Άρωμα Μεσογείου στην καλοκαιρινή συλλογή ρούχων Manila Grace

Manila-Grace-Campaign-Antress-Industry-SpaΕντυπωσιακά χρώματα, λιτές γραμμές, λεπτομέρειες στη ραφή και εξαιρετικό design ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά ενός fashion show που σηματοδότησε την επίσημη πρώτη εμφάνιση του brand Manila Grace στο ελληνικό κοινό.

manila3manila2manila 4manila 6manila5manila1Η ιταλική στην καταγωγή Manila Grace, παρουσίασε σχέδια από τη συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2015 και ξεχώρισε για τα φωτεινά της χρώματα, τη διαχρονικότητα των ρούχων της, τη μοντέρνα ματιά της αλλά και τις εξαιρετικές λεπτομέρειες στην κατασκευή των ρούχων της. Η συλλογή S/S 15 παρουσιάστηκε με looks που μπορεί να υποστηρίξει η κάθε γυναίκα, ενώ η αέρινη κίνηση των υφασμάτων μαρτυρούσε την εξαιρετική ποιότητα αλλά και ραφή τους.

Η Manila Grace όπως λένε χαρακτηριστικά οι δημιουργοί της απευθύνεται στη δυναμική γυναίκα την οποία θέλει και να εξυπηρετεί. Μία γυναίκα σε κίνηση, σε μία διαρκή εξερεύνηση. Μία γυναίκα που δεν θέλει να συμβιβάζεται, που αγαπά να ανακαλύπτει.  Ένα κορίτσι που εκπέμπει αυτοπεποίθηση, κομψότητα και δυναμισμό και δε φοβάται να υποστηρίξει το στυλ που αγαπά.

Η συλλογή Manila Grace - Άνοιξη / Καλοκαίρι 2015

Μία συλλογή με εξαιρετική ισορροπία.  Τόνοι που ταλαντεύονται μεταξύ των ψυχρών και θερμών αποχρώσεων με το πράσινο να έχει την τιμητική του, συμβολίζοντας την ανανέωση, τη φύση, την άνοιξη. Καινοτομία και πρωτοτυπία ήταν ο στόχος της συλλογής, ενώ τα χρώματα ήρθαν να δώσουν ζωή και τη θετική τους ενέργεια.

Total looks με συνδυασμούς prints & υφών είναι το βασικό στοιχείο της συλλογής και είναι εμφανές και στα σχέδια των φορεμάτων ενώ πουά και ρίγες, εντυπωσιακά μανίκια και λεπτομέρειες, όγκος στα αξεσουάρ… σας προσκαλούν να πειραματιστείτε!

Η συλλογή συμπληρώνεται από πρωτότυπα looks από την pre-collection του brand, τη σειρά Manila Grace Denim. Τα ρούχα της συλλογής εκφράζουν ελευθερία και δυναμισμό μέσω από το λιτό design τους, χαρακτηριστικό της ταυτότητας της Manila Grace.

Την εκδήλωση υποστήριξαν με την παρουσία τους ταλαντούχοι φοιτητές της Pansik ενώ το εντυπωσιακό μακιγιάζ των μοντέλων ήταν μία ευγενική χορηγία της Bobbi Brown.

Σχετικά με τη Manila Grace

Η μάρκα Manila Grace ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2005 στην Ιταλία.

Το όνομα Manila Grace έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της σημασίας των λέξεων Manila – μία ιδιαίτερα ανθεκτική φυτική ίνα και Grace, δηλαδή χάρη.

Η Manila Grace έχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και κωδικούς, πάντα με ξεχωριστή αισθητική που συνδυάζει την απλότητα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που δημιουργούν ένα μοναδικό styling.

Το όραμα του brand είναι να δημιουργεί ρούχα λιτά, που μπορούν να φορεθούν καθημερινά και ξεχωρίζουν για τις ιδιαίτερες λεπτομέρειές τους δίνοντάς τους δίνουν μία αίσθηση haute couture. Χειροποίητες λεπτομέρειες, ιδιαίτερα κοψίματα, σχήματα με κίνηση και πινελιές από χρώμα που δίνουν ζωή και κάνουν το κάθε κομμάτι μοναδικό.

H Manila Grace στην Ελλάδα

Την αντιπροσωπεία του brand Manila Grace για την Ελλάδα έχει από το 2007 η εταιρεία Progetto Moda.

Στην τελευταία εικόνα, οι εισαγωγείς και "ψυχές" του brand Μanila Grace στην Ελλάδα, Δήμητρα Κωνσταντινίδου και Βίβιαν Νικηφοράκη μαζί με την διευθύντρια του womannow.gr Ελευθερία Γεωργάκαινα

WOMANNOW.GR LOVES...