Διαγωνισμός: Κερδίστε 3 κρέμες Treasures of the Desert, της Avon

3 τυχερές κερδίζουν από μία κρέμα Treasures of the Desert, της Avon

Τα χέρια μας, που όλα από αυτά περνάνε, που αγγίζουν, που χαϊδεύουν, που κάνουν τον κόσμο πιο όμορφο, ήρθε η στιγμή να τα περιποιηθούμε όπως τους αξίζει... Κάνοντας τους το ωραιότερο δώρο, τη νέα κρέμα Treasures of the Desert της AVON. 

Καμία άλλη κρέμα χεριών δεν σκορπάει τέτοιο άρωμα παντού, δεν κάνει τα χέρια τόσο απαλά! Η νέα σειρά της avon, Treasures of the desert, είναι πραγματικά θησαυρός. Με μαροκινό αργανέλαιο, κάνει τα χέρια μας βελούδινα και μάλιστα, δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Η συσκευασία, άκρως καλοκαιρινή, για να την έχεις και στην τσάντα του μπάνιου, στη βαλίτσα των διακοπών και ν΄απολαμβάνεις το... χάδι της.

Θέλεις κι εσύ μία κρέμα χεριών Treasures of the Desert; Ξεκινάμε διαγωνισμό! 

Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook και στο συγκεκριμένο post γράφοντας από κάτω στα σχόλια το όνομά σου, κάνε share στους φίλους σου, το συγκεκριμένο άρθρο και την Παρασκευή 24 Ιουνίου που θα γίνει η κλήρωση, θα μάθεις αν είσαι μία από τις 3 τυχερές που κέρδισαν την κρέμα. Και να ξέρεις, το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και μαζί  του και οι υπέροχοι διαγωνισμοί ομορφιάς από την AVON. 

3 τυχερές κερδίζουν από μία κρέμα Treasures of the Desert, της Avon

WOMANNOW.GR LOVES...