6 σίγουρα βήματα για να χάσεις βάρος, από την Ελένη Πετρουλάκη

Υπάρχουν σίγουροι τρόποι ή μυστικά για να χάσεις βάρος χωρίς να ταλαιπωρείσαι; Η Ελένη Πετρουλάκη που ασχολείται εδώ και 28 χρόνια με την άσκηση και τη διατροφή αποκαλύπτει μιλώντας στο womannow.gr τα 6 σίγουρα βήματα για να χάσεις βάρος.

Βήμα 1: Άλλαξε τρόπο ζωής- Βάλε ποιοτικά γεύματα, ποιότητα τροφών δηλαδή στο διαιτολόγιό σου και τρώγε ανά τακτά χρονικά διαστήματα

Βήμα 2: Καθόρισε ρεαλιστικούς στόχους. Αν θέλεις να χάσεις 5 κιλά, μην περιμένεις να φύγουν από πάνω σου μέσα σε μια εβδομάδα, γιατί είτε θ΄απογοητευτείς, είτε θα εξουθενωθείς. Βάλε χρονοδιάγραμμα που μπορεί να ακολουθηθεί και να πάρεις χαρά από το αποτέλεσμα.

Βήμα 3 : Μείνε αφοσιωμένη στους στόχους σου. Μην τα παρατάς, μην πέφτεις σε πειρασμούς γιατί έτσι πας πίσω. Μόνο με την επιμονή θα κερδίσεις.

Βήμα 4: Eνσωμάτωσε την κίνηση στην καθημερινότητά σου. Γράψου στο κοντινότερο γυμναστήριο, περπάτησε κοντά στο σπίτι σου, ανέβα τις σκάλες και μην παίρνεις το ασανσέρ. Υπάρχουν δεκάδες τρόποι για να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου.

Βήμα 5: Mην τσιμπολογάς το βράδυ. Συχνά, βλέποντας τηλεόραση θέλουμε κάτι να τσιμπολογάμε, χωρίς να πεινάμε. Αν έχεις όλη μέρα καλύψει τις διατροφικές σου ανάγκες, δεν θα πεινάς το βράδυ. Κι όσο για τα χέρια; Πάρε μπαλάκια αντιστρές, ξέρεις αυτά τα μαλακά, και παίξε μέχρι να σου... κοπεί η διάθεση για φαγητό.

Βήμα 6: Kάντο με παρέα. Η συμπαράσταση από μια φίλη, ένα φίλο, τον σύντροφό σου, είναι το κλειδί για να πετύχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ένα πρόγραμμα διατροφής. Ξεκίνα λοιπόν τη δίαιτά σου με παρέα, πήγαινε στο γυμναστήριο με τον αγαπημένο σου, αντάλλαξε υγιεινές συνταγές μαγειρικής με τη φίλη σου. Θα δεις πως έτσι δεν θα φύγεις από τον στόχο σου.

Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες ώστε να έχεις γρήγορα τα αποτελέσματα που θέλεις. Μπορείς ν΄απευθυνθείς στην Ελένη Πετρουλάκη, κάνοντας κλικ εδώ στο elenipetoulaki.gr για να σου φτιάξει το δικό σου πρόγραμμα διατροφής και άσκησης με την ομάδα του fitlab ή να της τηλεφωνήσεις στο 2121043181

Ακολούθησέ μας στο instagram κάνοντας κλικ εδώ, για να πάρεις έμπνευση και... δύναμη!

WOMANNOW.GR LOVES...