Φθινοπωρινό art de la table ή στρώστε το τραπέζι σας φθινοπωρινά

big dinnerbig dinnerFALL DINNER5Τώρα το φθινόπωρο μαζευόμαστε όλοι σιγά σιγά, μπαίνουμε στους ρυθμούς μας και θέλουμε να ξαναβρεθούμε με τους αγαπημένους μας φίλους γύρω από ένα τραπέζι να μοιραστούμε γεύσεις, σκέψεις και συναισθήματα. Γιατί λοιπόν να μην τους υποδεχθούμε σε ένα φθινοπωρινό σκηνικό με ένα πρωτότυπο art de la table; Ιδέες έχουμε και μάλιστα είναι πανεύκολες να γίνουν από όλες μας. Οποια ιδέα κι αν ακολουθήσετε θυμηθείτε να έχετε:

1. Kεριά 

Ένα τέλειο art de la table χρειάζεται σίγουρα πολλά κεριά. Λεπτά σε κηροπήγια, πιο χοντρά σε βάσεις, σκορπισμένα σε όλο το τραπέζι δίνουν υπέροχη ατμόσφαιρα.

2. Φύλλα 

Μαζέψτε από το κοντινό σας πάρκο μερικά ξερά φύλλα και τοποθετήστε τα, αφού τα σκουπίσετε φυσικά, πάνω σε κάθε σερβίτσιο. Και μόνο αυτό θα κάνει το τραπέζι σας ξεχωριστό κι εσάς ν΄αναδεικνύεστε στην ειδική του art de la table!

3. Φρούτα εποχής

Μπορείτε να τοποθετήσετε φρούτα εποχής αλλά και ξηρούς καρπούς σε μεγάλα μπολ πάνω στο τραπέζι. Τα κόκκινα και πράσινα μήλα είναι μια ωραία ιδέα.

4. Κλαδάκια με μυρωδικά

Ένα κλαδάκι δεντρολίβανο θα κάνει το τραπέζι σας να μοσχομυρίσει. Δέστε το στην πετσέτα του κάθε καλεσμένου σας και θα ναι τέλειο!

5. Δεσίματα 

Μην αφήνετε τις πετσέτες σας απλώς τοποθετημένες στο πιάτο. Ένα χαριτωμένο κορδελάκι για δέσιμο, ακόμη κι ένας σπάγγος είναι μια νότα διαφορετική στο art de la table σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

WOMANNOW.GR LOVES...