Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 12- 18 Φεβρουαρίου

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 12- 18 Φεβρουαρίου

Περισσότερη άνεση και βελτιωμένη διάθεση πιθανώς θα αισθανθείτε όσοι έχετε γενέθλια ως εξής:

 •  Υδροχόοι γεννημένοι μετά τις 12/2 (αποκλειστικά και μόνον εφόσον το γενέθλιο ωροσκόπιό σας υποστηρίζει με ανάλογες όψεις αυτήν τη δυναμική).
 • Λέοντες γεννημένοι μετά τις 15/8  (αποκλειστικά και μόνον εφόσον το γενέθλιο ωροσκόπιό σας υποστηρίζει με ανάλογες όψεις αυτήν τη δυναμική).
 • Δίδυμοι που γεννηθήκατε μετά τις 13/6
 • Ζυγοί που γεννηθήκατε μετά τις 16/10
 • Κριοί που γεννηθήκατε μετά τις 13/4  
 • Τοξότες που γεννηθήκατε μετά τις 15/12

Τυχερές και τυχεροί θα φανείτε πιθανότατα (στα χρήματα , στα συναισθηματικά ζητήματα ή με μια οικονομική είτε ηθική ικανοποίηση που θα λάβετε)  κυρίως οι Καρκίνοι του α’ δεκαημέρου, αλλά οι Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου .  Ορισμένοι Ιχθύες του α’ δεκαημέρου και Παρθένοι του α’ δεκαημέρου, επίσης, ανήκετε στην κατηγορία των ευνοημένων, ωστόσο αυτό ισχύει αποκλειστικά και μόνον εφόσον το γενέθλιο ωροσκόπιό σας υποστηρίζει με ανάλογες όψεις αυτήν τη δυναμική.

Η εύνοια / προστασία του Δία αφορά για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν επί της ουσίας εσάς τους Καρκίνους και τους Ιχθύς που γεννηθήκατε αντίστοιχα στις 14/7 και στις 12/3. Ευνοημένοι - αποκλειστικά και μόνον εφόσον το γενέθλιο ωροσκόπιό σας υποστηρίζει με ανάλογες όψεις αυτήν τη δυναμική- είστε και οι Σκορπιοί και Ταύροι, εφόσον έχετε γενέθλια στις 14/11 και στις 12/5, αντίστοιχα.

Όσον αφορά στην επικοινωνία, στη διαπραγμάτευση, στις εμπορικές και λοιπές συναλλαγές, στις σημαντικές για εσάς συναντήσεις, στις μετακινήσεις, αλλά και σε έγγραφα ή σεμινάρια, οι πλανητικές διελεύσεις δείχνουν πως μπορείτε να έχετε καλύτερες αποδόσεις οι γεννημένοι ως εξής:

 • Κριοί που γεννηθήκατε  μετά τις 8/4
 • Ζυγοί που γεννηθήκατε  μετά τις 11/10
 • Δίδυμοι που γεννηθήκατε μετά τις 8/6
 • Τοξότες που γεννηθήκατε  μετά τις 10/12
 • Λέοντες που γεννηθήκατε  μετά τις 10/8 (αποκλειστικά και μόνον εφόσον το γενέθλιο ωροσκόπιό σας υποστηρίζει με ανάλογες όψεις αυτήν τη δυναμική).
 • Υδροχόοι που γεννηθήκατε μετά τις 7/2 (αποκλειστικά και μόνον εφόσον το γενέθλιο ωροσκόπιό σας υποστηρίζει με ανάλογες όψεις αυτήν τη δυναμική).

Γενικότερα, η αισιοδοξία, η υγιής ορμή διεκδίκησης σε κάθε επίπεδο δράσης και η αίσθηση ευεξίας και δύναμης χαρακτηρίζει κατά τη διάρκεια τούτης της εβδομάδας πολλούς πύρινους του ζωδιακού που έχετε γενέθλια ως εξής:

- Τοξότες γεννημένοι από τις 2/12 έως και τις 5/12 (εσείς βεβαίως αποφύγετε τη βιασύνη και την επιθετική συμπεριφορά)

- Κριοί γεννημένοι από την 1/ 4  έως και τις 3 /4

- Λέοντες γεννημένοι από τις 2/8  έως και τις 5/8

Μαχητικοί και αποτελεσματικοί μπορείτε να είστε κι εσείς οι Ιχθύες που έχετε γενέθλια από τις 28/2 έως και τις 3/3, αρκεί να αποφύγετε υπερβολικές ή προκλητικές συμπεριφορές.

Θέλεις να μαθαίνεις τα πάντα για τα ζώδια, τη μόδα, τη διατροφή, τις σχέσεις, το σπίτι; Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook και μπες στη μεγάλη παρέα του womannow.gr 

Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

H Μarie-Denise Διαμαντή, είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας και αστρολόγος.

BSc (Hons) in Psychology/ ΒSc (Hons) in Management & Organizational Behavior/ Certificate in Astrology (Distinction) 

WOMANNOW.GR LOVES...