Αστρολογικές προβλέψεις 30 Σεπτεμβρίου- 6 Οκτωβρίου

a51e65b4a36f3b566285544d4cdde9bcΓενικά:
Καινούργιος μήνας μπαίνει, ο ήλιος συνεχίζει την πορεία του στον Ζυγό και αρχίζουν οι δύσκολες όψεις με Πλούτωνα και Ουρανό στις 2 και στις 3 του μήνα δημιουργώντας μια δυνατή αρνητική όψη στον ουράνιο θολό. Θα επηρεαστούν τα ήδη ταλαιπωρημένα παρορμητικά ζώδια Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου.

Μια νέα σελήνη έχουμε στις 5 του μήνα στην 12η μοίρα του Ζυγού κι ευνοούνται τα ζώδια του αέρα για νέα ξεκινήματα . Ο Ζυγός ζώδιο της δικαιοσύνης θα φέρει γεγονότα στον τομέα αυτό καθώς και στην αισθητική, τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και θα παρθούν αποφάσεις για γάμους και συνεταιρισμούς. Ο Ερμής μόλις μπήκε στον Σκορπιό θα χρωματίσει την έκφραση μας με πάθος, ζήλια, κτητικότητα, και θα μας μετατρέψει για λίγο σε... Σέρλοκ Χολμς. Η Αφροδίτη για τελευταία εβδομάδα στον Σκορπιό, και ο Άρης για λίγο ακόμη στον Λέοντα μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, θα σταθεροποιεί και θα δίνει βάσεις σε φιλοδοξίες και σχέδια.

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικά μπαίνει για εσάς αυτός ο μήνας. Από την μια ο Άρης στον Λέοντα σας δίνει δύναμη και ευκαιρίες για να προχωρήσετε παρακάτω, από την άλλη το τετράγωνο που σχηματίζεται, σας φέρνει ανατροπές και δυσκολίες ειδικά για εσάς που είστε  γεννημένοι τέλη Μαρτίου και αρχές Απριλίου. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να μην αντιστέκεστε στις αλλαγές που είναι να γίνουν...

ΤΑΥΡΟΣ

Τελευταία εβδομάδα της Αφροδίτης στον Σκορπιό και όσες έχουν γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο έχουν την εύνοια της, τόσο σε ερωτικές σχέσεις όσο και σε συνεργασίες. Θέματα σπιτιού συνεχίζουν να σας απασχολούν, καθώς και η υγεία κάποιου δικού σας ανθρώπου όπως ενός γονιού σας. Προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι και να μπορείτε να βρίσκετε τα συν και τα πλην σε κάθε γεγονός που σας μπλοκάρει ή σας περιορίζει. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρά τα πρωτοβρόχια, εσείς έχετε  ομπρέλα προστασίας! Θέματα εργασίας θα σας απασχολήσουν έντονα και θα έχουν εξέλιξη. Μπορεί να υπάρξει μάλιστα και κάποια συμφωνία που να σας καλύπτει. Επίσης είναι ώρα να κοιτάξετε την υγεία σας. Η νέα σελήνη θα σας φέρει νέα πρόσωπα στα ερωτικά σας. Κοινές δραστηριότητες κι ωραίες στιγμές με τα παιδιά σας πρόκειται να έχουν οι μητέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η άσχημη όψη τετραγώνου σας φέρνει γεγονότα, ανατροπές και δυσκολίες στα επαγγελματικά και συναισθηματικά σας. Κάντε υπομονή. Η νέα σελήνη σας κινητοποιεί σε θέματα ακινήτων , οικογένειας ίσως και κάποιος από τους γονείς σας, χρειαστεί να  σας δώσει λύσεις . Το τέλος της εβδομάδας θα είναι πολύ καλύτερο.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη ακόμη στο ζώδιο σας, συνεχίζετε να ξεκαθαρίζετε σχέσεις, συνεργασίες και φιλοδοξίες. Βάζετε βάσεις , προχωράτε σε κινήσεις και έχετε τον έλεγχο που είχατε λίγο χάσει. Η νέα Σελήνη σας βγάζει μικρά ταξιδάκια, ευκαιρίες για σεμινάρια, επιμόρφωση και γιατί όχι μαθήματα σε κάτι που μπορεί να εκφράσει κάποιο δημιουργικό σας ταλέντο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ιδιαίτερη έμφαση στα οικονομικά θα κυλήσει και αυτή η εβδομάδα. Η  νέα Σελήνη στον οίκο αυτό θα σας δώσει ώθηση με μια νέα πηγή εσόδων να φαίνεται και καλύτερη διαχείριση των οικονομικών και της ακίνητης περιουσίας. Μικρά ταξιδάκια και εκδρομές μπορεί να προκύψουν αυτή την εβδομάδα, ή να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε κάποιες αποδράσεις γι αργότερα.

ΖΥΓΟΣ
Δύσκολη εβδομάδα με άσχημες όψεις ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν γενέθλια τώρα. Οριστικές αποφάσεις, χωρισμοί, αλλαγές στα επαγγελματικά ή στο σπίτι, όλα είναι πιθανά. Ξέρω πως κάνετε υπομονή από το 2009 , προσπαθώντας να έχετε ισορροπία στην ζωή σας, αλλά οι αλλαγές είναι εδώ και θα γίνουν. Με την νέα Σελήνη φροντίστε να βάλετε τις βάσεις όπως εσείς τις θέλετε σε αυτά που σας ενδιαφέρουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια θέματα και ανατροπές στην εργασία θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Οι αλλαγές στον τομέα αυτό, είναι αναγκαίες και πρέπει να γίνουν. Φροντίστε θέματα υγείας και μην παραμελείτε τη φυσική σας κατάσταση. Με τον Ερμή στο ζώδιο σας, χρήματα θα έρθουν στα χέρια σας, ταξιδάκια μπορεί να προκύψουν ενώ θα έχετε ανεβασμένη διάθεση για επικοινωνία κι επαφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Το ταξίδι στις αλλαγές και στη νέα ζωή που θέλετε να προχωρήσετε συνειδητά η όχι συνεχίζεται.. Με την νέα σελήνη ο φιλικός σας κύκλος θα σας στηρίξει και θα σας δώσει λύσεις και βοήθεια που δεν περιμένατε. Κρυφές επαφές και σχέσεις συνεχίζουν να υπάρχουν στην ζωή σας. Ίσως ταλαιπωρηθείτε με θέματα παιδιών ή με ένα άλυτο οικονομικό ζήτημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Δύσκολη εβδομάδα για εσάς ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιανουαρίου με δυσκολίες , ανατροπές και καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και τον γνωστό ορθολογισμό σας. Θέματα σπιτιού πάντα στο επίκεντρο ψάχνουν λύση και αναθεώρηση. Ιδιαίτερη εύνοια στα αισθηματικά σας, με νέες γνωριμίες από τον φιλικό σας κύκλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης συνεχίζει να πιέζει εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 8 Φεβρουαρίου . Η νέα Σελήνη μιλάει για ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, νέα σχέδια και αλλαγή στον τρόπο σκέψης και στην φιλοσοφία σας. Θέματα καριέρας δείχνουν να προχωράνε τώρα και συζητήσεις είναι στο πρόγραμμα. Δώστε βάση στα θέλω σας...

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα σελήνη γίνεται στον τομέα που σχετίζεται με οικονομικά τρίτων, του συντρόφου, δάνεια, εφορίες, τράπεζες αλλά και των βαθύτερων αναγκών σας. Θέματα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα, με αναπάντεχες δυσκολίες και ξαφνικά γεγονότα. Προσέξετε γιατί ίσως παρεξηγηθείτε και με μια φίλη σας για χρήματα. Νέα από το εξωτερικό, σχέσεις που αναθεωρούνται και μια βοήθεια σας έρχεται εκεί που δεν την περιμένατε...

Aπό τη Μαρία Χαραλαμποπούλου, που μετά την πετυχημένη πορεία της στο interior design και το real estate ασχολείται επαγγελματικά τα 15 τελευταία χρόνια με την αστρολογία.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί της, συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο In touch.

 

WOMANNOW.GR LOVES...