Η Μία Φάροου αποκαλύπτει οτι πατέρας του γιου της μπορεί να είναι ο Σινάτρα

BIO-SINATRA WITH WIFE MIA FARROWΗ εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Αυτό πρέπει να σκέφτηκε η ηθοποιός Μία Φάροου, η οποία πολλά χρόνια μετά την εγκατάλειψή της από τον σκηνοθέτη Γούντι Άλεν, ο οποίος την άφησε για χάρη της θετής τους κόρης (!) έκανε μια αποκάλυψη – βόμβα.

Σε συνέντευξή της, δήλωσε ότι ο γιος της Ρόναν, ο οποίος μέχρι σήμερα θεωρούνταν καρπός του γάμου της με τον σκηνοθέτη, είναι πιθανόν να είναι τελικά γιος του Φρανκ Σινάτρα.
«Δεν είμαι σίγουρη ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Είναι πιθανό να μην είναι ο σκηνοθέτης αλλά ο τραγουδιστής», είπε αφήνοντας άφωνους τους πάντες.
Οι φήμες που ήθελαν τον γιο της ηθοποιού να είναι παιδί του Φρανκ Σινάτρα έδιναν και έπαιρναν εδώ και καιρό λόγω της εξαιρετικής ομοιότητάς του.
Πάντως, ο ίδιος ο Ρόναν σχολίασε με αρκετή δόση ειρωνείας στο Twitter: «Ακούστε...όλοι μας έχουμε πιθανότητα να είμαστε παιδιά του Σινάτρα».
Εμείς πάντως, κρίνοντας από την ομορφιά και τα χαρακτηριστικά του Ρόναν, θεωρούμε μάλλον απίθανο να είναι γιος του γοητευτικά... ασχημούλη Γούντι Άλεν.

farow1

WOMANNOW.GR LOVES...