Η Ελένη Πετρουλάκη παρουσιάζει το πρώτο της παιδικό βιβλίο!

Την Ελένη Πετρουλάκη, όλοι τη γνωρίζουμε για το πάθος της για τη γυμναστική, τη γιόγκα, την ενασχόλησή της με τη σωστή διατροφή... Τώρα έρχεται να μας αποκαλύψει όμως, ένα ακόμη πρόσωπό της. Με το πρώτο της παιδικό βιβλίο "Η Ντοματούλα που δε χωρούσε στο τελάρο" επιχειρεί την πρώτη της συγγραφική προσπάθεια, που έχει ως κύριο στόχο να μάθουν παιδιά και γονείς τα σημαντικά οφέλη της σωστής, υγιεινής διατροφής και της άσκησης.

Μητέρα η ίδια 4 παιδιών, με τα οποία ασχολείται η ίδια, προσπάθησε να βρει νέους τρόπους για να τους μιλήσει (τόσο στα κορίτσια της, όσο και στις φίλες τους) για τη γυμναστική και τη διατροφή, ώστε να τα δουν όλ΄αυτά σαν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.  Έτσι δημιούργησε δυο ήρωες, τη ντοματούλα και το καρότο, τους οποίους ακολουθούμε στις περιπέτειές τους, μέσα από το νέο της βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ. 

Το Σάββατο λοιπόν 10 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι η Ελένη Πετρουλάκη θα βρίσκεται μαζί με τη... ντοματούλα της, στο κατάστημα Public της Γλυφάδας (Σ. Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη) για να παρουσιάσει το βιβλίο της, να γνωρίσει παιδιά και γονείς, αλλά δεν θα μείνει μόνο σ΄αυτό...

Έχει ετοιμάσει μαζί με τον εκδοτικό οίκο Μίνωα, ένα πρωινό για να μάθουμε και να κάνουμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Ο κλινικός διαιτολόγος- διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης καθώς και ο υποψήφιος διδάκτωρ της φιλοσοφικής σχολής Γιάννης Τρυφιάτης θα δώσουν συμβουλές για την σωστή παιδική διατροφή, ο trainer Kωνσταντίνος Παπαϊωάννου θα δείξει ασκήσεις για καθημερινή γυμναστική στα παιδιά, ενώ την εκδήλωση θα συντονίζει η δημοσιογράφος και συνιδρύτρια του 4moms.gr Αμαλία Κυπαρίσση. 

Το Σάββατο λοιπόν στις 12.00 ραντεβού στο Public της Γλυφάδας, με την Ελένη Πετρουλάκη! 

Θέλετε να μαθαίνετε όλα τα νέα; Νέα από τον χώρο της διατροφής, της μόδας, του μακιγιάζ, της κουζίνας, των σχέσεων; Κάντε Like στη σελίδα του womannow.gr στο facebook γιατί κάθε μέρα κάτι νέο έχουμε για σας!

WOMANNOW.GR LOVES...