Αστρολογικές προβλέψεις (23- 29 Σεπτεμβρίου)

03ffecff86d1a746764a16d775c4213cΓενικά: Ο Σεπτέμβριος τελειώνει και ο ήλιος προχωράει στο ζώδιο του ζυγού για να ξεκινήσει μετά το τέλος του μήνα τις κόντρες του με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό . Οι όψεις αυτές θα ταλαιπωρήσουν ιδιαίτερα Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στον Σκορπιό και στις 26 κάνει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Δια στον Καρκίνο δίνοντας βάδισμα στα ζώδια του νερού να διεκδικήσουν και να πετύχουν αυτά που θέλουν . Δύό μέρες αργότερα όμως τσακώνεται με τον Άρη στον Λέοντα δημιουργώντας προβλήματα στα ερωτικά των σταθερών ζωδίων. Ο Ερμής στις 29 του μήνα μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού και ξεδιαλύνονται πολλά μυστήρια. Μάλιστα τα ζώδια του νερού θα δουν όλα όσα τα απασχολούσαν να ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά και να προχωρούν οι υποθέσεις τους. Τα ξεκαθαρίσματα βέβαια συνεχίζονται με τον Άρη στον Λέοντα και το σκηνικό προβλέπεται… εκρηκτικό!

ΚΡΙΟΣ
Θέματα σχέσεων και συνεργασιών είναι στο μενού της εβδομάδας αυτής . Διακρίνετε τις ευκαιρίες , αξιολογήστε τα «θέλω» σας και κάντε ό,τι μπορείτε για να τα καταφέρετε. Μπορείτε εξάλλου! Ερωτικά είστε σε πολύ καλή φάση . Προσοχή μόνο στη γνωστή σας βιασύνη που σας χαλάει το αποτέλεσμα μερικές φορές, γίνετε πιο διπλωμάτες.

ΤΑΥΡΟΣ
Στο προσκήνιο μπαίνουν σχέσεις και συνεργασίες. Ερωτικά και επαγγελματικά λοιπόν έρχονται νέες προτάσεις με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ίσως το σπίτι σας δεν σας στηρίζει πια σε ορισμένες επιλογές σας και αυτό μπορεί να προκαλεί συγκρούσεις και καυγάδες. Γίνετε πιο ευέλικτοι και διπλωμάτες στα όσα θέλετε να κάνετε και σιγά σιγά όλα θα υλοποιηθούν!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εδώ και καιρό έχει αρχίσει να φαίνεται μια αλλαγή στον οικονομικό τομέα, μια νέα πηγή εσόδων μπήκε στη ζωή σας, ίσως μια νέα εργασία και μπορεί να δείτε να παίρνετε πίσω και χρήματα που σας χρωστούσαν. Θα κάνετε ανοίγματα, θα σας γίνουν νέες προτάσεις , ακούστε τις όλες και αξιολογείστε τις ανάλογα. Ο ερωτικός τομέας θα αρχίσει να σταθεροποιείται και νέες έντονες σχέσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Είναι καλή εποχή για εξετάσεις υγείας και για να δώσετε μια προσοχή στην διατροφή και την άσκησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εσείς είστε από τους πιο ευνοημένους του ζωδιακού κύκλου, βλέπετε τη ζωή σας να αλλάζει , τίποτα δεν μένει ίδιο και και νέες βάσεις θα μπαίνουν σιγά σιγά και σταθερά σε όλους τομείς. Βγείτε από το καβούκι σας και διεκδικείστε το καλύτερο σε έρωτες, σχέσεις και δουλειά. Τώρα θα δείτε αποτελέσματα !

ΛΕΩΝ
Συνεχίζετε δυναμικά να κοντράρεστε , να διεκδικείτε και να αλλάζετε ό,τι δεν σας αρέσει και δεν σας καλύπτει πια. Θέματα γονιών, σπιτιού και ακινήτων θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα, θα αναλάβετε ευθύνες και θα έχετε πολλές υποχρεώσεις. Η ψυχολογία σας είναι πολύ καλή και αισθάνεστε πια δυνατοί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέματα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αυτό τον καιρό και θα βοηθηθείτε αστρολογικά. Μικρά ταξιδάκια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αισθάνεστε μεγάλη ένταση και πιθανά εμπόδια μπορεί να προκύψουν σε θολές καταστάσεις. Προσοχή στην υγεία σας και σε εκκρεμότητες που δεν έχετε τακτοποιήσει. Θα κληθείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

ΖΥΓΟΣ
Με ιδιαίτερη έμφαση στα οικονομικά ξεκινάει ο μήνας των γενεθλίων σας. Και ναι, μετά από πολλά χρόνια ίσως ευνοηθείτε λίγο παραπάνω στον τομέα αυτό. Μπορεί να έχετε και οικονομικές διάφορες με φίλους και ίσως τώρα μπορείτε να καταλαγιάσετε λίγο τις προστριβές και να βρεθούν ικανοποιητικές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρά την πίεση του Κρόνου για αλλαγές, λάθη που τα βρήκατε μπροστά σας και μάχες στον επαγγελματικό στίβο, τώρα θα ανοίξουν πόρτες που δεν περιμένατε και τα πράγματα θα γίνουν πιο ευνοϊκά για εσάς. Θα αρχίσει να φτιάχνει και η ψυχολογία σας και οι ερωτικές σας κατακτήσεις θα παίρνουν νούμερο προτεραιότητας. Χαρείτε το!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε σε αναβρασμό και ψάχνετε τους λόγους και τις αιτίες για ό,τι σας συμβαίνει. Θέματα σπιτιού και γονιών αυτή την εβδομάδα θα κινηθούν ικανοποιητικά. Μην σκέφτεστε πολύ, μερικές φορές είναι προτιμότερο να αφήνετε τα πράγματα να κυλήσουν και να πάρουν μόνα τους τον δρόμο τους...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλοι από το παρελθόν, σχέσεις που δεν τελείωσαν, φίλοι που σας βλέπουν ξαφνικά ερωτικά και δεν το είχατε καταλάβει, είναι στο μενού της εβδομάδας. Κάτι έχει αρχίσει λοιπόν να κουνιέται στα ερωτικά σας και στον φιλικό σας κύκλο. Αυτή την εποχή θέματα καριέρας θα σας απασχολήσουν και θα εκτιμηθεί η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει. Τα πράγματα επιτέλους αλλάζουν προς το καλύτερο..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έντονες συγκρούσεις και αντιθέσεις συνεχίζουν να σας προβληματίζουν σε εργασία και σπίτι. Αντιμετωπίστε με ρεαλισμό και διπλωματία τις καταστάσεις και μην μπαίνετε σε διαδικασία έντασης και καυγάδων. Δεν είναι εποχή για κόντρες αλλά για μετριοπάθεια για να μην χάσετε το δίκιο σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Έρωτες, νέα δημιουργικά σχέδια, ωραίες στιγμές με τα παιδιά σας είναι στο πρόγραμμα για εσάς αυτή την εβδομάδα. Συνεχίζετε να πιέζεστε σε θέματα υγείας και ίσως προκύψουν και αλλά. Φτιάξτε την διατροφή σας και την φυσική σας κατάσταση τώρα, για μην έχετε θέματα αργότερα. Θέματα κοινών οικονομικών θα σας απασχολήσουν έντονα.

Aπό τη Μαρία Χαραλαμποπούλου, που μετά την πετυχημένη πορεία της στο interior design και το real estate ασχολείται επαγγελματικά τα 15 τελευταία χρόνια με την αστρολογία.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί της, συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο In touch

WOMANNOW.GR LOVES...