Φτιάξτε τσιπς παρμεζάνας σε 1 λεπτό!

parmezan crisps1Αν δεν το κάνετε, δεν θα το πιστεύετε. Πώς μπορείτε να φτιάξετε το πιο λαχταριστό σνακ σε ένα λεπτό; Και μάλιστα να κάνετε τους πάντες να θέλουν κι άλλο; Ας φτιάξουμε λοιπόν στα γρήγορα τσιπς παρμεζάνας, το πιο υπέροχο σνακ για κάθε στιγμή.

Τι χρειάζεστε για τα τσιπς παρμεζάνας :

  • Τριμμένη παρμεζάνα
  • Πιπέρι ή ρίγανη ή πάπρικα ή ξηρούς καρπούς

Πώς θα φτιάξετε τα τσιπς παρμεζάνας :

  • Στρώνετε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τοποθετείτε ομοιόμορφα μικρές ποσότητες τριμμένης παρμεζάνας σε όλο το ταψί αφήνοντας κενά, όπως όταν φτιάχνετε κουλουράκια, με ένα μικρό κουταλάκι.
  • Προαιρετικά κι αν σας αρέσει μπορείτε να βάλετε πάπρικα, πιπέρι ή ρίγανη. Ένα απ΄όλα αυτά, όχι όλα μαζί. Μερικοί βάζουν και τριμμένους ξηρούς καρπούς όπως αμύγδαλα, καρύδια ή φιστίκια Αιγίνης.
  • Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι τα τσίπς να αποκτήσουν χρυσό χρώμα. Περίπου 10 λεπτά χρειάζεστε αλλά θα το δείτε με βάση το πάχος.

Συνοδεύει το ποτό σας στην αρχή μιας βραδιάς αλλά και τα γεύματά σας ειδικά τις σούπες σας. Μπορείτε να βάλετε από ένα τσιπσάκι παρμεζάνας σε κάθε πιάτο αφού έχετε σερβίρει τη σούπα. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για σαλάτα ή να ρίξετε τα τσιπς μέσα στη σαλάτα.

WOMANNOW.GR LOVES...