6 βήματα για υπέροχες βλεφαρίδες

mascaraΌλες θέλουμε να έχουμε μακριές, παχιές βλεφαρίδες για ένα έντονο βλέμμα. Τι χρειαζόμαστε; Όχι κάτι περισσότερο από αυτά που ήδη έχουμε στο νεσεσέρ μας, μόνο που μπορεί να μην γνωρίζουμε τα σωστά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Βήμα 1 :

Πρώτ΄απ΄όλα διαλέξτε μια μάσκαρα που να δίνει όγκο

Βήμα 2 :

Ξεκινήστε να βάφετε τις βλεφαρίδες σας ξεκινώντας από τη βάση και πιέζοντας λίγο για να πάρουν μια κλίση, έχοντας τα μάτια σας ανοιχτά.

Βήμα 3 :

Τώρα κλείστε τα μάτια σας και περάστε μόνο τις πάνω βλεφαρίδες με τη μάσκαρα. Περιμένετε τρία λεπτά μέχρι να στεγνώσει η μάσκαρα.

vlefaridesΒήμα 4:

Kαι τώρα με το "μαγικό" εργαλείο που γυρνάει τις βλεφαρίδες, τοποθετήστε το στις πάνω βλεφαρίδες και πιέστε το. Βγάλτε το απαλά, πολύ προσεκτικά και κάντε τώρα το ίδιο στις κάτω βλεφαρίδες.

Βήμα 5:

Πάρτε ένα καθαρό κουτάλι και φυσήξτε λίγο ζεστό αέρα με το στόμα σας από την πίσω του πλευρά (την αντίθετη από αυτή που τρώμε). Πιέστε τώρα απαλά πάνω στις βλεφαρίδες για να πάρουν ακόμη μεγαλύτερη ανοδική κλίση.

Βήμα 6:

Ξαναπεράστε με μάσκαρα για μία ακόμη φορά τις βλεφαρίδες σας .

Το αποτέλεσμα που θα δείτε στον καθρέφτη σας θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Να έχετε καθαρίσει καλά το εργαλείο με το οποίο γυρνάτε τις βλεφαρίδες σας ( εκεί όπου βρίσκεται το καουτσούκ) και να το κάνετε κάθε φορά που τελειώνετε.

 

WOMANNOW.GR LOVES...