίτι σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΑΛΤΕ ΚΑΛΑΘΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

 4. Κουτί για καλώδια κινητών 

ebb0c0b7bf836826b292496bbe217527Και μια τελευταία πολύ πρακτική ιδέα για να μην έχετε μπερδεμένα τα καλώδια των φορτιστών των κινητών τηλεφώνων των μελών της οικογενείας σας. Κάντε μερικές τρύπες από τις δύο πλευρές του κουτιού ώστε να περνάνε από μέσα τα καλώδια. Από τη μία πλευρά θα τοποθετήσετε τα καλώδια και τα κινητά πάνω στο γραφείο κι από την άλλη από τις τρύπες θα καταλήγουν οι πρίζες των φορτιστών. Τέλειο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ; 

WOMANNOW.GR LOVES...