Αστρολογικές προβλέψεις 28/8-3/8

summer15

Το καλοκαίρι είναι εδώ, ένα καλοκαίρι που απ΄ότι φαίνεται θα είναι πολύ καλύτερο απ΄οτι οι προηγούμενοι μήνες σε όλα τα επίπεδα. Η νέα σελήνη που έγινε στις 27 στο ζώδιο του Λέοντα δίνει ώθηση σε νέα ξεκινήματα οπότε μην αφήνεστε στην καλοκαιρινή ραστώνη γιατί οι εξελίξεις για τα περισσότερα ζώδια θα είναι πολύ θετικές...Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά!

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η νέα σελήνη φέρνει εξαιρετικά μηνύματα στους Κριούς που έχετε γενέθλια κοντά στις 25/3, κάτι που θα γίνει πιο απτό μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Τύχη, διασκέδαση, έρωτας, κέρδη από παιχνίδια ή από το ελεύθερο επάγγελμα ή από τις τέχνες, χαρές από τα παιδιά, αλλά και αναψυχή έχουν την τιμητική τους. Αλλαγές /διλήμματα /ρήξεις / συμβιβασμοί είναι πιθανά όσον αφορά στο σπίτι (χώρο /ακίνητο) /στην οικογένεια / στο περιβάλλον γενικότερα / στη συναισθηματική ζωή (για τους Κριούς της 6/4). Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές ενδεχομένως συνεπάγονται κάτι πιο σταθερό σαν συνέχεια, όπως θα το αισθανθείτε σε οικονομικό ή ψυχολογικό επίπεδο. Παθιασμένοι έρωτες ή αδιέξοδα συναισθήματα ( που πιθανώς οδηγούν σε εσωτερικές συγκρούσεις) είναι στο πρόγραμμα για κάποιους/ες της 1-2/4.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η νέα σελήνη δείχνει τη δυναμική της κατά τη διάρκεια των επόμενων 28 ημερών. Για εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 24/4 οι εξελίξεις /προκλήσεις /αλλαγές είναι πιθανώς έντονες κι αφορούν στο σπίτι (χώρο /έδρα /ακίνητο) ή την οικογένεια ή τη σταθερή συναισθηματική σας σχέση. Ταύροι του β’ και του γ’ δεκαημέρου έχετε κάθε λόγο να χαρείτε την εποχή αυτή με εκδρομές αναψυχής. Κάποιοι /ες μπορείτε να καταπιαστείτε με την αλλαγή του μεταφορικού σας μέσου. Άλλοι/ες έχετε κάθε λόγο να ασχοληθείτε με τις δημόσιες σχέσεις επιτυγχάνοντας περισσότερα σε επίπεδο εμπορικών συνδιαλλαγών /συμφωνιών. Παθιασμένα συναισθήματα διαφαίνονται για κάποιους/ες της 17/5.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η νέα σελήνη του μήνα δίνει το στίγμα για τις 28 ημέρες που ακολουθούν. Για εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 25/5 η εποχή φέρνει ευκαιρίες μέσ’ από τις δημόσιες σχέσεις /τις μετακινήσεις /την εμπορική συνδιαλλαγή. Αλλαγές /διέξοδοι (ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο) διαφαίνονται για εσάς της 9/6. Η εβδομάδα αυτή επιφυλάσσει γενικά εξελίξεις που συνεπάγονται περισσότερο χρήμα και βελτιωμένη αυτοπεποίθηση. Για τους Διδύμους της 22/5 οι πλανητικές διελεύσεις δείχνουν πιθανώς ξαφνικά, κεραυνοβόλα συναισθήματα ή αναπάντεχα έξοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Για τους Καρκίνους του β’ και του γ’ δεκαημέρου η εποχή κρίνεται περισσότερο κοινωνική και δίνει σαφώς ευκαιρίες για καλοπέραση και αναψυχή. Η νέα σελήνη «μιλά» για περισσότερα χρήματα ή για μια επαγγελματική /οικονομική διέξοδο, κάτι που γίνεται πιο απτό στο διάστημα των 28 ημερών που έπονται. Κάθε αλλαγή οδηγεί σε μια πιο σταθερή δομή για εσάς της 8/7. Έντονα, παθιασμένα ή αδιέξοδα συναισθήματα ενδεχομένως αφορούν κάποιους/ες της 2-3/7. Δυναμικοί, αισιόδοξοι και κατακτητικοί είστε τώρα και οι Καρκίνοι της 22-26/6.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 27/7. Νέοι, θετικοί ορίζοντες ανοίγονται τώρα μπροστά για εσάς, σε μια εποχή όπου δύναστε να κάνετε τουλάχιστον ένα μεγάλο σας όνειρο πραγματικότητα! Οι παρασκηνιακές είτε στρατηγικές διαδικασίες βοηθούν στην επιτυχία των σχεδίων σας. Κάποιοι/ες μπορείτε να επενδύσετε στην ξεκούραση και να προβείτε σε εποικοδομητικούς απολογισμούς και προγραμματισμούς μακριά από τη βαβούρα του κόσμου. Η αλλαγή περιβάλλοντος χώρου είναι ενδεχόμενη. Παθιασμένα συναισθήματα επίσης κρίνονται πιθανά για εσάς της 19-20/8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η εποχή κρίνεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα για τους Παρθένους, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στο β’ και στο γ’ δεκαήμερο. Επαφές, επικοινωνίες, σύλλογοι, φιλίες, νέες γνωριμίες και προώθηση στόχων με κοινωνικότητα κι εξωστρέφεια είναι έννοιες που πρέπει να έχετε συνεχώς κατά νου. Καινούργιες ευκαιρίες σε προσωπικό ή επαγγελματικό /οικονομικό επίπεδο διαφαίνονται μέσα στις επόμενες 28 ημέρες για εσάς της 11/9. Παρθένοι της 24/8 θεωρήστε πως μια ξαφνική αλλαγή ή ένα απρόσμενο έξοδο ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι στο πρόγραμμα!

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Οι επόμενες 28 ημέρες παίρνουν το χρώμα της νέας σελήνης. Για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 27/9 αυτό σημαίνει ευκαιρίες πάσης φύσεως εν μέσω γνωριμιών, επαφών και συλλόγων. Προωθήστε με κάθε τρόπο προσωπικούς /συναισθηματικούς κι επαγγελματικούς /οικονομικούς στόχους. Η εβδομάδα που ακολουθεί απασχολεί περισσότερο με ζητήματα καριέρας /οικογένειας είτε με κοινωνικές υποχρεώσεις. Μια αλλαγή συνεπάγεται κάτι πιο σταθερό ως προς τα οικονομικά σας, κυρίως αν έχετε γενέθλια στις 9/10. Παθιασμένα συναισθήματα είναι στο πρόγραμμα για κάποιους/ες της 3-4/10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Οι 28 ημέρες που ακολουθούν φέρνουν προκλήσεις και θετικές αλλαγές στους εκπροσώπους του Σκορπιού, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε κοντά στις 28/10. Αλλαγές με επέκταση στην καριέρα είτε στην οικογενειακή /κοινωνική σας εικόνα είναι στο πρόγραμμα με εσάς να γίνεστε ολοένα και πιο αποφασιστικοί/ές. Η εβδομάδα που ακολουθεί φαντάζει εξαιρετικά ευνοϊκή για εσάς του β’ και του γ’ δεκαημέρου. Μακρινά ταξίδια για λόγους αναψυχής ή εργασίας, επαγγελματικές ευκαιρίες, αισιοδοξία, σπουδές, διαγωνισμοί, όνειρα και φιλοδοξίες, όπως και μεγάλες συμφωνίες προωθούνται ως έννοιες για εσάς. Παθιασμένα συναισθήματα διαφαίνονται για κάποιους/ες της 17-18/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η νέα σελήνη δίνει το στίγμα για τις εξελίξεις των επομένων 28 ημερών και δείχνει ξεκάθαρη εύνοια για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 26/11! Φιλοδοξίες πάσης φύσεως, ταξίδια, επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και σπουδές είναι έννοιες που συνδέονται με την εν λόγω ευεργεσία. Η εβδομάδα που έπεται επιφυλάσσει σε κάποιους/ες καλύτερα οικονομικά, εφόσον κάνετε και μια πιο συνεπή διαχείριση. Αλλαγές /ευκαιρίες είναι στο πρόγραμμα και για ορισμένους/ες της 10/12. Ψυχοσυναισθηματικά μάλλον είστε σε μια μπερδεμένη φάση και χρειάζεστε λίγο χρόνο για να βρείτε τον απόλυτα αισιόδοξο εαυτό σας. Τοξότες της 23/11 ετοιμαστείτε για κάτι ξαφνικό (λ.χ. έναν απρόσμενο έρωτα) που ενδεχομένως σας τονώνει ευχάριστα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η εβδομάδα που έπεται κρίνεται θετική για το δικό σας ζώδιο. Κοινωνικοί /ές, με διάθεση συνεργασίας και πολιτισμένου διαλόγου, φαίνεστε έτοιμοι /ες να κάνετε το επόμενο εποικοδομητικό βήμα ως προς μια επαγγελματική συμφωνία ή μια συναισθηματική /διαπροσωπική σχέση, κυρίως αν γεννηθήκατε κατά τον Ιανουάριο. Αλλαγές που οδηγούν σε πιο ξεκάθαρο και σταθερό βηματισμό αφορούν εσάς της 6/1. Παθιασμένα συναισθήματα ενδεχομένως αγγίζουν ιδιαίτερα κάποιους /ες της 1-2/1. Καινούργια δεδομένα διαφαίνονται ως προς τα οικονομικά σας αποθέματα είτε ως προς το κοινό ταμείο (στο γάμο /στο συνεταιρισμό), κάτι που θα συνειδητοποιήσετε περισσότερο μέσα στις 28 ημέρες που ακολουθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η νέα σελήνη δίνει το χρώμα της αισιοδοξίας στις επόμενες 28 ημέρες που ακολουθούν και αγγίζει περισσότερο εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 24/1. Νέα δεδομένα κι ευκαιρίες σε μια προσωπική –συναισθηματική σχέση είτε σε μια επαγγελματική συνεργασία είναι τώρα στο πρόγραμμα. Η εποχή σας καλεί σε νέους αγώνες διεκδίκησης στην καριέρα και φαίνεστε έτοιμοι/ες να πετύχετε αυτό που έχετε κατά νου. Η εβδομάδα που έπεται σας δίνει τον τρόπο να νιώθετε καλύτερα στην καθημερινότητα, τόσο στο σπίτι, όσο και στο χώρο εργασίας φροντίζοντας σωστά και τη φυσική σας κατάσταση.

ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3): Η εβδομάδα που έπεται είναι επί της ουσίας πολλά υποσχόμενη για τους Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στο β’ και στο γ’ δεκαήμερο, χωρίς βεβαίως να στερεί ευκαιρίες με δυναμική επέκτασης κι επιτυχίες σ’ εσάς της 19-23/2! Δημιουργία, παιδί, τέχνη, επιχειρηματικότητα, ξεγνοιασιά, έρωτας, αλλά και κέρδη από την τύχη είναι έννοιες που συνδέονται άμεσα με την εύνοια που επιφυλάσσουν οι μέρες που ακολουθούν! Ένας απρόσμενος έρωτας διαφαίνεται για εσάς της 20/2! Μια πρόταση /συγκυρία αποτελεί τη νέα σας θετική πρόκληση, αν γεννηθήκατε στις 9/3!

DIAMANTIΑπό τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης
Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων
Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30) 213 0377165

WOMANNOW.GR LOVES...