Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων για την εβδομάδα 19-25/1

big astraΗ νέα εβδομάδα μόλις ξεκίνησε και έχουμε μια νέα σελήνη, ο,τι πρέπει για νέα ξεκινήματα αλλά κι έναν Ερμή που ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του. Ας δούμε αναλυτικά τα κύρια σημεία του πλανητικού σκηνικού κι έπειτα ποια ζώδια, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής τους, θα ευνοηθούν σε θέματα αγάπης, επαγγελματικά και οικονομικά και ποια θα πρέπει να προσέξουν!

Κύρια σημεία για την εβδομάδα:

Η εβδομάδα χρωματίζεται από τη νέα σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, μια νέα σελήνη που φέρει σημάδια τυχερών ή απροσδόκητων αλλαγών με το πρωτοποριακό ύφος του ζωδίου όπου πραγματοποιείται.

Ταυτόχρονα, ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, με εξισώσεις που δείχνουν ένα περίεργο, επικίνδυνο παρασκήνιο είτε μια ασθενική κατάσταση για ορισμένους στο ζωδιακό. Ζητήματα που σχετίζονται με επιδημίες / πλημμύρες / ναυάγια είτε άλλα ανεξήγητα φαινόμενα δεν αποκλείεται ν’ απασχολήσουν.

Η Αφροδίτη κι ο Ερμής διελαύνουν ακόμα στον Υδροχόο, η πρώτη σχηματίζοντας αντίθεση με το Δία από το Λέοντα, ο δε δεύτερος γυρνώντας πλέον σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά (21/1- 11/2). Σε κάποιους θα είναι αισθητή η ροπή για γρήγορες και πιθανώς τυχερές αποφάσεις στον τομέα των σχέσεων  / συνεργασιών, ενώ άλλοι θα πρέπει να προσέξουν, να κοντοσταθούν και να μελετήσουν το σχεδιασμό τους βήμα βήμα, έτσι ώστε ν’ αποφευχθούν τυχόν λάθη εκτίμησης/ οπτικής (προσοχή επιδείξατε κυρίως εσείς που ανήκετε στο ζώδιο των Διδύμων, της Παρθένου και των Ιχθύων, αλλά και εσείς με αντίστοιχο ωροσκόπο). Μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες (διαδίκτυο), αλλά και στις ηλεκτρικές συσκευές είναι στο πρόγραμμα, ενώ παρεξηγήσεις ή μπερδέματα από εγωισμό ή φανατική απολυτότητα, ειδικά όσον αφορά στην πολιτική και στους συλλογικούς χώρους δράσης φαίνονται πιθανά σενάρια. Επαφές με ανθρώπους από το παρελθόν (σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο) είναι πιθανές για τους Ζυγούς, τους Κριούς, αλλά και για τους Λέοντες και τους Τοξότες.

Οι είκοσι οκτώ ημέρες που ακολουθούν προσφέρουν ευκαιρίες κυρίως σε όσους επιλέξουν με γνώμονα έναν στρατηγικό συνδυασμό έμπνευσης, πρωτοτυπίας,  ανεξαρτησίας ή εκκεντρικότητας, οπωσδήποτε ιδωμένες σ’ ένα φόντο ρεαλισμού και ταυτόχρονου υπολογισμού του χωροχρόνου και των συνθηκών.

  • Ποιος μέσα στην εβδομάδα θα μπορούσε να αναμένει ένα είδος τύχης σε χρήματα / συναισθήματα

 Δίδυμοι γεννημένοι από 9 έως 17 Ιουνίου

Ζυγοί γεννημένοι από 11 έως 19 Οκτωβρίου

Ανάλογα με το ατομικό ωροσκόπιο, κάποιοι Υδροχόοι γεννημένοι από 7/2 έως 15/2

Ανάλογα με το ατομικό ωροσκόπιο, κάποιοι Λέοντες γεννημένοι από 10/8 έως 18/8

Κριοί γεννημένοι από 9/4 έως 17/4

Τοξότες γεννημένοι από 10/12 έως 18/12

  • Ποιος τα πάει καλά στις μετακινήσεις / εμπορικές συνδιαλλαγές / επικοινωνίες / συνεννοήσεις και συναντά ευκαιρίες μέσα σε αυτήν την εβδομάδα

Δίδυμοι γεννημένοι στις 6-7/6

Ζυγοί γεννημένοι στις 9-10/10

Ανάλογα με το ατομικό ωροσκόπιο, κάποιοι Υδροχόοι γεννημένοι στις 5-6/2

Ανάλογα με το ατομικό ωροσκόπιο, κάποιοι Λέοντες γεννημένοι στις 8-9/8

Κριοί γεννημένοι στις 6-7/4

Τοξότες γεννημένοι στις 8-9/12

  • Ποιος επιδεικνύει υγιή μαχητικότητα και έχει θετικά αποτελέσματα μέσα από τις διεκδικήσεις είτε βρίσκει ευκαιρίες εν μέσω εμπνευσμένων κινήσεων είτε «συμπτώσεων» που δίνουν λύση;

 Καρκίνοι γεννημένοι από 26/6 έως 1/7

Σκορπιοί γεννημένοι από 28/10 έως 2/11

Ταύροι γεννημένοι από 25/4 έως 30/4

Αιγόκεροι γεννημένοι από 26/12 έως 31/12

  • Ποιος θα πρέπει να προσέξει περισσότερο σε τυχόν εστίες έντασης / κόντρας / ρήξης και να προλάβει πάσης φύσεως «ατυχήματα» που οφείλονται σε φόρτιση της στιγμής ή σε βιασύνη; επίσης, ποιος ενδέχεται να συναντήσει αφορμές σύγχυσης / ισχυρών διλημμάτων είτε θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει ένα περίεργο παρασκήνιο ή άλλα προβλήματα ή θα βιώσει ένα είδος «ασθενικότητας» σε ψυχολογικό επίπεδο ή όσον αφορά στη φυσική του / της κατάσταση είτε στη φυσική κατάσταση ατόμου στο περιβάλλον;

 Δίδυμοι γεννημένοι από 26/5 έως  31/5

Παρθένοι γεννημένοι από 28/8 έως 2/9

Τοξότες γεννημένοι από 27/11 έως 2/12

Ιχθύες γεννημένοι από 24/2 έως 1/3

Κριοί γεννημένοι από 10/4 έως 15/4 (αν προκύψει οτιδήποτε, είναι διαχειρίσιμο στην περίπτωσή σας, λόγω άλλων παραγόντων)

Καρκίνοι γεννημένοι από 12/7 έως 17/7

Ζυγοί γεννημένοι από 13/10 έως 18/10 (αν προκύψει οτιδήποτε, είναι διαχειρίσιμο στην περίπτωσή σας, λόγω άλλων παραγόντων)

Αιγόκεροι γεννημένοι από 10/1 έως 15/1

  •  Ποιος μπορεί να περιμένει ένα διάστημα ομαλών, νέων ξεκινημάτων με θετική προδιαγραφή;

 Δίδυμοι γεννημένοι κοντά στις 21/5

Ζυγοί γεννημένοι κοντά στις 23/9

Υδροχόοι γεννημένοι κοντά στις 20/1

Κριοί γεννημένοι κοντά στις 21/3

Λέοντες γεννημένοι κοντά στις 23/7

Τοξότες γεννημένοι κοντά στις 22/11

Αιγόκεροι γεννημένοι κοντά στις 19/1

Ταύροι γεννημένοι κοντά στις 20/5

Παρθένοι γεννημένοι κοντά στις 22/9

Καρκίνοι γεννημένοι κοντά στις 22/7

Σκορπιοί γεννημένοι κοντά στις 21/11

Ιχθύες γεννημένοι κοντά στις 20/3

  •  Ποιος μπορεί να περιμένει ένα διάστημα νέων ξεκινημάτων με αλλαγές και ανάγκη προσαρμογών;

 Ταύροι γεννημένοι κοντά στις 20/4

Σκορπιοί γεννημένοι κοντά στις 23/10

Κριοί γεννημένοι κοντά στις 19/4

Ζυγοί γεννημένοι κοντά στις 22/10

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

DIAMANTIΣυμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης
Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων
Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30) 213 0377165

WOMANNOW.GR LOVES...