Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 22- 28 Ιουνίου 2015

01f96e1cbbbbc811cc35afc61c23b2b5Ο Ήλιος διελαύνει στις πρώτες μοίρες του Καρκίνου  φωτίζοντας το δρόμο και δίνοντας ίσως την αίσθηση των ευκαιριών ή της ισορροπίας σ’ εσάς  που γεννηθήκατε αντίστοιχα στα ζώδια του νερού και της γης  και πιο συγκεκριμένα στους Καρκίνους του Ιουνίου, στους Σκορπιούς του Οκτωβρίου, στους Ιχθύς του Φεβρουαρίου, στους Ταύρους του Απριλίου, στους Παρθένους του Αυγούστου και στους Αιγόκερους του Δεκεμβρίου.

Ο Ερμής ευνοεί σε οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία  / τη μετακίνηση / τη συζήτηση / τις δημόσιες σχέσεις / τη γνώση/ την εμπορική συνδιαλλαγή, τους γεννημένους στα ζώδια της φωτιάς και του αέρα και συγκεκριμένα στα ακόλουθα χρονικά διαστήματα:  29/3-4/4, 29/5-5/6, 31/7-6/8, 1-7/10, 30/11-6/12, 28/1-3/2.  Για τους Διδύμους και τους Τοξότες που αναφέρονται σε τούτη την παράγραφο, σπουδαίο ρόλο ίσως παίξει η δική σας διάθεση / ικανότητα / δυναμική διαχείρισης, καθώς δεν αποκλείεται (αναλόγως του προσωπικού σας ωροσκοπίου) κάποιες συγκυρίες / αφορμές να σας προκαλέσουν φέρνοντας διλήμματα / συγχύσεις / εντάσεις.

Ο Άρης  θα διελαύνει στο τέλος των Διδύμων και στην αρχή του Καρκίνου:  κατά τις μέρες που έπονται μπορείτε να είστε πιο αποτελεσματικοί, εύστοχοι, δραστήριοι, εποικοδομητικά αποφασιστικοί  και μαχητικοί ή κατακτητικοί, εφόσον γεννηθήκατε στα ζώδια του Υδροχόου (από τις 16/2  έως και τις 18/2 ) και του Ζυγού (από τις 20/10  έως και τις 22/10). Αποδοτικοί και υγιώς ορμητικοί μπορείτε ν’ αποδειχθείτε υπό συνθήκες (βάσει προσωπικού ωροσκοπίου) κι εσείς οι Δίδυμοι είτε οι Παρθένοι που γεννηθήκατε από τις 18/6  έως τις 20/6   κι από τις 19/9 έως τις 22/9. Από την Τετάρτη, 24/6, η αποτελεσματικότητα και η εποικοδομητική μαχητικότητα χαρακτηρίζει κυρίως τους γεννημένους στην αρχή των ζωδίων του Σκορπιού και των Ιχθύων, ενώ υπό συνθήκες (βάσει προσωπικού ωροσκοπίου) αρκετοί Καρκίνοι και Ζυγοί επίσης μπορείτε να αγωνιστείτε φέρνοντας επιτυχή αποτελέσματα.

Σημειώστε, βεβαίως, ότι από τις 24/6 έως τις 8/8/2015 η διέλευση του Άρη από τον Καρκίνο μπορεί να κουράσει, να φορτίσει, να δείξει προβλήματα / μάχες / προκλήσεις / απότομες αλλαγές σε ορισμένους. Περισσότερο «βάλλονται» ως ζώδια ή ωροσκόποι οι Κριοί και οι Αιγόκεροι, ενώ δευτερευόντως αναφέρω ότι θα χρειαστεί μαεστρία κι αγωνιστικότητα στη διαχείριση από τους Καρκίνους και τους Ζυγούς. Με μεγαλύτερη- από την άλλη πλευρά- άνεση θα κινηθούν κατά το ως άνω χρονικό διάστημα οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες.

Η Αφροδίτη ευεργετεί κατά τις ημέρες που θα ακολουθήσουν με τύχη, διεξόδους, αλλά και ευτυχείς συγκυρίες όσον αφορά στην ύλη (χρήμα), στη διάθεση, στην εμφάνιση, στις διαπροσωπικές σχέσεις, στις επωφελείς συνεργασίες ή στα συναισθηματικά ζητήματα, κυρίως εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια της φωτιάς, αλλά και κάποιους (αναλόγως του προσωπικού ωροσκοπίου) που ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου και πιο συγκεκριμένα στα ακόλουθα χρονικά διαστήματα:  5-10/4, 7-12/8, 7-12/12, 4-9/2. 

Η προστασία, η τύχη, οι μεγάλες ευκαιρίες είτε οι διέξοδοι τόσο του Δία, όσο και του Ουρανού αφορούν  τώρα τους Κριούς της 10-11/4, τους Λέοντες της 12-13/8, τους Τοξότες της 12-13/12 και τους Υδροχόους της -9-10/2.

Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

H Μarie-Denise Διαμαντή, είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας και αστρολόγος.

BSc (Hons) in Psychology/ ΒSc (Hons) in Management & Organizational Behavior/ Certificate in Astrology (Distinction) 

WOMANNOW.GR LOVES...