Φθινοπωρινή απόδραση στο αρχοντικό Villa Vager!

villa vager12Το νέο ξενοδοχείο 4* “VILLA VAGER” στο χωριό Λεβίδι στην Πελοπόννησο, είναι η ιδανική επιλογή για τις εκδρομές μας τώρα που αποζητούμε ένα φθινοπωρινό κι αργότερα χειμωνιάτικο σκηνικό στο βουνό. Μόλις 160km από την Αθήνα, δηλαδή σε λιγότερο από δυο ώρες και βρίσκεστε σ΄ένα ειδυλλιακό τοπίο, μέσα στη φύση, μακριά από την ένταση της πόλης. Το χωριό Λεβίδι βρίσκεται 20΄από την Τρίπολη και 15΄από τη Βυτίνα.

villa vager2villa vager6villa vager4villa vager5Το hotel VILLA VAGER   αντανακλά το αρχοντικό προφίλ του αυθεντικού μέσα από ένα σκηνοθετικά πέτρινο περίβλημα. Χτισμένο στον υψηλότερο λόφο του χωριού αναβιώνει με μεγάλο σεβασμό τις μνήμες του παρελθόντος και ταξιδεύει τον επισκέπτη σε άλλες εποχές. Πρόκειται για μεταμόρφωση ενός ερειπωμένου αρχοντικού – του 1843- σε ένα 4* ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις.

Χαρακτηριστική είναι η μοναδική θέα που προσφέρεται απλόχερα στους επισκέπτες ακόμα και μέσα από το ανοιχτό Hydropool spa, η βόλτα με τις “γουρούνες” Polaris στο δάσος, μετά από ένα πλούσιο σπιτικό πρωινό, ο απογευματινός καφές στην αυλή ή στο τζάκι που θα χαλαρώσουν τον επισκέπτη και θα ξυπνήσουν όλες τις αισθήσεις. 

Διαλέξτε μία από τις 9 πολυτελείς σουίτες του, ιδανικές και για οικογένειες και αποδράστε για λίγες ημέρες χαλαρώνοντας από την καθημερινότητα, μαζί με τους φίλους σας. Μην παραλείψετε να κάνετε μια βόλτα και μέχρι τη Βυτίνα, αφού απέχει μόνο 15 λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.villavager.gr .

Δείτε ακόμη το video του ξενοδοχείου :

 http://www.youtube.com/watch?v=j93QSB04TEI 

Πάρτε μια γεύση από τις εκπληκτικές διαδρομές στο βουνό του Μαινάλου με Polaris: 

http://youtu.be/e_mXTiaMNYU

Μετά απ΄όλ΄αυτά το μόνο που μένει είναι να κλείσετε... ημερομηνία!

 

WOMANNOW.GR LOVES...