Αστρολογικές προβλέψεις (16-22 Σεπτεμβρίου)

zodi2Γενικά: Φθάσαμε λοιπόν στα μέσα Σεπτεμβρίου και έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στις 19 και την εαρινή ισημερία στις 22. Μια πανσέληνος με ιδιαίτερη ένταση που γίνεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων επηρεάζοντας ιδιαίτερα Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς των τελευταίων ημερών. Η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στο πρώτο δεκαήμερο του Σκορπιού

τονίζοντας το πάθος, τη ζήλια, την κτητικότητα, τις μυστικές επαφές και τα άγρια ένστικτα που βγαίνουν στην επιφάνεια, ψάχνοντας να εκδηλωθούν και να σαγηνέψουν το αντικείμενο του πόθου τους. Στην πορεία της συναντάει τον Κρόνο που την φρενάρει και μπορεί να προκύψουν έρωτες με διαφορά ηλικίας. Ο Ερμής συνεχίζει να βρίσκεται στον Ζυγό χαρίζοντας διπλωματία και φιλική επικοινωνία. Ένα πολύ καλό εξάγωνο γίνεται στις 20 του μήνα μεταξύ Πλούτωνα και Κρόνου δίνοντας μας την δύναμη να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις και προβλήματα και να βρούμε λύσεις που δεν είχαμε σκεφτεί.

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στις 19 του μήνα θα σας φανερώσει παρασκήνιο που υπάρχει καιρό τώρα και εσείς δεν γνωρίζετε. Έρχονται λοιπόν αποκαλύψεις και άγνωστα σενάρια, εσείς όμως μην αντιδράσετε επιπόλαια αλλά με ψυχραιμία. Μπορεί να ασχοληθείτε και με κάποιο θέμα υγείας. Χαλαρώστε, θα υπάρξουν αλλαγές και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις αποφάσεις στα αισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί ως εβδομάδα μοιραίων εξελίξεων και αλλαγών στην ζωή σας. Μεγάλο ξεκαθάρισμα γίνεται σε όλους τους τομείς, με ιδιαίτερη έμφαση σε σχέσεις και  συνεργασίες. Η πανσέληνος σας δείχνει το αληθινό πρόσωπο των φίλων που έχετε δίπλα σας. Ένταση στο σπίτι, με καλή όμως έκβαση και διαφαίνονται λύσεις για προβλήματα που σας ταλαιπωρούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετή κινητικότητα θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα ειδικά σε θέματα ερωτικά και φιλικά. Η πανσέληνος θα σας προβληματίσει σε θέματα καριέρας και οικογένειας. Προσοχή σε θέματα υγείας , μην τα αφήνετε , ιδιαίτερα σε δόντια, κόκαλα και κυκλοφορικό. Προσοχή επίσης στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερη έμφαση στα ερωτικά σας αυτή την εποχή, με καρμικά γεγονότα να λαμβάνουν μέρος στην ζωή σας... Έρωτες από το παρελθόν που δεν προχώρησαν ή δεν τελείωσαν ποτέ, επιστρέφουν για να τεθούν σε νέες βάσεις. Εσείς αποφασίζετε αν θα ασχοληθείτε ή αν θα προχωρήσετε στη ζωή σας με νέα πρόσωπα. Η πανσέληνος θα σας φέρει ένα ταξίδι ή απόφαση για περαιτέρω επιμόρφωση.

ΛΕΩΝ 

Θέματα σπιτιού και οικογένειας συνεχίζουν να σας απασχολούν. Με τον Άρη να συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας και να σας κάνει δυναμικούς και ερωτικούς, προσέξτε την ένταση όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως θα θέλατε. Επιλέξτε ψυχραιμία και λογική για να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας. Με την πανσέληνο θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που θέλουν λύσεις. Μην πάρετε όμως καλύτερα τώρα αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Οικονομικά και πρακτικά θέματα συνεχίζουν να σας απασχολούν. Τώρα όμως θα έχετε την ευκαιρία για να βρείτε νέες πηγές εσόδων. Η πανσέληνος θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε θέματα σχέσεων και συνεργασιών που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Βάλτε νέες βάσεις σε ό,τι δεν θέλετε να χάσετε.

ΖΥΓΟΣ 

Αυτή την εβδομάδα θα αναλάβετε κάποιες οικονομικές ευθύνες που έχουν προκύψει. Εξετάστε τους όρους για να μην έχετε προβλήματα αργότερα. Θέματα εργασίας και υγείας θα είναι στο προσκήνιο με την πανσέληνο στις 19. Μην κάνετε πίσω, έχετε πολλά πράγματα ακόμη να αλλάξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Είστε κάτω από τα φώτα των προβολέων και έχετε πολλά ξεκαθαρίσματα να κάνετε σε όλους τους τομείς. Νέοι άνθρωποι και ενδιαφέρουσες καταστάσεις έρχονται, παλιά πρόσωπα και φθαρμένες σχέσεις τελειώνουν. Με την Αφροδίτη να ανεβάζει την θερμοκρασία, υπάρχει ερωτική εύνοια και χαλαρώνετε κάπως, παρά την ασφυκτική πίεση Άρη και Κρόνου. Καυγάδες και εκρήξεις ζήλιας είναι στο εβδομαδιαία μενού. Μη χάσετε αυτά που έχουν σημασία για εσάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος θα ανακινήσει θέματα οικογένειας και σπιτιού. Έντονο παρασκήνιο υπάρχει και θα το μάθετε μετά από καιρό. Φιλικά καλέσματα και κρυφές ερωτικές επιθυμίες θα βγουν στην επιφάνεια, ενώ προσέξτε γιατί πολλοί μυστικοί έρωτες, τώρα ξεκινάνε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σχέσεις με συγγενείς και γείτονες θα σας απασχολήσουν με την πανσέληνο. Επίσης νομικά θέματα θέλουν την προσοχή σας γι αυτό, βεβαιωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες. Τα πράγματα, τα πρόσωπα και οι καταστάσεις αλλάζουν. Μην κάνετε όμως πίσω δεν ωφελεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσάς θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά, με την πανσέληνο. Θα πιεστείτε να βρείτε λύσεις σε καταστάσεις προβληματικές που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε οπτική αφού, καμία φορά η λύση είναι μπροστά στα μάτια μας. Ανακατατάξεις μπορεί να έχετε στην καριέρα σας, με συνεργάτες και προϊσταμένους. Προσοχή σε καυγάδες...

ΙΧΘΕΙΣ

Η πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σας! Ετοιμαστείτε να αλλάξετε ό,τι δεν σας καλύπτει γιατί σύντομα θα βγει στην επιφάνεια. Θέματα υγείας και δουλειάς σας απασχολούν ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Μην τα αμελείτε. Συνεχίζετε να έχετε εύνοια σε θέματα ερωτικά και έχετε το νου σας αφού νέα φλερτ και γνωριμίες πρόκειται να έρθουν κοντά σας. Κάντε αυτό που σας λέει η διαίσθηση σας και μην ακούτε κανέναν.

Aπό τη Μαρία Χαραλαμποπούλου, που μετά την πετυχημένη πορεία της στο interior design και το real estate ασχολείται επαγγελματικά τα 15 τελευταία χρόνια με την αστρολογία.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί της, συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο In touch

WOMANNOW.GR LOVES...