Δες τα σημάδια για να καταλάβεις πόσο του αρέσεις, χωρίς να το πει!

Δες τα σημάδια για να καταλάβεις πόσο του αρέσεις, χωρίς να το πει!

Τον συναντάς και η καρδιά σου χτυπάει, σου αρέσει πάαααρα πολύ αλλά δεν ξέρεις αν του αρέσεις, αφού δεν σου έχει πει τίποτα. Δες λοιπόν τα σημάδια, για να καταλάβεις πόσο του αρέσεις, χωρίς να χρειαστεί να σου πει τίποτα! 

1. Όταν σε συναντάει, χαμογελάει με το πιο πλατύ και γλυκό του χαμόγελο

2. Προσπαθεί να βρίσκεται όσο πιο κοντά σου γίνεται. Να κάτσει στην διπλανή καρέκλα, να σταθεί όρθιος δίπλα σου στο μπαρ, να περπατάει κοντά σου. Αν περπατάτε μαζί με παρέα μπορείς να κάνεις κι ένα μικρό πείραμα. Στάσου λίγο πιο πίσω για να δεις αν θα αλλάξει κι εκείνος ρυθμό στο περπάτημά του και προσπαθήσει να έρθει ξανά δίπλα σου.

3. Βρίσκει ευκαιρία για να σε αγγίζει. Μην περιμένεις να σε χαϊδέψει στο μάγουλο, το να σου ακουμπά το χέρι, τον καρπό ή τον ώμο, για να σου τραβήξει την προσοχή την ώρα που σου μιλάει, είναι σημάδι αρκετό για να καταλάβεις πόσο του αρέσεις, χωρίς να χρειαστεί να σου πει τίποτα.

4. Λέει και κάνει αστεία, περιμένοντας να γελάσεις. Κι αν πράγματι κι εσένα σου αρέσει τόσο πολύ, είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεις πολύ αστεία τα όσα λέει, οπότε θα πάρει κι εκείνος το μήνυμα.

5. Λες την άποψή σου και συμφωνεί μαζί σου. Μπορεί να έχετε πολύ κοινές απόψεις, αυτό θα φανεί. Αλλά και να μην έχετε, αν με το που λες πόσο σου αρέσει το προφιτερόλ, το σκι στη θάλασσα και η r & b μουσική, συμφωνήσει, ε τι άλλο περιμένεις για να καταλάβεις πως σε θέλει πολύ; 

Ένας άντρας που του αρέσει μια γυναίκα πολύ, δεν μπορεί να κρυφτεί, ακόμη κι αν δεν της το πει ευθέως! Μπορεί να υπάρξουν και στιγμές αμηχανίας που θα παίζει με το κινητό του ή θα κοιτάζει αλλού, αλλά εσύ μην πτοηθείς. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και πιάσε του την κουβέντα για ένα θέμα ουδέτερο, για να χαλαρώσει!

6. Όταν είστε μαζί, ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα, ώστε όταν κοιτάει το ρολόι του πάντα απορεί πώς πέρασε τόσο γρήγορα η ώρα! 

7. Ακόμη κι αν υπάρχουν κι άλλες γυναίκες στην παρέα, που μπορεί να τον διεκδικούν, εκείνος με τη στάση του σώματός του (γυρισμένος προς τα εσένα) δείχνει την προτίμησή του και το ενδιαφέρον του.

8. Με τις κινήσεις και τη συμπεριφορά του δείχνει πως δεν θέλει να σε αποχωριστεί. Έχει κλείσει το μπαρ που είστε κι εκείνος συνεχίζει απτόητος να κάθεται δίπλα σου πίνοντας το ποτό του. Τα φώτα ανοίγουν, τίποτε εκείνος. Ε, είναι φανερός πως δεν θέλει να ζει λεπτό μακριά σου.

9. Ακολουθεί το πρόγραμμά σου ή σε ενημερώνει πλήρως για το δικό του. Είτε για το τι ώρα θα πάτε για φαγητό (ως παρέα), τι ώρα θα τελειώσεις τη δουλειά σου (κι εκείνος την ίδια ώρα τελειώνει). Και ποτέ δεν αργεί στο ραντεβού.

10. Σε κοιτάει στα μάτια, βαθιά κι όπως κάθεται τόσο κοντά σου νιώθεις πως τον έλκει η μυρωδιά σου. Γέρνει όταν σου μιλάει προς το μέρος σου κι αυτό είναι μια κίνηση που δείχνει πως θα ήθελε να σε φιλήσει.

Θέλεις κι άλλα άρθρα για τους άντρες, τις σχέσεις, τη ζωή; Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα κάτι νέο έχουμε για σένα!

WOMANNOW.GR LOVES...