Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια 14- 20 Δεκεμβρίου

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια 14- 20 Δεκεμβρίου

Άνεση και θετική αίσθηση της πραγματικότητας θα έχετε κατά τις ημέρες που ακολουθούν κυρίως οι Κριοί, οι Λέοντες, αλλά και αρκετοί Τοξότες και αρκετοί Δίδυμοι (οι τελευταίοι – Δίδυμοι και Τοξότες- αναλόγως του προσωπικού ωροσκοπίου), εφόσον έχετε γεννηθεί στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου. 

Επικοινωνιακά, εμπορικά, αλλά και σ’ επίπεδο μετακινήσεων η εβδομάδα αβαντάρει κυρίως Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθύς που γεννηθήκατε αντίστοιχα  στα ακόλουθα χρονικά διαστήματα: 26/4-6/5, 29/8-8/9, 29/10-8/11 και 25/2-6/3.

Αναλόγως του ατομικού αστρολογικού χάρτη, η εύνοια στην εν λόγω θεματολογία αφορά και τους Αιγόκερους που γεννηθήκατε από τις 27/12 έως τις 6/1, αλλά και τους Καρκίνους που έχετε γενέθλια από τις 27/6 έως τις 8/7.  

Όσον αφορά στη χαρά που προέρχεται από τη συναισθηματική / κοινωνική ζωή είτε απ΄ τα οικονομικά είτε ακόμα κι από μια ηθική δικαίωση, η εβδομάδα προσφέρει περισσότερα στους Καρκίνους (του β’ δεκαημέρου) και στους Ιχθύς (του β’ δεκαημέρου), αλλά και σε αρκετούς Σκορπιούς (του β’ δεκαημέρου) και Ταύρους (του β’ δεκαημέρου). Σκορπιοί και Ταύροι μπορείτε να αναμένετε λιγότερα ή περισσότερα, αναλόγως του προσωπικού σας αστρολογικού χάρτη. Μαχητικοί, αποφασιστικοί, υγιώς ορμητικοί κι αποτελεσματικοί αποδεικνύεστε εν τοις πράγμασιν μέσα σε αυτήν την εβδομάδα εσείς οι Δίδυμοι της 9-13/6 και οι Υδροχόοι της 7-11/2.

Με μαεστρία και σωστή διαχείριση (αποφεύγοντας τη ζημιογόνο επιθετικότητα ή την προκλητική συμπεριφορά), φέρνετε θαυμάσια αποτελέσματα κι εσείς οι Ζυγοί της 11-15/10 και Αιγόκεροι της 8-12/1.

Κριοί της 8-12/4 και Καρκίνοι της 10-14/7, καλό θα είναι να μετριάσετε τη βιασύνη / επιπολαιότητα ή και τη νευρικότητα που ενδεχομένως θα μπορούσε να φέρει ζημιές και προβλήματα κατά τις μέρες που ακολουθούν (η τάση αυτή έχει άμεση συνάρτηση με τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη όσον αφορά στο τελικό της αποτέλεσμα).

Η αίσθηση μιας «ομπρέλας προστασίας» ισχύει τώρα κυρίως για τους Ταύρους της 12/5 και τους Αιγόκερους της 12/1, αλλά και για τους Παρθένους και τους Ιχθύς της 14/9 και της 12/3, αντίστοιχα.

Η θέση του Κρόνου προσφέρει σταθερότητα στο βηματισμό υμών των πύρινων και αέρινων που έχετε γενέθλια κοντά στις 30/3, 1/8, 1/12, 30/5, 2/10, 29/1. Εσείς μπορείτε να θέσετε γερές βάσεις σε κάτι που προσπαθείτε να χτίσετε με συνέπεια και εργατικότητα. Επίσης, δύναστε να υπολογίζετε στη στήριξη από τη γραφειοκρατία είτε από κάποιο ανώτερο πρόσωπο στην ιεραρχία. Για τους Διδύμους και τους Τοξότες αυτής της παραγράφου ισχύει παράλληλα η τάση των πιέσεων, των ευθυνών, των  προβλημάτων,  αλλά και των ξεκαθαρισμάτων, μια τάση που φυσικά χρήζει μεθοδικότητας και πρόνοιας στην αντιμετώπιση.

Το τέλος της εβδομάδας επιφυλάσσει συγχύσεις / απογοητεύσεις / προβλήματα σε κάποιους Διδύμους της 28/5, Παρθένους της 30/8, Τοξότες της 29/11 , Ιχθύς της 26/2, Κριούς της 12/4 , Καρκίνους της 14/7 , Ζυγούς της 15/10 , Αιγόκερους της 12/1  (η τάση ισχύει και έχει δυναμική ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο συνολικά). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

H Μarie-Denise Διαμαντή, είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας και αστρολόγος.

BSc (Hons) in Psychology/ ΒSc (Hons) in Management & Organizational Behavior/ Certificate in Astrology (Distinction) 

WOMANNOW.GR LOVES...