Διαγωνισμός: Κερδίστε το νέο βιβλίο του Πασκάλ Μπρυκνέρ

book patakis"Το παράδοξο του έρωτα", αυτό είναι το ολοκαίνουργιο βιβλίο του Γάλλου συγγραφέα Πασκάλ Μπρυκνέρ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, σε μετάφραση της Σώτης Τριανταφύλλου κι αυτό είναι το δώρο σας από εμάς- το womannow.gr- για τη νέα σεζόν που τώρα ξεκινά.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μπείτε στο in touch  και να γράψετε το όνομα και τη διεύθυνσή σας. Αυτομάτως παίρνετε μέρος στην κλήρωση και ίσως είστε εσείς μία από τις τρεις τυχερές που θα παραλάβουν εντελώς δωρεάν στο σπίτι τους το συγκλονιστικό αυτό λογοτεχνικό δοκίμιο.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν εδώ, στο site την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου.

8850Και λίγα λόγια για το βιβλίο... Το να επιλέγουμε αυτόν που αγαπάμε, το να αγαπάμε όποιον θέλουμε φαίνεται σήμερα αυτονόητο δικαίωμα. Ωστόσο, για να το κατακτήσουμε, χρειάστηκε ολόκληρη επανάσταση του συναισθήματος, μια διαδικασία που άρχισε τον 18ο αιώνα. Αυτή η ελευθερία, αυτό το δικαίωμα που αποκτήσαμε μετά από πολλούς κόπους, έχει ένα τίμηµα. Πώς ο έρωτας που µας ενώνει μπορεί να συνδυαστεί µε την ελευθερία που µας χωρίζει; Ο Πασκάλ Μπρυκνέρ διηγείται, μέσα από τις μεταμορφώσεις του γάμου και του ερωτισμού, την αντίσταση του συναισθήματος σε οποιονδήποτε κανόνα. Οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν προοδεύσει, αλλά δεν έχει προοδεύσει ο έρωτας: αυτό είναι το καλό νέο του 21ου αιώνα.

Ο Πασκάλ Μπρυκνέρ είναι γνωστός στην Ελλάδα για τα μυθιστορήματά του (Τα µαύρα φεγγάρια του έρωτα) και τα δοκίμιά του (Η αέναη ευφορία: δοκίμιο για το καθήκον της ευτυχίας, η τυραννία της μεταμέλειας). Ο Μπρυκνέρ γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Παρίσι: το όνομά του συνδέθηκε µε τους Νέους Φιλοσόφους, που ωστόσο ήταν πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους και δεν άργησαν να αποκλίνουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έπαψαν να επηρεάζουν τη σκέψη και την πολιτική στη Γαλλία. Από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο του "Ο γάμος από έρωτα έχει αποτύχει; (2012)" σε μετάφραση Σώτης Τριανταφύλλου.

Καλή επιτυχία και καλό διάβασμα!

WOMANNOW.GR LOVES...