5 τρόποι για να "κόψετε" την όρεξή σας!

841d6c1d16f18ad0f86fcc238591a5dbΘέλετε να προσέχετε τη διατροφή σας ή είστε σε δίαιτα και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για να μην πεινάτε; Να 5 τρόποι που "κόβουν" την όρεξη για... φαγητό!

1. Πίνετε πολύ νερό : Ξέρετε πόσες φορές τρώμε όχι επειδή πεινάμε αλλά επειδή στην πραγματικότητα... διψάμε; Γι αυτό την επόμενη φορά που θα θέλετε κάτι να "τσιμπήσετε" πιείτε πρώτα ένα ποτήρι νερό

2. Τρώτε συχνά: Μη νομίζετε πως αν δεν τρώτε θα αδυνατίσετε. Το αντίθετο. Γι αυτό τρώτε κάθε δυο με τρεις ώρες ένα σνακ μεταξύ των τριών κυρίων γευμάτων σας.

3.Τρώτε πρωινό: Είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Ακόμη κι αν δεν προλαβαίνετε, τρεις κουταλιές κουάκερ, είναι αρκετές και για να κόψετε την όρεξή σας και για να πάρετε ενέργεια και το πιο βασικό... για να μην πεινάτε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

4. Βάλτε ξηρούς καρπούς και δημητριακά στα γεύματά σας: Στη σαλάτα ή στο κοτόπουλό σας Και ενέργεια σας δίνουν και ενεργοποιούν τον μεταβολισμό σας!

5. Μήπως χορτάσατε; Περιμένετε 20 λεπτά αφού φάτε, για να δείτε πως τελικά χορτάσατε.

6. Κι αν πεινάτε πραγματικά, να τι μπορείτε να... πιείτε: Πιείτε τσάι αντί να φάτε!Σε διάφορες γεύσεις θα κάνει το αίσθημα της πείνας να φύγει.

WOMANNOW.GR LOVES...