Φτιάξτε μόνες σας μαξιλάρια με ονόματα και λέξεις!

pilllow2pillowΝαι, αυτά τα υπέροχα μαξιλάρια με λέξεις, ονόματα και γράμματα που διακοσμούν τέλεια καναπέδες, πολυθρόνες αλλά και κρεβατοκάμαρες είναι πολύ απλό και διασκεδαστικό να τα φτιάξουμε και μόνες μας ( και πιο οικονομικό να προσθέσουμε). Αν θέλετε να το κάνετε από την αρχή, θα χρειαστείτε:

καραβόπανο, αφρολέξ και γνώσεις... ραπτικής. Ιδανικά θέλει ραπτομηχανή και για λόγους ταχύτητας αλλά και για να γίνουν τα μαξιλάρια σας ανθεκτικά.

Αν τώρα δεν θέλετε να μπαίνετε σε τέτοιους μπελάδες, στην αγορά θα βρείτε μαξιλάρια με 5 ευρώ οπότε βγαίνετε και από την ταλαιπωρία και κρατάτε το καλό κομμάτι που είναι η δημιουργία! Προτιμήστε ανοιχτόχρωμα χρώματα, ιδανικά λευκό και μπεζ!

Αφού λοιπόν έχετε το μαξιλάρι σας θα χρειαστείτε stencil και μαρκαδόρους ανεξίτηλους ειδικούς για ύφασμα. Σε όποιο κατάστημα με τέτοια είδη κι αν τους ζητήσετε θα τους βρείτε. Τα stencil θα τα βρείτε σε είδη χαρτικών και αυτό που πρέπει να επιλέξετε είναι η αλφάβητος ( λατινική ή ελληνική) .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΑΝΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΣ ΤΖΙΝ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΡΔΙΕΣ

Τι κάνετε;

  • Απλό. Ακουμπάτε τα stencil πάνω στο μαξιλάρι στο γράμμα που θέλετε, αφού θα φτιάξετε μια λέξη.
  • Περνάτε τον μαρκαδόρο από μέσα και χρωματίζετε.
  • Αφήνετε για μερικές ώρες να στεγνώσει και το μαξιλάρι σας είναι έτοιμο.

Μπορείτε να γράψετε τα ονόματα των αγαπημένων σας, των φίλων σας και να τους τα κάνετε δώρο. Μπορείτε να γράψετε λέξεις ή ρητά που εκφράζουν την προσωπικότητα και τη ζωή σας. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και δημιουργήστε τα πιο προσωπικά δικά σας μαξιλάρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΔΩΣΤΕ ΡΟΚ ΣΤΥΛ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΣ T-SHIRT ΜΕ ΠΑΡΑΜΑΝΕΣ

 

WOMANNOW.GR LOVES...