Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 5-11 Φεβρουαρίου

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 5-11 Φεβρουαρίου

Περισσότερη άνεση και βελτιωμένη διάθεση πιθανώς θα αισθανθείτε όσοι έχετε γενέθλια ως εξής:

 •  Υδροχόοι γεννημένοι από τις 5/2 έως και τις 12/2 (αποκλειστικά και μόνον εφόσον το γενέθλιο ωροσκόπιό σας υποστηρίζει με ανάλογες όψεις αυτήν τη δυναμική).
 • Λέοντες γεννημένοι από την 8/8 έως και τις 15/8  (αποκλειστικά και μόνον εφόσον το γενέθλιο ωροσκόπιό σας υποστηρίζει με ανάλογες όψεις αυτήν τη δυναμική).
 • Δίδυμοι που γεννηθήκατε από τις 6/6 έως και τις 13/6
 • Ζυγοί που γεννηθήκατε από τις  9/10 έως και τις 16/10
 • Κριοί που γεννηθήκατε από τις 6/4 έως και τις 13/4  
 • Τοξότες που γεννηθήκατε από τις 8/12 έως και τις 15/12

Τυχερές και τυχεροί θα φανείτε πιθανότατα (στα χρήματα , στα συναισθηματικά ζητήματα ή με μια οικονομική είτε ηθική ικανοποίηση που θα λάβετε)  κυρίως οι Δίδυμοι που γεννηθήκατε από τις μετά τις 12/6 , αλλά οι Ζυγοί και που γεννηθήκατε μετά τις 15/10.  Ορισμένοι Υδροχόοι που έχετε γενέθλια μετά τις 11/2  και Λέοντες γεννημένοι μετά τις 14/8, επίσης, ανήκετε στην κατηγορία των ευνοημένων, ωστόσο αυτό ισχύει αποκλειστικά και μόνον εφόσον το γενέθλιο ωροσκόπιό σας υποστηρίζει με ανάλογες όψεις αυτήν τη δυναμική.

Η εύνοια / προστασία του Δία αφορά για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν επί της ουσίας εσάς τους Καρκίνους και τους Ιχθύς που γεννηθήκατε αντίστοιχα στις 13-14/7 και στις 11-12/3. Ευνοημένοι - αποκλειστικά και μόνον εφόσον το γενέθλιο ωροσκόπιό σας υποστηρίζει με ανάλογες όψεις αυτήν τη δυναμική- είστε και οι Σκορπιοί και Ταύροι, εφόσον έχετε γενέθλια στις 13-14/11 και στις 11-12/5, αντίστοιχα.

Όσον αφορά στην επικοινωνία, στη διαπραγμάτευση, στις εμπορικές και λοιπές συναλλαγές, στις σημαντικές για εσάς συναντήσεις, στις μετακινήσεις, αλλά και σε έγγραφα ή σεμινάρια, οι πλανητικές διελεύσεις δείχνουν πως μπορείτε να έχετε καλύτερες αποδόσεις οι γεννημένοι ως εξής:

 • Κριοί που γεννηθήκατε  από τις 28/3 έως και τις 8/4
 • Ζυγοί που γεννηθήκατε  από τις 30/9 έως και τις 11/10
 • Δίδυμοι που γεννηθήκατε από τις 28/5  έως και τις 8/6
 • Τοξότες που γεννηθήκατε  από τις 29/11  έως και τις 10/12
 • Λέοντες που γεννηθήκατε  από τις 30/7  έως και τις 10/8 (αποκλειστικά και μόνον εφόσον το γενέθλιο ωροσκόπιό σας υποστηρίζει με ανάλογες όψεις αυτήν τη δυναμική).
 • Υδροχόοι που γεννηθήκατε από τις 27/1 έως και τις 7/2 (αποκλειστικά και μόνον εφόσον το γενέθλιο ωροσκόπιό σας υποστηρίζει με ανάλογες όψεις αυτήν τη δυναμική).

Γενικότερα, η αισιοδοξία, η υγιής ορμή διεκδίκησης σε κάθε επίπεδο δράσης και η αίσθηση ευεξίας και δύναμης χαρακτηρίζει κατά τη διάρκεια τούτης της εβδομάδας πολλούς πύρινους του ζωδιακού που έχετε γενέθλια ως εξής:

- Τοξότες γεννημένοι από τις 28/11 έως και τις 2/12 (εσείς βεβαίως αποφύγετε τη βιασύνη και την επιθετική συμπεριφορά)

- Κριοί γεννημένοι από τις 27/3  έως και την 1 /4

- Λέοντες γεννημένοι από τις 29/7  έως και τις 2/8

Μαχητικοί και αποτελεσματικοί μπορείτε να είστε κι εσείς οι Ιχθύες που έχετε γενέθλια από τις 25/2 έως και την 1/3, αρκεί να αποφύγετε υπερβολικές ή προκλητικές συμπεριφορές.

Σημαντικές Παρατηρήσεις:

 -        Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων την Κυριακή, 11/2/2018. Τα νέα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστα για τα οικονομικά σας, έναν τομέα που «αναλαμβάνει» σιγά σιγά, εφόσον είστε Υδροχόοι ή έχετε ωροσκόπο στον Υδροχόο. Ταυτόχρονα, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί σταδιακά θα αισθανθείτε πιο τυχεροί, τόσο στα χρήματα, όσο και στα αισθηματικά, αλλά και στη διάθεσή σας. Ιχθύες και Παρθένοι, υπό συνθήκες προσωπικού ωροσκοπίου, επίσης μπορείτε να αναμένετε χαρές και επιτυχίες από τις 11/2 έως και τις 6/3/2018!

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα ζώδια, τη μόδα, την ομορφιά, το σπίτι, τη διακόσμηση, τη διατροφή; Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και μπείτε στη μεγάλη παρέα του womannow.gr 

Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

H Μarie-Denise Διαμαντή, είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας και αστρολόγος.

BSc (Hons) in Psychology/ ΒSc (Hons) in Management & Organizational Behavior/ Certificate in Astrology (Distinction) 

WOMANNOW.GR LOVES...