Aστρολογικές προβλέψεις για 1- 7 Ιουλίου

ASTRA3Γενικά 
Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου συνεχίζει να μονοπωλείται από τα ζώδια του νερού . Ήλιος, Δίας και Ερμής στον Καρκίνο, Κρόνος στον Σκορπιό, Ποσειδώνας στα ψάρια, αν μη τι άλλο όλα αυτές τις μέρες ακολουθούν ένα… υδάτινο ρεύμα. Αποφάσεις, αλλαγές, νέες εξελίξεις είναι στον δρόμο. Με το θεαματικό τρίγωνο στα ζώδια του νερού να είναι στα σκαριά, τα συναισθήματα κυριεύουν τις αποφάσεις και τις ανάγκες μας. Η Αφροδίτη ήδη στο ζώδιο του Λιονταριού ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς και όσους έχουν πλανήτες εκεί. Οι πρώτες δύο μέρες του μήνα θα είναι λίγο έντονες και ίσως δυσάρεστες για Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και Ζυγούς οι οποίοι θα πρέπει να αποφύγουν συγκρούσεις και να μην προβάλουν τόσες αντιστάσεις σε ό,τι έρχεται για να αλλάξει τα παλιά. Ο μήνας ξεκινάει δυναμικά λοιπόν και με τον ανάδρομο Ερμή ας κάνουμε και ένα διπλοτσεκάρισμα σε υπογραφές , συμφωνίες, αποφάσεις . Το καλύτερο θα είναι φυσικά μια βαθιά ενδοσκόπηση σε εμάς , στις επιθυμίες και τα «θέλω» μας και σε όσα μας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη κυβερνήτη σας να εξακολουθεί να βρίσκεται στους διδύμους είστε όλο κίνηση, λόγια , πέρα δώθε και ίσως να κάνατε και μια επίσκεψη στο συνεργείο. Ο ανάδρομος Ερμής ίσως σας έχει κόψει την ορμή σε θέματα σπιτιού και καριέρας και νιώθετε πως κάτι σας εμποδίζει για να προχωρήσετε όπως θα θέλατε. Υπομονή. Εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη στον Λέοντα που φέρνει στο προσκήνιο νέους έρωτες για τις singles και όμορφες ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφο τους για τις δεσμευμένες. Χαρείτε το καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούλιος μπαίνει με τον κυβερνήτη σας να είναι στον Λέοντα που σημαίνει πως θέματα σπιτιού, γονιών και καριέρας έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν. Αν έχετε προγραμματίσει ταξιδάκια κι εκδρομές μια έξτρα προσοχή στην οργάνωση όλων των λεπτομερειών θα σας βοηθήσει αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και μην φθάσετε στο λιμάνι χωρίς εισιτήρια... Το θεαματικό τρίγωνο στα ζώδια του νερού θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και κοινωνικές κι έτσι θα βρείτε στις παρέες με τους φίλους μια πολύ καλή διέξοδο στην πιεστική περίοδο που περνάτε. Τα μάτια σας δεκατέσσερα στη δουλειά για ν΄αποφύγετε απρόοπτα .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με έντονες επιρροές στον 2ο φυσικό σας οίκο εκείνο των χρημάτων και των ακινήτων, όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη σε αυτά. Με τον Άρη να επηρεάζει πλέον τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, σίγουρα δεν έχετε μείνει σπίτι να κλαίτε την μοίρα σας… Με χορηγό την Αφροδίτη στον Λέοντα τα ταξιδάκια και οι μετακινήσεις έχουν ήδη αρχίσει. Βέβαια με τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο, κάποιες δεύτερες σκέψεις για θέματα οικονομικά και όσα έχουν σχέση με τρίτους, είναι στο πρόγραμμα. Αναθεωρήστε τώρα για να λάβετε τις τελικές αποφάσεις μετά. Προετοιμαστείτε γιατί ίσως να έχετε κάποια μικρή καθυστέρηση στις πληρωμές που περιμένετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπήκε ο Ιούλιος που είναι ο μήνας σας και μαζί με αυτόν και ο αγαπημένος Δίας που θα μείνει στο ζώδιό σας για έναν ολόκληρο χρόνο. Ο Ερμής αν και ανάδρομος στο ζώδιο σας, σας δίνει την ευκαιρία για ενδοσκόπηση, για να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα για μία ακόμη φορά αλλά και για να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που σας είχαν απασχολήσει τους προηγούμενους δυο μήνες. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα κυνηγήστε τα οικονομικά σας . Οι πρώτες δυο μέρες του μήνα θα είναι λίγο δύσκολες ειδικά για όσους έχουν τα γενέθλιά τους τις μέρες αυτές. Υπομονή όμως, λίγες μέρες είναι!

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να σας ενισχύει φοβερά την εικόνα σας και να τονώνει τη διάθεσή σας, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα κάνετε την διαφορά. Ο ανάδρομος Ερμής θα συνεχίσει να σας καθυστερεί σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων αλλά εσείς επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας με τους άλλους, στις προσκλήσεις που θα λαμβάνετε και πιστέψτε με θα είναι πολλές .Τέλος μήπως ν΄ ανανεώσετε και την εμφάνισή σας; Μια αλλαγή στα μαλλιά σας ίσως;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα αρχίζει να ανεβαίνει η διάθεση σας και ίσως κάποιες ξεκινήσετε μια κρυφή ερωτική σχέση. Μάλιστα με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο αυτή τη σχέση ίσως τη δημιουργήσετε μ΄έναν άνθρωπο από το παρελθόν. Μήπως λοιπόν να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία; Ούτως ή άλλως το αποτέλεσμα, για το αν άξιζε τελικά τον κόπο ή όχι, θα φανεί μετά τις 22 Ιουλίου. Κατά τ΄ άλλα φίλοι, προσκλήσεις, έξοδοι κι έντονη κοινωνική ζωή είναι αυτή την εβδομάδα μέσα στο πρόγραμμα Μην τα αφήσετε όλ΄αυτά να περάσουν έτσι!

ΖΥΓΟΣ

Με το που μπήκε ο Ιούλιος και ίσως και μια εβδομάδα πριν έχουν αρχίσει κάποια ξεκαθαρίσματα που αφορούν θέματα σχέσεων, ερωτικά , επαγγελματικά και φυσικά συνεργασίες. Επιδείξτε υπομονή τις τέσσερις πρώτες μέρες του μήνα γιατί υπάρχουν άσχημες όψεις σε αυτούς τους τομείς. Προσέχετε τι λέτε κι αφήστε να περάσει η μπόρα. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα βρείτε φίλες και κάντε εκείνη την έξοδο που έχετε κανονίσει. Μέσα σ΄όλα αυτά, ένα φλερτ θα ανεβάσει την ψυχολογία σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν οι άλλοι κοιτάνε τη θάλασσα στην ξαπλώστρα, πίνουν εσπρέσσο φρέντο κι απλώνουν το αντηλιακό τους εσείς καταστρώνετε σχέδια, κυνηγάτε τη δουλειά σας , σοβαρεύεστε στα αισθηματικά σας και ασχολείστε και με την υγεία σας. Νιώθετε πως οι καιροί είναι δύσκολοι για πρίγκιπες ή καλύτερα για πριγκίπισσες και η μοναξιά σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά πλέον το μέλλον σας. Εξάλλου τώρα σιγά σιγά οι αλλαγές ωριμάζουν μέσα σας . Αυτή η εβδομάδα έχει απ´ όλα. Θα δείτε παλιούς φίλους, θα ξεκαθαρίσετε οικονομικά με τρίτους , εφορίες, δάνεια, συζύγους, συνεταίρους και θα αρχίσετε να βλέπετε τον κόσμο από άλλη οπτική γωνία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης συνεχίζει να είναι απέναντι σας κάτι που είναι και καλό και κακό. Κακό γιατί φέρνει εντάσεις με τους γύρω σας, καλό όμως γιατί σας δίνει δύναμη να πετύχετε τους στόχους σας αυτή την εβδομάδα. Με την Αφροδίτη στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα, θέματα καριέρας και σπιτιού θα ευνοηθούν πολύ αυτό το διάστημα. Προετοιμαστείτε για λίγη ταλαιπωρία σε οικονομικά θέματα στα οποια σχετίζονται τρίτοι, εφορίες, δάνεια, συνεταίρους και υπομονή μέχρι τις 20 Ιουλίου. Τώρα είναι καλή εποχή για μετακομίσεις και ανακαινίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ιούλιος μπαίνει με δύσκολες όψεις ειδικά για τις γεννημένες το 2ο δεκαήμερο . Θέματα σχέσεων, σπιτιού και επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Με την ψυχραιμία που ούτως ή άλλως σας χαρακτηρίζει και τον ορθολογισμό σας, ό,τι κι αν κάνετε ή αποφασίσετε μην το κάνετε βιαστικά. Με την Αφροδίτη μάλιστα στον Λέοντα ευνοείστε πολύ σε θέματα οικονομικών στα οποία εμπλέκονται τρίτοι. Μην αφήσετε την ευκαιρία αυτή ανεκμετάλλευτη. Και για το τέλος κάτι ερωτικό. Δεν αποκλείετε να εμφανιστεί ένα παλιός μεγάλος έρωτας. Για σκεφτείτε το…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την εύνοια της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιό σας ,ξεκινάει αυτός ο μήνας. Εκτός από τη γοητεία που θα ασκείτε αποκτώντας τεράστια φόρα στα αισθηματικά σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα για να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σας. Τα ξεκαθαρίσματα συνεχίζονται . Θα κάνετε δεύτερες και τρίτες σκέψεις σε θέματα δουλειάς κι αυτό είναι καλό γιατί δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Καθυστερήστε τις αποφάσεις για μετά τις 20 Ιουλίου.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάτι αρχίζει να ανοίγει στα επαγγελματικά σας. Νέες ιδέες , εμπνεύσεις , συνεργασίες είναι στα σκαριά. Ιδιαίτερα ευνοημένες είναι όσες έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο καθώς το τρίγωνο Κρόνου- Δία- Ποσειδώνα θα σας φέρει ο,τι ζητήσετε. Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε καταστάσεις και να προχωρήσετε πιο κάτω σε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Τέλος μην σας πτοήσουν μικροκαθυστερήσεις σε διάφορα ζητήματα που μπορεί ν΄αντιμετωπίσετε, γιατί απο τις 20 Ιουλίου και μετά όλα θα προχωρήσουν!

Από τη Μαρία Χαραλαμποπούλου, που μετά την περιπλάνησή της στο interion design και το real estate ασχολείται επαγγελματικά τα 15 τελευταία χρόνια με την αστρολογία.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί της, συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο In touch 

WOMANNOW.GR LOVES...