Αστρολογικές προβλέψεις (26/8 -1/9)

zodiaΓενικά : Τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, αρχίζει ο Σεπτέμβρης την Κυριακή και μαζί με την αλλαγή των εποχών, αλλάζουν και οι διαθέσεις, οι όψεις κι έρχονται στη ζωή μας νέα γεγονότα. Τα ζώδια της γης συνεχίζουν να έχουν εύνοια με τον Ήλιο και τον Ερμή τώρα στην Παρθένο, που βέβαια ως ζώδιο αναλυτικό, λεπτομερές, επιφυλακτικό και πρακτικό δίνει τον τόνο της στα όσα συμβαίνουν. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στη φυσική της θέση στον Ζυγό, έχοντας ήδη συναντήσει τον Πλούτωνα και τώρα τον Ουρανό κάνοντας την να χάσει λίγο αυτή την αέρινη διάθεσή της, με ξαφνικές ανατροπές. Ο Άρης μπαίνει στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα, δίνοντας μας μεγαλοπρέπεια και ενέργεια για να πετύχουμε επιτέλους τους στόχους μας, μετά την εσωστρέφεια και την ενδοσκόπηση που μας έφερε όσο ήταν στον Καρκίνο . Τα ζώδια του νερού συνεχίζουν και αυτά να έχουν ασπίδα προστασίας απέναντι στα δύσκολα, με τον Δία στον Καρκίνο.

ΚΡΙΟΣ
Θέματα ερωτικά και σχέδια δημιουργικά αρχίζουν να μπαίνουν στην ατζέντα σας. Επιτέλους κάτι έχει αρχίσει να διαφαίνεται στα αισθηματικά σας και οι όψεις τα ευνοούν. Μην παρασυρθείτε από γρήγορες κουβέντες και δείξτε τον καλό σας εαυτό με λίγη υπομονή. Θέματα υγείας μπορεί να σας απασχολήσουν και τα άστρα ευνοούν αυτή την εποχή κι ένα τσεκ απ.

ΤΑΥΡΟΣ
Θέματα δουλειάς θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Κάντε υπομονή πάντως μέχρι το τέλος του μήνα που θα είναι καλύτερο για να προχωρήσετε σε σχέδια και αποφάσεις. Το σπίτι θα έχει απαιτήσεις, τρεξίματα και έξοδα μπορεί να προκύψουν. Φλερτ, γνωριμίες και βραδινές έξοδοι είναι μέσα στο πρόγραμμα τις επόμενες μέρες, οπότε βγείτε και περάστε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επιστρέψατε από τις διακοπές πίσω και θέματα σπιτιού αρχίζουν να σας απασχολούν. Μια ερωτική γνωριμία που ξεκίνησε μπορεί να είναι λίγο ανώριμη, για την ώρα τουλάχιστον. Για εσάς που είστε γεννημένοι τον Μάιο, θέματα που σας είχαν απασχολήσει κοντά στα γενέθλια σας μπορεί να βγουν ξανά στην επιφάνεια για οριστική λύση. Συμβόλαια , μετακινήσεις και πολλή επικοινωνία είναι στο μενού. Δεν ανησυχώ, ξέρω ότι όλα θα τα προλάβετε. Προσοχή στα λόγια τα μεγάλα και περιμένετε το τέλος του μήνα που είναι καλύτερο διάστημα για σταθεροποίηση καταστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι εντάσεις αρχίζουν να καταλαγιάζουν. Τώρα θα στραφείτε στα οικονομικά σας αναζητώντας τρόπους για να τα αυξήσετε. Προσοχή σε μικρό έξοδα που θα προκύψουν, μάλλον στο σπίτι, με ανακαινίσεις ή ζημιές γιατί μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Θέματα συγγενών και μετακινήσεων θα προκύψουν. Εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες καλοκαιρινές μέρες για αποδράσεις.

ΛΕΩΝ
Αρχίζετε να παίρνετε μπρος ειδικά μετά τις 27 του μήνα, που όλα αρχίζουν να αλλάζουν, προς το καλύτερο. Διώχνετε τις δεύτερες σκέψεις και την εσωστρέφεια που σας είχε γίνει δεύτερο φύση τον τελευταίο ενάμιση μήνα και δείχνετε τον παλιό, καλό, δυναμικό σας εαυτό. Θέματα οικονομικά θα αρχίσουν να τρέχουν και μια καλή όψη Ήλιου- Πλούτωνα στο τέλος του μήνα, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε κάποια πηγή εσόδων από την δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρχίζετε να γίνεστε οι πρωταγωνιστές. Τραβάτε τα φώτα πάνω σας και οι εξελίξεις τώρα ξεκινούν. Με τον κυβερνήτη σας στο ζώδιο σας, θέματα υγείας και οικονομικά ήδη σας απασχολούν. Μετακινήσεις, νέα και μια νέα οπτική των πραγμάτων στη ζωή σας μπαίνει κι αυτό μόνο καλό μπορεί να σας κάνει. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μην πιστεύετε όλα όσα θα ακούσετε, κρατάτε μικρό καλάθι . Το τέλος του μήνα είναι ιδανικό για εφαρμογή σχεδίων.

ΖΥΓΟΣ
Έντονο παρασκήνιο λειτουργεί γύρω σας κρυφές επαφές, συζητήσεις αποφάσεις που θα μάθετε κατόπιν. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, θα σας οδηγήσει σωστά. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας να συγκρούεται με τον Ουρανό διαφωνίες, ξαφνικές ανατροπές και χωρισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα, αφεθείτε στις αλλαγές που θα προκύψουν, μόνο για καλό θα είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλοι και εραστές έρχονται στο προσκήνιο για εσάς. Μπορεί να ζήσετε ένα σύντομο ειδύλλιο και ναι, εσείς μπορεί να παραμυθιαστείτε. Αλλά θέλει πολύ προσπάθεια για να διαρκέσει, οπότε προσέξτε για να μην βγάλετε το κεντρί σας μετά. Απλά αφήστε το να περάσει. Αυτά για τους σκορπιούς πρώτων ημερών. Οι υπόλοιποι έχετε θέματα καριέρας να επιλύσετε και το γραφείο σας θα μοιάζει με πεδίο μάχης. Πείτε τι θέλετε και πως. Μπορεί και να σας ακούσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νομικά ζητήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό, τώρα θα βγουν στην επιφάνεια και ζητούν επίλυση. Θέματα σπιτιού και ακινήτων θα σας δημιουργήσουν έξοδα και θα σας πάρουν χρόνο κι όσο για τα θέματα που θέλετε να πετύχετε, αφήστε τα για το τέλος του μήνα. Τότε σας συμφέρει να τα προχωρήσετε. Τις πρώτες δυο τρεις μέρες μη νομίσετε πως ό,τι λάμπει είναι πράγματι χρυσός!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νομικές υποθέσεις μπορεί να σας απασχολήσουν. Θα έχετε εύνοια, θα προκύψουν και ταξιδάκια. Ζείτε μια εποχή που η φιλοσοφία σας αλλάζει και κάνετε μια γενική αναδιάρθρωση. Θα προκύψουν ξαφνικές δυσκολίες σε θέματα σπιτιού και δουλειάς, υπομονή όμως να περάσουν αυτές οι μέρες. Το τέλος του μήνα ευνοεί αν θέλετε να προχωρήσετε τις υποθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θέματα οικονομικά με τρίτους, συνεργασίες, εφορίες, κληρονομικά, δάνεια και οικονομικά του συντρόφου έχει το μενού της εβδομάδας για εσάς. Με τον Άρη να παίρνει θέση απέναντι σας, οι γύρω σας θα αρχίζουν να ζητάνε και να σας εκνευρίζουν με την επιμονή τους, αποφύγετε αν μπορείτε να εμπλακείτε σε κόντρες και καυγάδες. Συνεχίστε όπως μόνο εσείς ξέρετε, με τον γνωστό αναίμακτο αποτελεσματικό τρόπο σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Συνεργασίες και σχέσεις που θέλετε να προχωρήσουν αρχίζουν πλέον να παίρνουν την πορεία που θέλετε. Οι Ιχθείς των πρώτων ημερών ας προσέχετε αυτές τις μέρες λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να ακούσετε, γιατί η αλήθεια ίσως δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά. Μην δεσμευτείτε σε έγγραφα χωρίς να έχετε ελέγξει ξανά και ξανά τις λεπτομέρειες. Και σίγουρα μην υποσχεθείτε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε.

Από τη Μαρία Χαραλαμποπούλου, που μετά την πετυχημένη πορεία της στο interior design και το real estate ασχολείται επαγγελματικά τα 15 τελευταία χρόνια με την αστρολογία.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί της, συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο In touch

WOMANNOW.GR LOVES...