Αστρολογικές προβλέψεις (22-28 Ιουλίου)

13WSUM_WM341_ORA_M01Γενικά
Μπαίνοντας στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου έχουμε πανσέληνο στις 22, στην αρχή του Υδροχόου, τον Ερμή σε ορθή φορά επιτέλους και τον Ήλιο να μπαίνει στη φυσική του θέση, τον Λέοντα. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στην Παρθένο στις 22 και ευνοεί τα ζώδια της Γης και τους Ιχθείς.

Ο Άρης προχωράει στον Καρκίνο και ενεργοποιεί την μοίρα του τριγώνου στα ζώδια του νερού. Υπάρχει αρκετή κινητικότητα λοιπόν αλλά και νευρικότητα. Προσοχή στα ξεσπάσματα και στα λόγια που δεν γυρνάνε πίσω, γιατί το κακό θα έχει ήδη γίνει. Και όλα αυτά λόγω της συνάντησης Ουρανού και Πλούτωνα με τους πλανήτες που κινούνται στον Καρκίνο. Πολλά ξαφνικά γεγονότα που σιγοβράζουν εδώ και καιρό, θα προκύψουν τώρα. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτες και να αποδεχτείτε τις αλλαγές που έρχονται, γιατί η αντίσταση δεν ωφελεί κανέναν.

ΚΡΙΟΣ
Με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα αρχίζετε να παίρνετε τα πάνω σας. Ερωτικές κατακτήσεις, διασκέδαση, διακοπές με τα παιδιά. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο θέματα υγείας θα ευνοηθούν. Μην αφήσετε την ευκαιρία και για να ξαναδείτε λίγο από την αρχή τις προτεραιότητές σας. Θέματα ακινήτων, γονιών, περιουσιακά, σας απασχολούν και προχωράτε σε ξεκαθαρίσματα. Οι Κριοί του πρώτου δεκαήμερου προσέξτε λίγο τι λέτε γιατί μπορεί να μετανιώσετε. Λίγη αυτοσυγκράτηση, όσο κι αν ακόμη κι ως λέξη σας είναι άγνωστη, μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ειδήσεις, νέα, συμβόλαια, μετακινήσεις, δικαστικές διαφορές, θέματα με συγγενείς, είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα. Τακτοποιήστε τα θέματα σας και χαρείτε τον κυβερνήτη σας που μπήκε στην Παρθένο. Σας δίνει ανάσα σε θέματα ερωτικά, αναψυχής, όμορφες στιγμές με παιδιά και αγαπημένους. Η πανσέληνος στις 22 αναμοχλεύει θέματα επαγγελματικά που είχαν εμφανιστεί τέλη Απριλίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επιτέλους λύνεται η γλώσσα σας και τα πόδια σας. Οικονομικές υποθέσεις προχωράνε, συζητήσεις και αποφάσεις που αφορούν στα επαγγελματικά σας είναι στο προσκήνιο κι έρχονται και καλές αλλαγές. Εσείς Δίδυμοι των πρώτων ημερών,  να κρατάτε μικρό καλάθι για αυτά που θα ακούσετε προς το τέλος της εβδομάδας για να μην παραμυθιαστείτε από τα λόγια τα ψεύτικα, τα μεγάλα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής βρίσκεται επιτέλους σε ορθή φορά στο ζώδιο σας, και τα λόγια σας παίρνουν τον δρόμο τους. Αρχίζετε να διεκδικείτε αυτά που δικαιωματικά σας ανήκουν και αξίζετε. Με τον Άρη επίσης στο ζώδιο σας, γίνεστε ερωτικές και επιθυμητές σε όποιον μπει στο μυαλό σας. Μικρά ταξιδάκια θα προκύψουν, μην χάσετε την ευκαιρία! Ιδιαίτερα ευνοημένες είστε εσείς του πρώτου δεκαήμερου, προσοχή στις εντάσεις και τα ξεσπάσματα εσείς που ανήκετε στο δεύτερο, καλές διακοπές σε εσάς του τρίτου!

ΛΕΩΝ
Το παρασκήνιο συνεχίζει να δουλεύει γύρω σας. Κρυφές επαφές, συζητήσεις, σχέσεις που αν δεν γνωρίζετε θα ανακαλύψετε μέσα στον Αύγουστο. Προσέξτε την υγεία σας και μην αφήνετε εξετάσεις που θα πρέπει να κάνετε, για αργότερα! Η Πανσέληνος στις 22 φωτίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Εντοπίστε τις αδυναμίες και τώρα που μπήκε ο Ήλιος στο ζώδιο σας και έχετε γενέθλια, δράστε δυναμικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Με την γοητεία της Αφροδίτης να σας περιβάλλει δεν περνάτε απαρατήρητες. Φροντίστε τον εαυτό σας, την διατροφή και την ανανέωσή σας γιατί τώρα έχετε το πάνω χέρι σε ό,τι ζητήσετε. Με τον κυβερνήτη σας σε ορθή φορά πλέον, προκύπτουν ταξιδάκια και αποδράσεις. Φλερτ και ωραίες στιγμές είναι στο πρόγραμμα μέχρι 15 Αυγούστου. Βγείτε έξω και μαγέψτε! Δώστε λίγο προσοχή εσείς που είστε γεννημένες τις πρώτες μέρες σε παραμυθιάσματα, μεγάλες υποσχέσεις και κούφια λόγια. Ωραία είναι… αλλά μην τα πάρετε όλα  στα σοβαρά!

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα έχει απ’ όλα. Συζητήσεις και μυστικές επαφές, κρυφές σχέσεις που μπορεί να αρχίσουν τώρα. Σχέσεις που θα βγουν στην επιφάνεια, θέματα καριέρας και οικογένειας, οικονομικές προοπτικές που παίρνουν σάρκα και οστά και ένα γενικότερα εκρηκτικό κλίμα που μπορεί να φέρει χωρισμούς, αλλαγή καριέρας, και ξαφνικά γεγονότα χωρίς επιστροφή. Προσοχή λοιπόν και με την γνωστή γοητεία που σας διακρίνει φροντίστε να διακρίνετε τις ευκαιρίες και να τις φέρετε στα μέτρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Είστε σε μια εβδομάδα λίγο πιο χαλαρή κι έτσι βρίσκετε χρόνο για ενδοσκόπηση και σκέψεις για να πάρετε κάποιες αποφάσεις.  Προκύπτουν ταξίδια και ήδη έχετε  αρχίσει να αλλάζετε τρόπο σκέψης, νοοτροπία αλλά και συμπεριφορά. Η Πανσέληνος σε εσάς τονίζει θέματα σπιτιού, γονιών και ακινήτων που είχατε παραμελήσει από τον Απρίλιο. Συνεχίστε τα ξεκαθαρίσματα. Μόνο σε καλό θα σας βγουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δείχνετε πως είστε σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον και τις συνθήκες γύρω σας. Αλλά μόνο εσείς ξέρετε. Τα σχέδια μέσα σας για αλλαγές δεν σταματούν και εσείς προσπαθείτε να ορίσετε τις παραμέτρους. Συνεχίστε την προετοιμασία γιατί ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας που θα θέσετε τα θέματα αυτά, επί τάπητος. Προς το παρόν, χαρείτε τις διακοπές και τα ταξιδάκια που θα προκύψουν. Η κοινωνικότητά σας είναι στα φόρτε της!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τόσους πλανήτες απέναντι σας τρέχετε και δεν φτάνετε. Όλα περνάνε από κόσκινο. Γάμος, σχέσεις, εργασία, συνεργάτες, φίλοι. Προσοχή σε βιαστικά λόγια, εντάσεις, και καυγάδες με αγαπημένα πρόσωπα. Προσοχή επίσης σε ατυχήματα. Οι γεννημένες στο τέλος Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουάριου προσέξτε τα σκληρά λόγια που μπορεί να πείτε, γιατί ίσως οδηγήσουν σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις που δεν θα είναι υπέρ σας. Χρησιμοποιείστε τον ορθολογισμό σας για να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η καθημερινότητά σας, συνεχίζει να έχει ένταση, μπερδέματα και πολύ τρέξιμο. Καλείστε να προσέξετε και την υγεία σας, ιδιαίτερα κρυολογήματα και στομαχικές διαταραχές. Όσες έχετε κατοικίδια μπορεί να σας απασχολήσουν. Συνεχίστε να υποστηρίζετε την δουλειά σας με αφοσίωση, επιμονή και καινοτομία και παρ’ όλες τις αντιδράσεις που μπορεί να έχετε, θα καταφέρετε να επιβάλλετε τους ρυθμούς σας. Υπομονή και στα οικονομικά. Μην πιστεύετε τα μεγάλα λόγια!

ΙΧΘΕΙΣ
Είστε από τις πιο ευνοημένες του ζωδιακού. Όνειρα, εμπνεύσεις, ευκαιρίες που δεν περιμένατε, κάνουν την εμφάνιση τους και εσείς καλείστε να τις αξιοποιήσετε. Με την Αφροδίτη απέναντι σας στην Παρθένο να σας κλείνει το μάτι, γίνεστε το επίκεντρο, γοητεύετε και προχωράτε σε νέες γνωριμίες αλλά και στην ανανέωση του εαυτού σας. Μην αφήσετε αυτό το διάστημα χωρίς να βγείτε και να διεκδικήσετε τα θέλω σας.

Από τη Μαρία Χαραλαμποπούλου, που μετά την πετυχημένη πορεία της στο interior design και το real estate ασχολείται επαγγελματικά τα 15 τελευταία χρόνια με την αστρολογία.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί της, συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο In touch

WOMANNOW.GR LOVES...