5 σημάδια για να του δείξετε πως σας αρέσει!

3535d4599a1847de2175d2bc86f986c6Είναι εκείνος ο άνδρας που τον γνωρίσατε, μιλήσατε μαζί του κι έκανε την καρδιά σας να χτυπάει πιο δυνατά. Τον έχετε ξανασυναντήσει αλλά φαίνεται πως δεν έχει καταλάβει ότι σας αρέσει. Θέλει κάποια σημάδια κι εκείνος για να προχωρήσει. Γιατί οι άνδρες φοβούνται πολύ την απόρριψη. Για δείτε μήπως τα μηνύματα που του στέλνετε ( κι όχι φυσικά στο κινητό του) δεν είναι ξεκάθαρα και πώς θα τον κάνετε να καταλάβει πως σίγουρα δεν σας είναι αδιάφορος.

1. Οπτική επαφή

Πολλές γυναίκες όταν ενδιαφέρονται  για έναν άντρα δεν τον κοιτούν. Κοιτούν αλλού, κοιτούν άλλους αλλά όχι με αυτόν που τους αρέσει. Μήπως ανήκετε σ΄αυτή την κατηγορία;  Οι άνδρες αυτό δεν το καταλαβαίνουν, εσείς δηλαδή θα το καταλαβαίνατε; Την επόμενη λοιπόν φορά που θα τον συναντήσετε προσπαθήστε να τον κοιτάτε... στα μάτια και μόνον εκείνον.

2. Δώστε του σημασία

Στην ίδια κατηγορία με την προηγούμενη ανήκουν οι γυναίκες που θέλουν να δείχνουν άνετες. Έτσι λοιπόν μιλάνε και γελάνε με τους κολλητούς του, με τις φίλες τους κι όχι με αυτόν. Ίσως το κάνουν γιατί θέλουν να τις παρατηρήσει, ακόμη όμως κι αν συμβαίνει αυτό, δε νιώθει εκείνος πως εσείς ενδιαφέρεστε. Αν σας συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα σας έχει τύχει σίγουρα να αρέσετε τελικά στον κολλητό του. Ξέρετε γιατί; Γιατί σ΄αυτόν δώσατε σημασία.  Την επόμενη φορά λοιπόν, ας είστε ευγενική με όλους τους άλλους αλλά περισσότερο εκφραστική και διαχυτική με αυτόν. Με μέτρο φυσικά...

3. Γελάστε με τα αστεία του

Το χιούμορ είναι εξουσία. Κι αυτό θέλει ένας άνδρας να το αισθανθεί.Έτσι αρχίζει και λέει αστεία. Μπορεί εσείς να τα βρίσκετε κρύα αλλά αν σας αρέσει, γελάστε. Κάντε τον να αισθανθεί δυνατός, μοναδικός. Κάντε τον να νιώσει πόσο ωραία περνάτε μαζί του.

4. Σωματική επαφή 

Αυτό οι άνδρες το κάνουν, δεν αντέχουν. Ακουμπούν αυτή που τους αρέσει. Μήπως λοιπόν πρέπει κι εσείς εντελώς τυχαία να ακουμπήσετε το χέρι του; Το πόδι του ή να του μιλήσετε στο αυτί σε πολύ κοντινή απόσταση;

5.Ακούστε τον

Κάντε του ερωτήσεις για τη ζωή του και για τον ίδιο. Τρελαίνονται οι άνδρες να μιλούν για τον εαυτό τους. Και φυσικά μια γυναίκα που είναι αδιάφορη για έναν άνδρα δεν προσπαθεί να τον "ανοίξει" και να μάθει περισσότερα γι αυτόν. Άρα; Να ένας ακόμη τρόπος για να του δείξετε πως ενδιαφέρεστε!

Αν τα κάνετε όλ΄ αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβει ότι σας αρέσει. Μην κάνετε τίποτε παραπάνω. Μην ζητήσετε το τηλέφωνό του, μην πιείτε παραπάνω κι αρχίσετε να κάνετε τρέλες (ή σαν τρελές) κι αφήστε πλέον σ΄εκείνον την επόμενη κίνηση. Τώρα αν έχετε αποφασίσει να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα και θέλετε να  αυξήσετε τις πιθανότητες της επιτυχίας, κάντε κλικ εδώ!

WOMANNOW.GR LOVES...