Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα τριήμερο στη Μπολόνια της Ιταλίας!

bolognia1Το womannow.gr σε συνεργασία με τη trivago.gr σας στέλνει για ένα γευστικό τριήμερο στη Μπολόνια της Ιταλίας, για να γνωρίσετε την ιστορία της πόλης, τις γεύσεις και τη διασκέδαση της. Το καινοτόμο ξενοδοχείο Cosmopolitan Hotel σας φιλοξενεί στους μοναδικούς του χώρους και σας εγγυάται μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής.

Θέλετε να μάθετε τα μυστικά της Μπολόνια; Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το blog της trivago για μια πικάντικη περιήγησή στους μυρωδάτους δρόμους της! Κάντε κλικ εδώ και περιπλανηθείτε σε όσα πρόκειται να ζήσετε!

Cosmopolitan-bologna-850x595Πώς θα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό: 

  • Κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να γίνετε φίλοι μας
  • Δημοσιεύετε στον τοίχο σας το συγκεκριμένο Post για να το μοιραστείτε με τους φίλους σας
  • Γράφετε τα στοιχεία σας στο site, στη θέση των σχολίων, κάτω από αυτό το άρθρο.

trivago_logo_moon_rgb_300Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μία εβδομάδα και ο τυχερός ή η τυχερή θα κερδίσει διαμονή για δύο άτομα, με πρωινό, για τρεις ημέρες (δύο βράδια) στο ξενοδοχείο Cosmopolitan hotel για όποιο χρονικό διάστημα επιλέξει, από τον Μαρτιο του 2014 εως τον Μάρτιο του 2015, κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου. Περιλαμβάνονται Σαββατοκύριακα και αργίες.

 

*Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται του διαγωνισμού οι εργαζόμενοι της εταιρείας womannow, του ομίλου Νομικός Κόσμος, οι σύζυγοι και συγγενείς τους καθώς και οι εργαζόμενοι της εταιρείας trivago, οι σύζυγοι και συγγενείς τους. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 18/2 εως τις 25/2 και το όνομα του νικητή, που θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση, θα ανακοινωθεί την επομένη της λήξης του διαγωνισμού στις 26/2. Το δώρο που θα κερδίσει ο νικητής είναι, δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό για δύο άτομα στο ξενοδοχείο cosmopolitan hotel στη Μπολόνια της Ιταλίας για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα επιθυμεί από τον Μάρτιο του 2014 και για ένα χρόνο, κατόπιν διαθεσιμότητας.

WOMANNOW.GR LOVES...