Αστρολογικές προβλέψεις (2- 8 Σεπτεμβρίου)

zodia1Γενικά:
Το φθινόπωρο μπαίνει με αρκετά δυναμικό τρόπο, κάνοντας το πρώτο δεκαήμερο του μήνα να είναι αρκετά σύνθετο και έντονο. Ο Ήλιος μας προχωράει στην Παρθένο , μια νέα Σελήνη γεννιέται στις 5 του μήνα δίνοντας μας τροφή για επιστροφή στην καθημερινότητα και νέα ξεκινήματα. Ο Ερμής διανύει τις τελευταίες μέρες του στην Παρθένο καθώς μπαίνει στον Ζυγό στις 9 του μήνα. Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στον Ζυγό ανενόχλητη πλέον από άσχημες όψεις κι έτσι μπορεί να εκφράσει τις όμορφες της πλευρές σε αυτή την μοναδική θέση. Ο Άρης έχει μπει πια στον Λέοντα και τα βήματα είναι βαριά και μεγαλοπρεπή οργανώνοντας την δράση μας για να είναι δυναμική και αποτελεσματική. Μια ωραία μέρα μέσα στην εβδομάδα είναι η 7 του μήνα με ένα πολύ καλό εξάγωνο Ήλιου- Δία που μας ανακόπτει λίγο την δύσκολη όψη που θα σχηματιστεί στις 9 του μήνα μεταξύ Άρη και Κρόνου... Όψη έντονα συγκρουσιακή και με ιδιαίτερη απήχηση στα σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαήμερου...

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται απέναντι σας δίνοντας τα καλά της ιδιαίτερα σε όσους έχουν γεννηθεί μετά τις 6 Απριλίου. Η θέση αυτή ευνοεί σχέσεις που μπορεί να εξελιχθούν τώρα, συνεργασίες και μια γενικότερη εύνοια των άλλων απέναντι σας. Συνεχίζετε να ασχολείστε με τρέχοντα θέματα υγείας και η νέα Σελήνη μπορεί να έχει κάτι καινούργιο να σας πει στον τομέα αυτό όπως ένα φρέσκο ξεκίνημα στην εργασία σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την κορύφωση της όψης Άρη- Κρόνου σε μια εβδομάδα, αυτές οι μέρες προσφέρονται για να προετοιμάσετε το έδαφος στις αλλαγές που θέλετε να ζητήσετε. Θέματα συνεργατών και καριέρας θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα αλλά ξέρετε πως έρχεται σιγά σιγά η ώρα για βαθιές τομές. Με τη νέα Σελήνη θα προκύψουν προβληματισμοί σε θέματα παιδιών, ενώ δεν αποκλείεται κάποιο νέο ερωτικό ή… δημιουργικό ενδιαφέρον να κάνει την εμφάνιση του!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα σπιτιού , ακινήτων, γονιών θα σας απασχολήσουν με τη νέα σελήνη στις 5 του μήνα στην Παρθένο. Μετακινήσεις , λόγια, υπογραφές και συμβόλαια μπορεί να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας θέματα και είναι πιθανό να προκύψουν διάφορες τροποποιήσεις. Χρησιμοποιήστε για λίγες μέρες ακόμη την ευστροφία που σας δίνει ο Ερμής στην φυσική του θέση την Παρθένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λόγια, μετακινήσεις, συμβόλαια, σπουδές, σεμινάρια, μικρά ταξίδια σας φέρνει η νέα σελήνη στις 5 του μήνα. Προχωρήστε σε εφαρμογή νέων σχεδίων και θυμηθείτε πως η 6η και 7η μέρα του μήνα είναι ιδανικές για κάτι τέτοιο. Προετοιμαστείτε διότιο κάποια έξοδα σπιτιού που δεν ήταν στο πρόγραμμα μπορεί να προκύψουν. Σε ιδιαίτερα ευνοϊκή εποχή οι γεννημένοι 4-5-6-7 Ιουλίου.

ΛΕΩΝ

Με μια νέα σελήνη να ακολουθεί ήδη τον Ήλιο σας, οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα ενώ μπορεί να εμφανιστούν και νέες πηγές εισοδήματος. Προσοχή όμως προς το τέλος της εβδομάδας συγκρούσεις στο χώρο του σπιτιού αλλά και της δουλειάς. Ιδιαίτερα πρέπει να αποφεύγουν ρήξεις και ευθύνες οι γεννημένοι τον Ιούλιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα σελήνη στις 5 του μήνα γίνεται στο ζώδιο σας και είναι η αφορμή για νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Με την Αφροδίτη ακόμη στον Ζυγό αξιοποιήσετε ευκαιρίες αύξησης του εισοδήματος σας, και νέα δημιουργικά σχέδια που θέλετε να θέσετε σε εφαρμογή. Οι γεννημένοι 5-6-7 Σεπτεμβρίου ευνοούνται ιδιαίτερα.

5124128c4a15fdcb42423f2866907afbΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σας γεμίζοντας σας γοητεία, αποδοχή και έχοντας ηρεμήσει λίγο τις απαιτήσεις γύρω σας. Η νέα σελήνη σας κάνει να επικεντρωθείτε σε θέματα μυστικών επαφών, συναντήσεων και εξελίξεων που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε εφαρμογή τα νέα σχέδια σας. Κάποιοι φίλοι μπορεί να σας ενοχλήσουν με οικονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εξελίξεις στην δουλειά θα είναι πολλές και θα χρειαστεί να γίνουν ριζικές τομές και αλλαγές. Προσοχή στην έξτρα ανάληψη ευθυνών που μπορεί να σας ζητηθεί , μετρήστε τις δυνάμεις σας για να δείτε αν μπορείτε να τις αναλάβετε. Η νέα σελήνη θα σας φέρει φίλους που είχατε καιρό να δείτε και ίσως κι ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και να προβάλλετε πάνω σας είναι και τα θέματα σπιτιού και καριέρας. Νέες συνθήκες, τις οποίες καλλιεργείτε εδώ και καιρό πρόκειται να διαμορφωθούν. Τώρα ήρθε η ώρα που θα αρχίσουν να υλοποιούνται οι αλλαγές και δεν θα μείνετε μόνο στις σκέψεις. Ίσως προκύψει μια νέα δουλειά σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει πολύ...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα οικονομικά μπορεί να σας φέρουν δυσκολίες και νέα έξοδα μπορεί να προκύψουν. Με την νέα σελήνη στην Παρθένο ευνοούνται οι ριζικές αλλαγές που έχουν αρχίσει εδώ και καιρό στην ζωή σας... Μια αλλαγή φιλοσοφίας και στάσης απέναντι στην μέχρι τώρα ζωή σας θα σας ωθήσει στην ολοκλήρωσης της νέας σας ταυτότητας που έχετε αρχίζει να κτίζετε. Μην κάνετε λοιπόν πίσω!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι τόνοι ανεβαίνουν , οι διεκδικήσεις αυξάνονται. Με τον Άρη απέναντι σας όλοι τα θέλουν όλα και εσείς επίσης! Προσοχή σε συνεργασίες που μπορεί να σας προβληματίσουν. Ρήξεις με τον σύντροφο σας είναι στο μενού αυτές τις μέρες και πολλοί μπορεί να ζητήσετε λίγο χρόνο και χώρο. Θέματα οικονομικά, εφορίες, κληρονομιές παίρνουν άλλη τροπή...

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα σελήνη απέναντι σας στις 5 του μήνα σας καλεί να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα δημιουργικά και συνεργασίες. Ιδιαίτερα ευνοούνται οι γεννημένοι αρχές Μαρτίου που θα αποφασίσουν να κάνουν πολλά βήματα μπροστά σε όλους τους τομείς. Προσοχή μόνο σε θέματα εργασίας και κινηθείτε πιο διπλωματικά.

Από τη Μαρία Χαραλαμποπούλου, που μετά την πετυχημένη πορεία της στο interior design και το real estate ασχολείται επαγγελματικά τα 15 τελευταία χρόνια με την αστρολογία.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί της, συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο In touch

WOMANNOW.GR LOVES...