Απίθανες προσφορές για αποδράσεις την 25η Μαρτίου

kalamataΟ Μάρτιος εφέτος είναι ο αγαπημένος μας μήνας, αφού μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, έχουμε και την αργία της 25ης Μαρτίου. Ο,τι πρέπει λοιπόν για μια μικρή απόδραση σε ωραίους τόπους της Ελλάδας για χαλάρωση και ξεκούραση. Πάρτε μερικές ιδέες από τους προορισμούς που επιλέξαμε.

Να ξέρετε πως οι προσφορές αυτές (με χαμηλότερες τιμές που υπάρχουν) ισχύουν μόνο μέσω των συγκεκριμένων links που δημοσιεύουμε και όχι μέσω των ξενοδοχείων.

ΙΔΕΑ 1: Καλαμάτα, στο AKTI TAYGETOS CONFERENCE RESORT 159 ευρώ για ένα τριήμερο με ημιδιατροφή και ένα παιδί εως 12 ετών δωρεάν. Δείτε την προσφορά και κλείστε τη διαμονή σας πατώντας εδώ! (εικόνα 1)

thessalikonΙΔΕΑ 2: Λίμνη Πλαστήρα, στο ξενοδοχείο THESSLIKON GRAND, 139 ευρώ για ένα τριήμερο με πρωινό. Η προσφορά περιλαμβάνει και δυο παιδιά. Δείτε την προσφορά και κλείστε την πατώντας εδώ!( εικόνα 2)

platamonasΙΔΕΑ 3: Πλαταμώνας- Λιτόχωρο- Παλαιός Παντελεήμονας, στο ξενοδοχείο OLYMPUS THEA, 129 ευρώ με ημιδιατροφή και ένα παιδί δωρεάν. Δείτε την προσφορά και κάντε κράτηση πατώντας εδώ! (εικόνα 3)

WOMANNOW.GR LOVES...