8 εντυπωσιακά χτενίσματα για απίθανο στυλ!

hair6hair8hair11hair10hair14hair9hair17hair20Χαλαρές μπούκλες, εύκολες κοτσίδες, κοριτσίστικες κορδέλες, μοντέρνα σινιόν, βαγκ  με αναφορές σε περασμένες δεκαετίες. Όλα "παίζουν" αυτόν τον χειμώνα κι εμείς θέλουμε πολλές φορές ιδέες για να ανανεώσουμε το στυλ των μαλλιών μας. Να τι μπορούμε να κάνουμε:

1.Χαλαρές μπούκλες: Αφού ισιώσετε τα μαλλιά σας πιάστε μεγάλες τούφες από τα μαλλιά σας και γυρίστε τα με στρογγυλό σίδερο για μπούκλες. Βάλτε λακ κι ανοίξτε τα με τα δάχτυλα.

2.Τυλίξτε τα με κορδέλες: Πάρτε λεπτές μεταξωτές ή βελούδινες κορδέλες και πιάστε τα μισά μαλλιά σας, δένοντάς τα στην κορφή του κεφαλιού. Μπορείτε μάλιστα να κρεπάρετε την κορυφή για ν΄αποκτήσει όγκο το χτένισμα κι αναφορές στα 60s.

3.Πρωτοτυπήστε με διαφορετικές μπούκλες: Περάστε με αφρό όλα σας τα μαλλιά, στεγνώστε τα, δουλεύοντάς  τα με τα δάχτυλά σας χωρίς να τα χτενίσετε και κάντε μια χωρίστρα ίσια, χτενίζοντας μόνο το σημείο δεξιά κι αριστερά και στερεώστε με τσιμπιδάκια. Μπορείτε για περισσότερο όγκο να κρεπάρετε από τη μέση του κεφαλιού και κάτω. Για να είναι εντελώς ίσιο όμως το πάνω μέρος, περάστε στις παλάμες σας τζελ ή κερί και χαϊδέψτε τα μαλλιά σας.

4.Look 60s: Χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο μέρη με χωρίστρα. Τυλίξτε σε ρολό την κάθε πλευρά αρχίζοντας από μπροστά προς τα πίσω. Ενώστε τα στον αυχένα και τυλίξτε τα προς τα πάνω με τσιμπιδάκια και φουρκέτες.

5.Σικάτη κοτσίδα σε σινιόν: Aφού ισιώσετε πολύ καλά τα μαλλιά σας, πιάστε τα σε σφιχτή κοτσίδα. Πάρτε μια τούφα από τα πλαϊνά και στριφογυρίστε την γύρω από το δέσιμο της κοτσίδας. Γυρίστε από μέσα την κοτσίδα, πιάνοντάς την με τσιμπιδάκια που δεν φαίνονται.

6.Όγκος και χαμηλές μπούκλες: Δουλέψτε με πιστολάκι τα μαλλιά σας σε χοντρές τούφες γυρίζοντας τις μία προς τα μέσα και μία προς τα έξω. Πιάστε τα και τυλίξτε τα είτε σε χοντρά ρόλλεϋ, είτε δουλέψτε τα με χοντρό σίδερο. Ρίξτε λακ, αφήστε τα για λίγο κι έπειτα σκύψτε, ανοίξτε τα με τα δάχτυλά σας και μόλις σηκωθείτε θα έχετε αυτό το εντυπωσιακό χτένισμα.

7.Ανέμελο καρέ: Εδώ τον πρώτο λόγο έχει ο κομμωτής σας. Αν έχει πετύχει το κούρεμα, στεγνώστε τα απλώς μόλις τα λούσετε και είστε έτοιμες...

8.Αυστηρό γεωμετρικό καρέ: Ένα κούρεμα καρέ με μύτες πιο μακριές δεξιά κι αριστερά κι ένα πολύ καλό ίσιωμα με λίγο λάδι ή κερί στις άκρες και δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο!

WOMANNOW.GR LOVES...